Starity

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief / Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak (2010)

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 26. 19:48 #41
N.k
N.k
[tau'ri]

StátuszWitcher ♥️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3344
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Idézet (zoli007 @ 2010.01.20. 16:29)
smileeee.gif

Láttam a filmet.Nagyon jó thumbsup.gif csak ajánlani tudom wink.gif
2010. augusztus 17. 21:42 #42
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
A film számomra óriási csalódás volt.
Chris Colombus hozta a formáját reklamalo.gif
Szerintem olvassátok el a könyvet, mert hihetetlen, mennyivel jobb. Dupla annyi érdekes karakter, egy másik főgonosz, sokkal jobb kalandok és még sorolhatnám. Bár ott akadtam ki, hogy a filmben a mitológiát is rendesen meghazudtolták. Perszephoné példának okáért júniusban nincs otthon... itt meg szabályos kis hadnemondjammit csináltak belőle dry.gif
De tényleg olvassátok el, érdemes! smileeee.gif

Itt olvashattok az eddig nálunk megjelent könyvekről egy kis leírást is: Villámtolvaj; A Szörnyek tengere; A titán átka;
3 felhasználónak tetszik: Minimanó94, duracell, Bessie
2010. szeptember 19. 16:13 #43
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Nos én magam is hallottam, hogy egész elüt a könyv a filmtől. blink.gif Nos ezért döntöttem úgy, hogy inkább kihagyom a könyvet, laugh.gif mert filmen megnéztem és nekem tetszett. biggrin.gif Persze lehet más lenne a véleményem, ha olvastam volna magát a könyvet, de mivel kihagytam így nekem csak a film maradt! A Villámtolvaj előtt nem ismertem Logan Lermant wub.gif , de miután megnéztem egyből "megtetszett", mert rendes és szimpítikus arca van! blush.gif
Persze vannak a filmben elég furcsa mitológiai alakok amiket eltúloztak egy kicsit -szerintem-, de túléltem. ohmy.gif

Láttam már rosszabb filmet is... (pl. Kaptár 3D!!!) mad.gif blink.gif
2010. szeptember 19. 16:20 #44
- törölt felhasználó -    
Jaj, én imádom ezt a filmet Logan-nal az élen! thumbsup.gif Már több filmjét s láttam, és ebben imádtam, ezért is mert az egyik kedvencem a görög mitológia wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2011. július 07. 15:03 #45
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Én ia hoztam pár kpekt, ha már egyszer úgy döntöttem, hogy képeket szanálok, ezeket találtam, amiket még nem töltöttek fel!!! cool.gif Szerintem egész jók... blush.gif
2013. szeptember 10. 23:13 #46
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Én azok közé tartozom, akik először a könyvet olvasták el, és utána nézték meg a filmet. Kicsit én is csalódtam. Annyi mindent kihagytak, és másképp csináltak, hogy az már borzalom. Néha azt hittem lefejelem a monitort idegességemben. rohog.gif
Viszont:

összességében egész tűrhető volt, még a kihagyott jelenetek ellenére is. Viszont Kronoszt nem betenni, illetve Zeuszt ilyen "kedvesnek" beállítani azért több volt, mint sok. reklamalo.gif
Szóval maga a film jó volt. Harry Potter és a Gyűrűk ura filmek után egész tűrhető volt a többi adaptációhoz képest. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok