http://www.youtube.com/watch?v=rvyIPjtkpw0
Csillag Születik (2009)
2009. december 20. 13:25
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 20. - 13:16)
Nem. A felvételre az embereket kb 1 órával elõbb hívják be, mint a mûsor kezdete. 2 hete én is voltam CSISZ-en és akkor is az volt hogy fél 7 körül beültettek pedig csak ugye 19.30kor kezdõdik a mûsor...
Köszi
2009. december 20. 14:34
Még egy dolgot felfedeztem a We Are The World-nél. Ahogy SP is, úgy a végén máshol áll Détár Enikõ, és Balogh Brigi is. Az elején 3:12nél még lent állnak, 4:18nál már fent, meg lehet elõtte is, de olyan alaposan nem néztem
2009. december 20. 15:47
|
|
kata0210EspanaGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.24. Hozzászólás: 1494 Csatolások: 65 Azonosító: 58962 offline
|
Tabáni István nyert 
http://www.youtube.com/watch?v=LQmIM8AfD5c
ez volt a legjobb
fikor a kávészünet volt
Popovics Gyuri & Németh Feri
http://www.youtube.com/watch?v=LQmIM8AfD5c
ez volt a legjobb
fikor a kávészünet volt
Popovics Gyuri & Németh Feri
2009. december 20. 15:51
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 20. - 13:17)
ez a szám nekem is nagyon bejön!
köszi hogy beraktad a linket
2009. december 20. 17:43
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 14:34)
Még egy dolgot felfedeztem a We Are The World-nél. Ahogy SP is, úgy a végén máshol áll Détár Enikõ, és Balogh Brigi is. Az elején 3:12nél még lent állnak, 4:18nál már fent, meg lehet elõtte is, de olyan alaposan nem néztem 
Brigi Ádok Zoli alatt ment fel, de mintha Enikõ maradt volna.
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 19. - 23:52)
Amúgy szerintem a They Don't Care About Us [Tomi & Viktor] sem volt élõ...egyik kieset versenyzõ sem volt élõ...
Kint volt az Élõ felirat, elvileg annak kellett, hogy legyen, mert különben levették volna. Nekem tetszett a produkció, csak Viktornak nagyon bénán állt, de Tomi jól elõadta magát.
2009. december 20. 19:16
Idézet(Fuller @ 2009. December 20. - 17:43)
Brigi Ádok Zoli alatt ment fel, de mintha Enikõ maradt volna.
Kint volt az Élõ felirat, elvileg annak kellett, hogy legyen, mert különben levették volna. Nekem tetszett a produkció, csak Viktornak nagyon bénán állt, de Tomi jól elõadta magát.
Ja, akkor minden egyes kérdésem megcáfoltad
2009. december 20. 19:59
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Szerintem akkor is Horváth Tamás volt a legjobb! Tabáni István csak azért nyert mert a sok hülye megsajnálta amiatt,ami eddig történt vele.
Sajnálom,nekem ez a véleményem!
2009. december 20. 20:17
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(gillanyi13 @ 2009. December 20. - 19:59)
Szerintem akkor is Horváth Tamás volt a legjobb! Tabáni István csak azért nyert mert a sok hülye megsajnálta amiatt,ami eddig történt vele.
NEm akarok vitázni, de nem hiszem, hogy a sajnálat miatt nyert.
Horváth Tamást is kedvelem, de azért még tud mit tanulni... Tabáni Istvánnak pedig nagyon jó hangja van és megérdemelte, de ha a Szabolcs vagy MCDC nyert volna én annak is örültem volna.
2009. december 20. 20:21
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Én az elsõ pillanattól kezdve MC DC-nek drukkoltam (már a selejtezõ óta). Igazából nem voltam csalódott, hogy nem õ nyert, mert arra számítottam, hogy ez a stílus nem nyeri el a nézõk tetszését és már az elején kiesik. Igazából az is meglepett, hogy a zsûri beválogatta. Ehhez képest pozitívan csalódtam és ha nincs Tabáni simán nyert volna a statisztika alapján. Én nagyon örülök, hogy bejutott a döntõbe, mert igazán tehetséges. Kicsit sajnálom, hogy nem õ nyert, de így is bõven túlszárnyalta azt, amire az elején számítottam a közönség miatt. Tabáninak nincs rossz hangja, de nekem õ mégse tetszett. MC DC-n kívül igazából csak Horváth Tomi tetszett. (És a Kávészünet még az elõdöntõben.) Ha MC DC nem jutott volna be, akkor eszembe se jut nézni ezt a mûsort, mert nem igazán illenek az ilyen mûsorok az én ízlésemhez, de miatta képes voltam szombatonként beülni a TV elé.
2009. december 20. 22:05
Idézet(gillanyi13 @ 2009. December 20. - 19:59)
Kikérem a hülye jelzõt
itt a tehetség nyert, és nem a külsõ
2009. december 21. 08:39
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Gratulálok Tabáninak, de én nem õt válaszotottam volna. Valahogy nem tudom elképzeln, ahogy a Mága-konzert elején énekel. Én szívem szerint Andrét láttam volna szívesen gyõztesként.
DE! Mind a négyen gyõztek. Ezt a mûsorban is elmondták
ui.: Várom a lemezeket: Horváth Tomi
, Brash Bence
Balogh Brigi.. stb.
2009. december 21. 09:04
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 13:25)
Köszi
Viszont amikor elvileg megy élõben és ugye levetítik a nézõknek akkor ti mit csináltok? 
Levetítik nekünk is... vagy esetleg szünet van. De inkább az elsõ.
2009. december 21. 09:07
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Szerintem megérdemelten nyert István. Mondjuk Brigit akkor is simán az elsõ 4 közé juttattam volna.
MC DC nagyon profi abba amit csinál, szerintem egyébként mindenkinek el fog indulni a karrierje aki tényleg tehetséges. Horváth Tomi albumára kivi vagyok, Balogh Brigiét nagyon várom, akárcsak Istvánét.
Én is a "hülyéket" bõvítem, mert István nekem is megért egy szavazatot. A bent maradt 4 közül õõõõõõ érdemelte meg a legjobban.
MC DC nagyon profi abba amit csinál, szerintem egyébként mindenkinek el fog indulni a karrierje aki tényleg tehetséges. Horváth Tomi albumára kivi vagyok, Balogh Brigiét nagyon várom, akárcsak Istvánét.
Én is a "hülyéket" bõvítem, mert István nekem is megért egy szavazatot. A bent maradt 4 közül õõõõõõ érdemelte meg a legjobban.
2009. december 21. 10:12
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(katie993 @ 2009. December 21. - 08:39)
Gratulálok Tabáninak, de én nem õt válaszotottam volna. Valahogy nem tudom elképzeln, ahogy a Mága-konzert elején énekel. Én szívem szerint Andrét láttam volna szívesen gyõztesként.
, Brash Bence
Balogh Brigi.. stb.
Hát igen, ez a Mága koncert nem épp jó ötlet, de nem csak rá nézve. Én valahogy MC DC-t nem tudnám ott elképzelni, meg Szabolcsot se nagyon.
2009. december 21. 11:11
|
|
|
Erre a számra azért le a kalappal...
http://www.youtube.com/watch?v=6G8VK34ejNM
Egyébként ha már Mága koncert, akkor én Andrét tudnám ott elképzelni. Bár azt esélytelennek tartottam, hogy õt hozzák ki gyõztesnek. Tetszik, amit csinál, de akkor sem õ volt a legjobb a mezõnyben.
http://www.youtube.com/watch?v=6G8VK34ejNM
Egyébként ha már Mága koncert, akkor én Andrét tudnám ott elképzelni. Bár azt esélytelennek tartottam, hogy õt hozzák ki gyõztesnek. Tetszik, amit csinál, de akkor sem õ volt a legjobb a mezõnyben.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: