Starity

Sarka Kata - CKM 2009/December

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. november 18. 07:20 #1
sawyer1122
sawyer1122
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 81
Csatolások: 947
Azonosító: 36607
wub.gif
6 felhasználónak tetszik: TYÜTYI2006, Garand, Freeze, metalfren, shido, buzakaro
2009. november 18. 08:45 #2
bakod
bakod
új tag
Hozzászólás: 96
Csatolások: 537
Azonosító: 22392
Nagyon köszi. meghajolo.gif

Kata wub.gif
2009. november 18. 09:04 #3
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Jó sorozat Katáról.
Thanx
2009. november 18. 12:42 #4
Pongee
Pongee
visszatérő vendég
Hozzászólás: 263
Csatolások: 41
Azonosító: 5304
köszi wub.gif
2009. november 18. 16:33 #5
matessz
matessz

Státusznem
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 22
Azonosító: 95461
Huhúúú végre újra láthatjuk õt a magazinban thumbsup.gif Most kénytelen leszek beszerezni a decemberi számot smileeee.gif Kösz a feltöltést!
2009. november 18. 16:40 #6
- törölt felhasználó -    
Nem rossz. Köszi!
2009. november 18. 17:24 #7
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Csodálom ám, hogy a férjura ezeket a képeket engedélyezte biggrin.gif
2009. november 18. 17:42 #8
dr hakapeszi
dr hakapeszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 253
Csatolások: 59
Azonosító: 57717
köszönet a képekért ...
2009. november 18. 19:16 #9
poolfan
poolfan

StátuszSzerelmes vagyok :$
Hozzászólás: 752
Csatolások: 2
Azonosító: 31794
Nagyon szerencsés ez a Hajdú-gyerek... biggrin.gif biggrin.gif

Köszi a képeket. beer.gif
2009. november 18. 19:19 #10
Ricco
Ricco
visszatérő vendég

StátuszFelfedezem ezt az uj designt:D
Hozzászólás: 120
Csatolások: 351
Azonosító: 107230
Kösziiiiiii smileeee.gif
2009. november 18. 20:09 #11
DeluksZ
DeluksZ
új tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 53832
Csak engem idegesít nagyon, amikor valaki "vetkõzik" de igazából nem mutat semmit, amit a strandon egy merészebb bikiniben nem láthat senki? Én ezt valamiért személyes sértésnek veszem. Vetkõzni nem kötelezõ (persze kurvajó pénz semmi melóért) de ha valaki "vetkõzik" akkor a félmeztelen képeknél kezdõdik a dolog. Nem tudom miért hittem el, hogy Sarka Kata beválallja. És az, hogy ilyen kurvajól néz ki még csak olaj a tûzre...
2009. november 18. 20:28 #12
illidan
illidan
visszatérő vendég

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. - Hofi Géza
Hozzászólás: 138
Csatolások: 325
Azonosító: 86555
azta ooo.gif ooo.gif ooo.gif
istennõõõõ wub.gif
2009. november 18. 22:15 #13
fuge7
fuge7
Dódika

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
Idézet(DeluksZ @ 2009. November 18. - 20:09)
Csak engem idegesít nagyon, amikor valaki "vetkõzik" de igazából nem mutat semmit, amit a strandon egy merészebb bikiniben nem láthat senki? Én ezt valamiért személyes sértésnek veszem. Vetkõzni nem kötelezõ (persze kurvajó pénz semmi melóért) de ha valaki "vetkõzik" akkor a félmeztelen képeknél kezdõdik a dolog. Nem tudom miért hittem el, hogy Sarka Kata beválallja. És az, hogy ilyen kurvajól néz ki még csak olaj a tûzre...

hát itt azért van néhány félmeztelen kép... dry.gif
hogy nektek semmi sem jó, meg semmi sem elég! mad.gif
2009. november 18. 23:29 #14
DeluksZ
DeluksZ
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 53832
Idézet(fuge7 @ 2009. November 18. - 22:15)
hát itt azért van néhány félmeztelen kép...  dry.gif
hogy nektek semmi sem jó, meg semmi sem elég!  mad.gif

És ha meztelen lenne egy ponyva megett azok meztelen képek lennének? Ami azt illeti a medencés lehet, hogy teljesen mezítelen, mégsem vagyok elégedett. A királyi többes pedig mellõzhetõ, egyedül én nehezményeztem eddig ha jol látom, hogy teljesen felesleges levenni a melltartót, ha utána a kezével takarja el valaki a bájait. Akkor egész egyszerûen nem kell levenni. Nekem kevés az, hogy "fantáziálgatok". Legyen valaki félmeztelen, nagyszerû, de ne dõljön utána a falnak, teljesen értelmetlenné téve ezzel a tényt, hogy felül nincs rajta semmi. Na, befejeztem, eleget károgtam. Nem csak Kata bûne ez egyébként, régóta böki a csõrömet az ilyesfajta "vetkõzés"
2009. november 19. 07:16 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet(DeluksZ @ 2009. November 19. - 00:29)
És ha meztelen lenne egy ponyva megett azok meztelen képek lennének? Ami azt illeti a medencés lehet, hogy teljesen mezítelen, mégsem vagyok elégedett. A királyi többes pedig mellõzhetõ, egyedül én nehezményeztem eddig ha jol látom, hogy teljesen felesleges levenni a melltartót, ha utána a kezével takarja el valaki a bájait. Akkor egész egyszerûen nem kell levenni. Nekem kevés az, hogy "fantáziálgatok". Legyen valaki félmeztelen, nagyszerû, de ne dõljön utána a falnak, teljesen értelmetlenné téve ezzel a tényt, hogy felül nincs rajta semmi. Na, befejeztem, eleget károgtam. Nem csak Kata bûne ez egyébként, régóta böki a csõrömet az ilyesfajta "vetkõzés"

Szerintem igazad van, a CKM férfi magazin, nem pedig fehérnemû katalógus! A képeken szerintem szép Kata, de azért érdekelne, hogy jött ilyen csúcsformába a szülés után... w00t.gif
2009. november 19. 07:18 #16
thynice
thynice
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 54648
Szerintem igaza van az elõttem szólónak. Ha egyszer vetkõzik akkor mutassa is meg magát. Eléggé szerénynek mondható ez a CKM szám. Én eddig ha meghallottam hogy CKM egybõl a meztelen akt képek jutottak eszembe nem ez. Oké, szépnek szép, de ha leveszi azt a bizonyos melltartót akkor mutassa is meg teljesen a cicijét. Amikor meghallottam, hogy melltartó nélküli képek lesznek, azonnal arra gondoltam, hogy na végre. Meg egyébként is, ha már modell a szentem akkor legyen már benne egy kis kurázsi ahhoz, hogy villantson.

Szerk.: Az egyik képen amelyiken az agynál támaszkodik annak a rúdnak, ott például majdnem 100százalékig biztos vagyok benne, hogy kiretusálták a mellbimbóját.
2009. november 23. 17:34 #17
John Rambo
John Rambo
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 56912
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. November 19. - 07:16)
Szerintem igazad van, a CKM férfi magazin, nem pedig fehérnemû katalógus! A képeken szerintem szép Kata, de azért érdekelne, hogy jött ilyen csúcsformába a szülés után... w00t.gif

hát photoshoppal thumbsup.gif
2009. november 23. 17:36 #18
John Rambo
John Rambo
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 56912
Idézet(thynice @ 2009. November 19. - 07:18)
Szerintem igaza van az elõttem szólónak. Ha egyszer vetkõzik akkor mutassa is meg magát. Eléggé szerénynek mondható ez a CKM szám. Én eddig ha meghallottam hogy CKM egybõl a meztelen akt képek jutottak eszembe nem ez. Oké, szépnek szép, de ha leveszi azt a bizonyos melltartót akkor mutassa is meg teljesen a cicijét. Amikor meghallottam, hogy melltartó nélküli képek lesznek, azonnal arra gondoltam, hogy na végre. Meg egyébként is, ha már modell a szentem akkor legyen már benne egy kis kurázsi ahhoz, hogy villantson.
Szerk.: Az egyik képen amelyiken az agynál támaszkodik annak a rúdnak, ott például majdnem 100százalékig biztos vagyok benne, hogy kiretusálták a mellbimbóját.

télleg igazad van látszik hogy kiszedték
2009. november 23. 18:18 #19
wekker
wekker
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 18796
szerintem is nagyon unalmasak már ezek a mutatok is meg nem is képek, fõleg azéert, mert mind egy kaptafára készül, ha már takarja a mellét, akkor legalább ne a kezével, bár szerintem nevetséges, hogy miközben benne van a vágy, hogy mindenkinek megmutassa magát és, hogy róla beszéljenek, közben meg úgy tesz, mintha õ volna a legerkölcsösebb nõ, mert igazából õ mégsem mutatott semmit. Aki nem akar levetkõzni az tangában sem mutogatja a hátsõját, ki viszont szeretne, az igenis vetkõzzön le. Ami pedig a férjét illeti. Teljesen egyértelmû, hogy az õ álkiborulásai a marketing kapmány részei, hogy minél többen minél többször értesüljenek arról, hogy készül egy sorozat a feleségérõl. ez ugyanolyan, mint mikor Liptai Claudia az utolsó pillanatban le akarta tiltatni a képeit. Nyilván, hogy nem akarta, csak ez része volt a reklámnak.
2009. november 23. 18:38 #20
Hiro
Hiro
visszatérő vendég

StátuszPaintball fertőzött.
Hozzászólás: 403
Csatolások: 40
Azonosító: 49037
Eszméletlen iramban sülyed a hazánkban fellelhetõ FFI magazinok minõsége és színvonala.A modellek nem hajlandóak villantantani semmit,pedig azért az összegért amit szemérmetlenûl kérnek egy sorozatért,csak mert õ híres, vagy ismert, vagy mert xyz-nek a valakije,uram bocsá a felesége....Az újság szerkesztõi meg nem veszik észre, hogy a minõség és a színvonal romlásával csökken a lapok eladási száma.A képeket egy ember feltölti és kész...innentõl kezdeve a lényeg mindenki számára meg van.A vacakakbnál vacakabb és unalmasabb cikkekért meg senki nem fogja megvenni a magazint.Régebben szép képek voltak benne jobb érdekesebb írások...Annó még mutattak is valamit a lányok...Most nem.Tisztázzunk valamit.Ezek FFI magazinok.Ebben nõkrõl készült sexy fotók is vannak.Ami nem fehérnemû bemutatót jelenti.Itt villantani kell popsit,cicit minimum.Nem kell anyaszült meztelenû széttárt lábakkal pózolni.mert tudjuk ez nem az a mûfaj nem is ezt kérjük.De azért cicit és popsit mutatni kell.Fehérnemû nélkül.Tudom hogy a külföldi lapokban sem mindenki mutat, mert azért látom...de nem kell nekünk mindíg a külföldöt majmolni.A Görög Playboyban pl,nem mindíg mutatnak mindent a lányok,mármint ha Görög származású a hölgy.De ismétlem elkezdtünk egy vonalat egy irányzatot,egy színvonalat,itthon magunknak.Miért nem lehet azt folytatni??A Sarka Katás sorozat jó, erotikus sexy.Csak egy baj van vele,hogy a férje nem engedett neki semmit.Kata egy önálló véleménnyel nem rendelkezõ, férje akaratának behodólo nõ.És mint Modelt,illetve EX modelt ez le alacsonyítja.Saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt, hogy nem mutatott magából semmit modell létére.És biztos vagyok benne hogy mások is így vélekednek,csak nem merik leírni.Én ki merem mondani.Csalódtam Katában nagyon.Egy igazán csinos, dögös végzet asszonya típusu csaj,aki nem mer ellent mondani mások akaratának.Ha saját maga döntött így akkor az még rosszabb....ennek a sorozatnak nem az FHM-ban lenne a helye.És a retusálások!!!!! Azokra külön ki sem térnék mert szerintem az adminok buntibe tennének.Szerintem ezzel a hozzászólásommal is szúrni fogom a szemüket, és másokét is.Sajnálom.Nem akartam megbántani senkit,és tiszteletem az adminoké, mert egy jó kis fórum.Csak Katával kapcsolatban mondtam el a véleményem. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: TYÜTYI2006
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok