A különleges szépségû szupermodell besokallt! Úgy döntött, eleget cikizték pluszkilói miatt, ezért inkább nem lép többé a kifutóra!
Gemma Ward felhagy a modellkedéssel. A szupermodell azért döntött így, mert az utóbbi idõben rengetegen támadták pluszkilói miatt. Gemma a múlt héten ünnepelte 22. születésnapját barátaival.
Az ismert modell fotói Bryan Boy divatblogjában is megjelentek, a hatás pedig nem maradt el: sokan kritizálták a lány új külsejét, a gonosz megjegyzések pedig arra sarkallták Gemmát, hogy hátat fordítson a kifutók világának. Ezt a szándékát pedig a Viviens modellügynökség szóvivõje is megerõsítette.
Gemma Ward 2007-ben még a világ egyik legkeresettebb szupermodellje volt: évi 3 millió dolláros fizetésével 11. volt a neves Forbes magazin legjobban fizetett modelljeinek listáján. Aztán tavaly Heath Ledger halála után eltûnt a kifutókról - egyesek szerint azért, mert a színésszel szerelmesek voltak egymásba, halálát pedig máig nem tudta feldolgozni.
Meghízott a szupermodell! Visszavonul, mert elege lett a kritikából!
2009. november 16. 10:37
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(fogyicicu @ 2009. November 16. - 08:53)
hát elég elszomorító,de sajnos ilyen a világ..pedig most sokkal csinosabb .Jót tett neki pár kiló
igy a leggyönyörûbb-->
Már nem azért de hol van õ meghízva?
2009. november 16. 10:51
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 16. - 10:37)
Már nem azért de hol van õ meghízva?
Szerintem sincs elhízva, normális testalkata van neki.
2009. november 16. 13:22
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 16. - 11:29)
Annyi, hogy már nem pálcika. Végre úgy néz ki mint egy egészséges nõ.
Ami sajnos Hollywoodban már egyenlõ azzal, hogy egy tehén
Egyébként tényleg egészségesen néz ki, ha tényleg felhagy a modellkedéssel, akkor remélem sikerül neki valami rendes melót találni
2009. november 16. 15:05
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Idézet(Cynthia @ 2009. November 16. - 13:22)
Ami sajnos Hollywoodban már egyenlõ azzal, hogy egy tehén
Egyébként tényleg egészségesen néz ki, ha tényleg felhagy a modellkedéssel, akkor remélem sikerül neki valami rendes melót találni
Nem Hollywoodban, hanem a kifutókon.
Hízott picit de attól még én sem mondanám kövérnek, dehát a divatszakma már csak ilyen...
2009. november 16. 15:24
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(RoseAnn @ 2009. November 16. - 15:21)

Tényleg felszedett, de szerintem így jobban néz ki...
Tény, hogy a kifutókon az a divat, hogy csontkollekció legyen valaki... de szerintem ez nem teljesen normális dolog. Én úgy vagyok vele, hogy egy igazi nõnek legyen melle, és hátsója. A (normális) pasik is azt szeretik. Egy nõ attól nõ, hogy van rajta mit fogni. (nem arra gondolok, hogy kövér legyen, de nõies).
Szerintem semmi gond nincs vele, végre nem úgy néz ki, mint akit egy fuvallatt összeroppant.
2009. november 16. 16:25
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
hát szerintem gusztustalan h ilyen csontvékony lányokat küldenek a kifutóra , olyan kellõen vékony lányoknak kéne lenniük , normális , egészséges vastagságú lábakkal , hassal , de azér ez a csaj tényleg ugy elhizott , h nemcsoda h baszogatták.
2009. november 16. 20:15
|
|
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline
|
Nagyon sajnálom ,mert imádom Gemmát, a plusz kilókal és nélüle is,bár szerintem vékonyabban jobban nézett ki, mivel nagyon magas és nem áll jól neki ez a fölösleg, mert nagyon nagydarabnak látszik. Azt hallottam ,hogy most folytatja a színészi karrierje építgetését.
2009. november 17. 07:59
|
|
|
Idézet(Zs-anna @ 2009. November 16. - 20:15)
Nagyon sajnálom ,mert imádom Gemmát, a plusz kilókal és nélüle is,bár szerintem vékonyabban jobban nézett ki, mivel nagyon magas és nem áll jól neki ez a fölösleg, mert nagyon nagydarabnak látszik. Azt hallottam ,hogy most folytatja a színészi karrierje építgetését.
Az a baj, hogy az "álomgyár" színésznõitõl is meg van követelve a csontsoványság... aki néhány pluszkilóval rendelkezik (és nem egy szerep kedvéért) az már nem is kell sehova...
2009. november 17. 09:08
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 17. - 07:59)
Az a baj, hogy az "álomgyár" színésznõitõl is meg van követelve a csontsoványság... aki néhány pluszkilóval rendelkezik (és nem egy szerep kedvéért) az már nem is kell sehova...
Dehogyis, ott van pl Queen Latifah. És sikeresnek mondható a filmiparban azt hiszem.
2009. november 19. 14:18
|
royal flessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.18. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 112492 offline
|
hûû azér tleg van ott cucc nézzétek meg a combját meg a hasát
bár még mindig jobb,mint a ropi..ha az evés mellett mozgott is vna,akkor most teljesen jól nézne ki
de így ez felesleg sztem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: