Komoly ellenfélre talált Harry Potter az Alkonyat-sorozat vámpírjainak személyében. A két tinifilm elképesztõ népszerûsége már a készítõket is aggasztja. Jövõ novemberben kerül mozikba a Harry Potter-széria következõ darabja, ám elõtte még kijön a vámpírok harmadik filmje. Ennek tudatában újragondolják a roxforti varázslók történetét, és a film rendezõje újabb változtatásokat eszközöl. A már leforgatott anyagot újra megvágja, hogy még dinamikusabb, még feszültebb legyen a sztori. A szerzõdés szerint az írónõ, J. K. Rowling ragaszkodott ahhoz, hogy ne legyen sok eltérés a könyvhöz képest, de az már biztos, hogy számos jelenetet egyszerûen kihagynak az új filmbõl.
Harry Potter megijedt a vámpíroktól
2009. november 26. 15:48
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
beteges.. mi a fenét várnak? van a potternek is egy rajongótábora, és az alkonyatnak is, meg nyilván van átfedés is a kettõ közt.
a potter filmekkel eddig is az volt a baj, hogy a negyedik óta baromi sokat zuhant a színvonal, számomra legalábbis, azzal az összevisszasággal, amit az újabb részeiben sikerült összehozniuk.
nem is igazán értem mire fel paráznak hisz kb 5 hónap lesz a két premier között. aki potter rajongó, az nem fog "csak úgy" elhatárolódni az utolsó részektõl sem..
a potter filmekkel eddig is az volt a baj, hogy a negyedik óta baromi sokat zuhant a színvonal, számomra legalábbis, azzal az összevisszasággal, amit az újabb részeiben sikerült összehozniuk.
nem is igazán értem mire fel paráznak hisz kb 5 hónap lesz a két premier között. aki potter rajongó, az nem fog "csak úgy" elhatárolódni az utolsó részektõl sem..
2009. november 26. 16:00
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Hát nemtom én iszonyat nagy Potter fan vagyok, mégis vonakodva megyek majd a 7. film elsõ felére... fáj kijelentenem de a filmek egyszerûen egyre szarabbak.
(Bocsánat azoktól, akiknek tetszett mindegyik) Nekem nagy csalódás volt a 6. is...
Az elsõ részeket többször is megnéztem moziban, a 6- at a premieren, és azóta se láttam, pedig már elérhetõ jó minõségben is. Nem fogok rohanni a boltba az tuti
De hát Potterrõl van szó, mindenképp teljes lesz a gyûjtemény.
Az elsõ részeket többször is megnéztem moziban, a 6- at a premieren, és azóta se láttam, pedig már elérhetõ jó minõségben is. Nem fogok rohanni a boltba az tuti
De hát Potterrõl van szó, mindenképp teljes lesz a gyûjtemény.
2009. november 27. 11:22
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
Idézet(Bessie @ 2009. November 26. - 16:35)
...de az már biztos, hogy számos jelenetet egyszerûen kihagynak az új filmbõl.
miért, eddig nem ezt csinálták?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: