Sarka Kata - CKM 2009/December
2009. november 18. 07:20
|
|
sawyer1122új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.09. Hozzászólás: 81 Csatolások: 947 Azonosító: 36607 offline
|
2009. november 18. 17:42
|
|
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline
|
köszönet a képekért ...
2009. november 18. 20:09
|
DeluksZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 53832 offline
|
Csak engem idegesít nagyon, amikor valaki "vetkõzik" de igazából nem mutat semmit, amit a strandon egy merészebb bikiniben nem láthat senki? Én ezt valamiért személyes sértésnek veszem. Vetkõzni nem kötelezõ (persze kurvajó pénz semmi melóért) de ha valaki "vetkõzik" akkor a félmeztelen képeknél kezdõdik a dolog. Nem tudom miért hittem el, hogy Sarka Kata beválallja. És az, hogy ilyen kurvajól néz ki még csak olaj a tûzre...
2009. november 18. 22:15
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet(DeluksZ @ 2009. November 18. - 20:09)
Csak engem idegesít nagyon, amikor valaki "vetkõzik" de igazából nem mutat semmit, amit a strandon egy merészebb bikiniben nem láthat senki? Én ezt valamiért személyes sértésnek veszem. Vetkõzni nem kötelezõ (persze kurvajó pénz semmi melóért) de ha valaki "vetkõzik" akkor a félmeztelen képeknél kezdõdik a dolog. Nem tudom miért hittem el, hogy Sarka Kata beválallja. És az, hogy ilyen kurvajól néz ki még csak olaj a tûzre...
hát itt azért van néhány félmeztelen kép...
hogy nektek semmi sem jó, meg semmi sem elég!
2009. november 18. 23:29
|
DeluksZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 53832 offline
|
Idézet(fuge7 @ 2009. November 18. - 22:15)
hát itt azért van néhány félmeztelen kép...
És ha meztelen lenne egy ponyva megett azok meztelen képek lennének? Ami azt illeti a medencés lehet, hogy teljesen mezítelen, mégsem vagyok elégedett. A királyi többes pedig mellõzhetõ, egyedül én nehezményeztem eddig ha jol látom, hogy teljesen felesleges levenni a melltartót, ha utána a kezével takarja el valaki a bájait. Akkor egész egyszerûen nem kell levenni. Nekem kevés az, hogy "fantáziálgatok". Legyen valaki félmeztelen, nagyszerû, de ne dõljön utána a falnak, teljesen értelmetlenné téve ezzel a tényt, hogy felül nincs rajta semmi. Na, befejeztem, eleget károgtam. Nem csak Kata bûne ez egyébként, régóta böki a csõrömet az ilyesfajta "vetkõzés"
2009. november 19. 07:16
Idézet(DeluksZ @ 2009. November 19. - 00:29)
És ha meztelen lenne egy ponyva megett azok meztelen képek lennének? Ami azt illeti a medencés lehet, hogy teljesen mezítelen, mégsem vagyok elégedett. A királyi többes pedig mellõzhetõ, egyedül én nehezményeztem eddig ha jol látom, hogy teljesen felesleges levenni a melltartót, ha utána a kezével takarja el valaki a bájait. Akkor egész egyszerûen nem kell levenni. Nekem kevés az, hogy "fantáziálgatok". Legyen valaki félmeztelen, nagyszerû, de ne dõljön utána a falnak, teljesen értelmetlenné téve ezzel a tényt, hogy felül nincs rajta semmi. Na, befejeztem, eleget károgtam. Nem csak Kata bûne ez egyébként, régóta böki a csõrömet az ilyesfajta "vetkõzés"
Szerintem igazad van, a CKM férfi magazin, nem pedig fehérnemû katalógus! A képeken szerintem szép Kata, de azért érdekelne, hogy jött ilyen csúcsformába a szülés után...
2009. november 19. 07:18
|
thyniceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 54648 offline
|
Szerintem igaza van az elõttem szólónak. Ha egyszer vetkõzik akkor mutassa is meg magát. Eléggé szerénynek mondható ez a CKM szám. Én eddig ha meghallottam hogy CKM egybõl a meztelen akt képek jutottak eszembe nem ez. Oké, szépnek szép, de ha leveszi azt a bizonyos melltartót akkor mutassa is meg teljesen a cicijét. Amikor meghallottam, hogy melltartó nélküli képek lesznek, azonnal arra gondoltam, hogy na végre. Meg egyébként is, ha már modell a szentem akkor legyen már benne egy kis kurázsi ahhoz, hogy villantson.
Szerk.: Az egyik képen amelyiken az agynál támaszkodik annak a rúdnak, ott például majdnem 100százalékig biztos vagyok benne, hogy kiretusálták a mellbimbóját.
Szerk.: Az egyik képen amelyiken az agynál támaszkodik annak a rúdnak, ott például majdnem 100százalékig biztos vagyok benne, hogy kiretusálták a mellbimbóját.
2009. november 23. 17:34
|
|
John Ramboúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 56912 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. November 19. - 07:16)
Szerintem igazad van, a CKM férfi magazin, nem pedig fehérnemû katalógus! A képeken szerintem szép Kata, de azért érdekelne, hogy jött ilyen csúcsformába a szülés után... 
hát photoshoppal
2009. november 23. 17:36
|
|
John Ramboúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 56912 offline
|
Idézet(thynice @ 2009. November 19. - 07:18)
Szerintem igaza van az elõttem szólónak. Ha egyszer vetkõzik akkor mutassa is meg magát. Eléggé szerénynek mondható ez a CKM szám. Én eddig ha meghallottam hogy CKM egybõl a meztelen akt képek jutottak eszembe nem ez. Oké, szépnek szép, de ha leveszi azt a bizonyos melltartót akkor mutassa is meg teljesen a cicijét. Amikor meghallottam, hogy melltartó nélküli képek lesznek, azonnal arra gondoltam, hogy na végre. Meg egyébként is, ha már modell a szentem akkor legyen már benne egy kis kurázsi ahhoz, hogy villantson.
télleg igazad van látszik hogy kiszedték
2009. november 23. 18:18
|
wekkerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 18796 offline
|
szerintem is nagyon unalmasak már ezek a mutatok is meg nem is képek, fõleg azéert, mert mind egy kaptafára készül, ha már takarja a mellét, akkor legalább ne a kezével, bár szerintem nevetséges, hogy miközben benne van a vágy, hogy mindenkinek megmutassa magát és, hogy róla beszéljenek, közben meg úgy tesz, mintha õ volna a legerkölcsösebb nõ, mert igazából õ mégsem mutatott semmit. Aki nem akar levetkõzni az tangában sem mutogatja a hátsõját, ki viszont szeretne, az igenis vetkõzzön le. Ami pedig a férjét illeti. Teljesen egyértelmû, hogy az õ álkiborulásai a marketing kapmány részei, hogy minél többen minél többször értesüljenek arról, hogy készül egy sorozat a feleségérõl. ez ugyanolyan, mint mikor Liptai Claudia az utolsó pillanatban le akarta tiltatni a képeit. Nyilván, hogy nem akarta, csak ez része volt a reklámnak.
2009. november 23. 18:38
|
|
Hirovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.10. Hozzászólás: 403 Csatolások: 40 Azonosító: 49037 offline
|
Eszméletlen iramban sülyed a hazánkban fellelhetõ FFI magazinok minõsége és színvonala.A modellek nem hajlandóak villantantani semmit,pedig azért az összegért amit szemérmetlenûl kérnek egy sorozatért,csak mert õ híres, vagy ismert, vagy mert xyz-nek a valakije,uram bocsá a felesége....Az újság szerkesztõi meg nem veszik észre, hogy a minõség és a színvonal romlásával csökken a lapok eladási száma.A képeket egy ember feltölti és kész...innentõl kezdeve a lényeg mindenki számára meg van.A vacakakbnál vacakabb és unalmasabb cikkekért meg senki nem fogja megvenni a magazint.Régebben szép képek voltak benne jobb érdekesebb írások...Annó még mutattak is valamit a lányok...Most nem.Tisztázzunk valamit.Ezek FFI magazinok.Ebben nõkrõl készült sexy fotók is vannak.Ami nem fehérnemû bemutatót jelenti.Itt villantani kell popsit,cicit minimum.Nem kell anyaszült meztelenû széttárt lábakkal pózolni.mert tudjuk ez nem az a mûfaj nem is ezt kérjük.De azért cicit és popsit mutatni kell.Fehérnemû nélkül.Tudom hogy a külföldi lapokban sem mindenki mutat, mert azért látom...de nem kell nekünk mindíg a külföldöt majmolni.A Görög Playboyban pl,nem mindíg mutatnak mindent a lányok,mármint ha Görög származású a hölgy.De ismétlem elkezdtünk egy vonalat egy irányzatot,egy színvonalat,itthon magunknak.Miért nem lehet azt folytatni??A Sarka Katás sorozat jó, erotikus sexy.Csak egy baj van vele,hogy a férje nem engedett neki semmit.Kata egy önálló véleménnyel nem rendelkezõ, férje akaratának behodólo nõ.És mint Modelt,illetve EX modelt ez le alacsonyítja.Saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt, hogy nem mutatott magából semmit modell létére.És biztos vagyok benne hogy mások is így vélekednek,csak nem merik leírni.Én ki merem mondani.Csalódtam Katában nagyon.Egy igazán csinos, dögös végzet asszonya típusu csaj,aki nem mer ellent mondani mások akaratának.Ha saját maga döntött így akkor az még rosszabb....ennek a sorozatnak nem az FHM-ban lenne a helye.És a retusálások!!!!! Azokra külön ki sem térnék mert szerintem az adminok buntibe tennének.Szerintem ezzel a hozzászólásommal is szúrni fogom a szemüket, és másokét is.Sajnálom.Nem akartam megbántani senkit,és tiszteletem az adminoké, mert egy jó kis fórum.Csak Katával kapcsolatban mondtam el a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.