Decemberben három karaktertõl búcsúzhatnak a sorozat kedvelõi.
Minden sorozatot feldob pár érdekes, titokzatos figura érkezése, korábbi arc eltûnése, netán likvidálása. Marc Cherry, a Született feleségek kiagyalója és producere szerint hamarosan szomorú tévénézõk ülnek majd a képernyõk elõtt, ugyanis egy karácsonyi parti tragédiával végzõdik, hárman is eltûnnek a sorozatból. Lesz köztük mellékszereplõ, fõszereplõi státuszt kapott színész, és egy olyan is, aki a 2004-es rajt óta fel-felbukkan a szériában. Neveket akkor sem mondanánk, ha publikusak lennének: csak az a biztos, hogy Teri Hatcher, Eva Longoria Parker, Marcia Cross és Felicity Huffman hosszabb szerzõdéssel rendelkeznek.
origo.hu
Halál és gyász a Született feleségeknél
2009. november 24. 20:29
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
A 2004-óta fel - feltûnõ színész most vagy John vagy Susan férje, Carl. Szerintem... aztán ki tudja. Kíváncsian várom a fejleményeket 
Lényeg, hogy Carlos és Gaby maradjon. Õk a favoritok!
2009. november 24. 20:46
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 24. - 20:29)
A 2004-óta fel - feltûnõ színész most vagy John vagy Susan férje, Carl. Szerintem... aztán ki tudja. Kíváncsian várom a fejleményeket 
Kicáncsi leszek
Nálam Susan is nagyon nyerõ, mert olyan kis szerencsétlen
2009. november 24. 20:48
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Klau0604 @ 2009. November 24. - 20:45)
csak ne mike....könyörgöm ne mike legyen az egyik

Tényleg... felette el is siklottam. És õ relatív olyan aki fõszereplõi stáuszt kapott mellékszereplõ... vagy nem???? Juj... na most belém ültetted a parát :S
2009. november 24. 20:56
Idézet(Klau0604 @ 2009. November 24. - 20:45)
csak ne mike....könyörgöm ne mike legyen az egyik

Jaj ne már, eszembe se jutott, de ezekután..mert fõszereplõ, mellékszereplõ...
2009. november 24. 20:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. November 24. - 20:56)
Jaj ne már, eszembe se jutott, de ezekután..mert fõszereplõ, mellékszereplõ...
és hogyha Terinek, meg a többieknek hosszabb szerzõdése van...? Remélem Katherine-t írják ki ha már ki kell valakit írni...reménykedem, hogy nem Carlos
õt bírom a legjobban a férjek közül. Orsonról már régebbóta keringenek olyan dolgok, hogy õ kifog nyiffani, talán õ lesz az egyik..?
Nene Orson az is idiot és úgy bírom
2009. november 24. 21:58
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 24. - 21:32)
Engem Orson idegesít, úgyhogy nem bánnám... bár katherinnek jobban örülnék ha a föld alá kerülne... 
Én egyiket se bánnám, bár Orsont sajnálom, szegény elég szerencsétlen
2009. november 24. 22:52
Hû de lemaradtam errõl a soriról, leragadtam a 3. évadnál. Nagyon elvesztettem a fonalat. Viszont a minap belepillantottam amit a tv-ben adtak és láttam, hogy Edie meghalt, akkor vitték a hamvait el a fiának. Elég szomorú voltam, mert bírtam Edie-t. A kedvenceim még Gaby, Bree, Susan, Linett, Orson és Mike. Csak õket ne írják ki. Az újabb szereplõket meg nem ismerem, így róluk nem tudok nyilatkozni
2009. november 24. 23:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én is Gabyt bírom a legjobban! Olyan aranyosan tud gonoszkodni néha
És Mrs. McClusky-t is szeretem, õt se írják ki. Bree fiát is, Shawn-t is
Miért kell mindig ezt csinálni? Nem tudnak mit kitalálni, meg kell ölni valakit?
Miért kell mindig ezt csinálni? Nem tudnak mit kitalálni, meg kell ölni valakit?
2009. november 25. 11:07
|
|
|
Idézet(Bessie @ 2009. November 24. - 23:21)
Én is Gabyt bírom a legjobban! Olyan aranyosan tud gonoszkodni néha

Õk így teszik izgalmassá a sorozatot... bár én se értem. Ebebn a kertvárosban már lassan több a gyilksság, a haláleset meg a tragédia, mint egy jó horrorfilmben...
2009. november 25. 23:25
|
|
|
Idézet(Bessie @ 2009. November 25. - 22:37)
Át kéne nevezni a filmet született gyilkosokra, vagy szadistákra
Még jó, hogy a való élet azért nem teljesen ilyen
Még jó, hogy a való élet azért nem teljesen ilyen
született gyilkosok
2009. november 28. 15:00
|
|
Niki89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.04. Hozzászólás: 68 Csatolások: 30 Azonosító: 59926 offline
|
Idézet(Horgi @ 2009. November 24. - 19:49)
Decemberben három karaktertõl búcsúzhatnak a sorozat kedvelõi.
Minden sorozatot feldob pár érdekes, titokzatos figura érkezése, korábbi arc eltûnése, netán likvidálása. Marc Cherry, a Született feleségek kiagyalója és producere szerint hamarosan szomorú tévénézõk ülnek majd a képernyõk elõtt, ugyanis egy karácsonyi parti tragédiával végzõdik, hárman is eltûnnek a sorozatból. Lesz köztük mellékszereplõ, fõszereplõi státuszt kapott színész, és egy olyan is, aki a 2004-es rajt óta fel-felbukkan a szériában. Neveket akkor sem mondanánk, ha publikusak lennének: csak az a biztos, hogy Teri Hatcher, Eva Longoria Parker, Marcia Cross és Felicity Huffman hosszabb szerzõdéssel rendelkeznek.
origo.hu
origo.hu
Ezek a halál esetek nem lehet hogy összefügésben álnak azal hogy egy repülõ fog zuhani Lila Akác közre?

2009. november 28. 17:04
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(Niki89 @ 2009. November 28. - 15:00)
Ezek a halál esetek nem lehet hogy összefügésben álnak azal hogy egy repülõ fog zuhani Lila Akác közre?
ez komoly
2009. november 28. 18:59
Idézet(Horgi @ 2009. November 28. - 17:04)
ez komoly 
WTF?!
2009. november 28. 19:52
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
bizony
"Kiderült az is: a repülõgép lezuhanása több embert is megöl majd, de csak olyanokat, akik igazából sosem váltak a nézõk kedvenceivé.
A Lila Akác közi forgatáskor egyébként szintén az Oceanic Airlines egyik gépét szerepeltetik majd, ugyan azt, amely már egyszer híressé vált - a Lost címû sorozatban."
A Lila Akác közi forgatáskor egyébként szintén az Oceanic Airlines egyik gépét szerepeltetik majd, ugyan azt, amely már egyszer híressé vált - a Lost címû sorozatban."
2009. november 29. 16:11
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 24. - 20:29)
Remélem én is, hogy nem Gaby vagy Carlos lesz az, de Eva azt nyilatkozta, hogy már nagyon várja a DH végét.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: