Starity

Csillag Születik (2009)

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. december 19. 22:24 #121
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet(Fuller @ 2009. December 19. - 23:22)
Nagyon örülök, hogy Tabáni nyert  thumbsup.gif Gratulálok neki!
De miért?  blink.gif Amúgy én is azt néztem, hogy levették az Élõ feliratot, majd újra felrakták. Ugyan ez volt a We are the world alatt is. Brasch Bence a lihegõ kellõs közepén integetett a webkamerának, miközben kint "énekelt".  mellow.gif

Mondom én. Hogy miért, fogalmam sincs... Lehet, hogy jobban megérte nekik. Show elõtt leforgatták, hogy ne reklám meg stb. közben kelljen a kellékeket pakolni, mert a "sztároknak" sem kell a mûsor végéig várni a produkciójukra.
2009. december 19. 22:27 #122
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Nagyon jók voltak, különösen István! Nagyon tetszett. wub.gif wub.gif
Gratulálok neki clapping.gif hi.gif thumbsup.gif meghajolo.gif
2009. december 19. 22:31 #123
dijja
dijja
night elf™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Tabáni thumbsup.gif thumbsup.gif meghajolo.gif szegény szerintem még most is sokkos állapotban van laugh.gif azt figyeltem hogy mikor kihirdették és ott ünnepeltek André eltûnt unsure.gif unsure.gif neki is szurkoltam remélem nem vette nagyon a szívére....hiszen biztosan beindul most majd a karrierje rolleyes.gif thumbsup.gif
2009. december 19. 22:43 #124
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet(dijja @ 2009. December 19. - 23:31)
Tabáni thumbsup.gif  thumbsup.gif  meghajolo.gif szegény szerintem még most is sokkos állapotban van laugh.gif azt figyeltem hogy mikor kihirdették és ott ünnepeltek André eltûnt unsure.gif  unsure.gif neki is szurkoltam remélem nem vette nagyon a szívére....hiszen biztosan beindul most majd a karrierje rolleyes.gif  thumbsup.gif

Tényleg? Én nem vettem észre blink.gif Az André elmondta a riportban, hogy minden áron gyõzni szeretne, ha már itt van... Talán egy kicsit görcsösen akarta, és túlságosan biztos volt a dolgában.
2009. december 19. 22:45 #125
dijja
dijja
night elf™
Idézet(prézli @ 2009. December 19. - 23:43)
Tényleg? Én nem vettem észre  blink.gif Az André elmondta a riportban, hogy minden áron gyõzni szeretne, ha már itt van... Talán egy kicsit görcsösen akarta, és túlságosan biztos volt a dolgában.

Meg a Szabolcsot sem láttam már ott köztük unsure.gif jajj remélem nem kaptak idegösszeomlást vagy nem tudom unsure.gif unsure.gif
2009. december 19. 22:48 #126
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet(dijja @ 2009. December 19. - 22:45)
Meg a Szabolcsot sem láttam már ott köztük unsure.gif jajj remélem nem kaptak idegösszeomlást vagy nem tudom unsure.gif  unsure.gif

Szerintem csak a Bad Boyz túlságosan elõretört laugh.gif és hátra szorultak. Bár nem láttam végig a hirdetés utáni "eseményt". De lehet, hogy tényleg volt vmi és csalódottak. A riportokból úgyis kiderül holnap wink.gif
Idézet(prézli @ 2009. December 19. - 22:24)
Mondom én. Hogy miért, fogalmam sincs... Lehet, hogy jobban megérte nekik. Show elõtt leforgatták, hogy ne reklám meg stb. közben kelljen a kellékeket pakolni, mert a "sztároknak" sem kell a mûsor végéig várni a produkciójukra.

Pff. dry.gif Azért fizetik õket, hogy ott legyenek. És a közönség? Vagy ilyenkor, hogy megy ez? Vki aki ott volt írja majd már meg, mert erre most nagyon kíváncsi vagyok. unsure.gif
Idézet(Gajcsi @ 2009. December 19. - 22:54)
Lehet kivetítõrõl nézték. laugh.gif

rohog.gif
2009. december 19. 22:54 #127
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Idézet(Fuller @ 2009. December 19. - 22:48)
Pff.  dry.gif Azért fizetik õket, hogy ott legyenek. És a közönség? Vagy ilyenkor, hogy megy ez? Vki aki ott volt írja majd már meg, mert erre most nagyon kíváncsi vagyok.  unsure.gif

Lehet kivetítõrõl nézték. laugh.gif

Amúgy gratulálok Tabáni Istvánnak meghajolo.gif Bár lehet egy kicsit jobban örültem volna ha Veres Robi vagy Brasch Bence nyer, dehát ez nem kívánságmûsor. smileeee.gif
2009. december 19. 23:04 #128
- törölt felhasználó -    
Én mindig azt hittem, hogy ott helyben lépnek fel unsure.gif unsure.gif
amúgy a We are the world-nél annyira látszott, hogy tátognak dry.gif
2009. december 19. 23:07 #129
- törölt felhasználó -    
Idézet(Gajcsi @ 2009. December 19. - 22:54)

Amúgy gratulálok Tabáni Istvánnak meghajolo.gif Bár lehet egy kicsit jobban örültem volna ha Veres Robi vagy Brasch Bence nyer, dehát ez nem kívánságmûsor. smileeee.gif

Én nem örülök Tabáninak, a nyers véleményem nem írom le, mert az sértõ lenne pár embernek. Igazából ha már a megmaradt négybõl kellett volna válasszak, akkor azt mondom, hogy André. Igaz belõle nem lesz popsztár aki a Vivában ugrabugrál, hanem õ mûvész, inkább majd csak a színházba járók hallhatják/láthatják. MC DC nem fogott meg, a rap nem a kedvencem, amúgyis csakis a szegedi rap a nyerõ nálam smileeee.gif Csikó Szabolcsról csak annyit, hogy csodálatos hogy táncol, meg hogy az egekig dicsõítették, nade ismerek én is olyat, aki van az õ szintjén, sõt még lehet dupla olyan jó is. beer.gif
2009. december 19. 23:22 #130
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Úristen. Ez a We are the world iszonyatosan szánalmas volt...Ilyen atv Fásy Ádám múlatós ópuszához tudnám hasonlítani, több pénzbõl.
Nem hiszem el, hogy ez a 24 ember nem tudott eljönni és élõben énekelni a maga két kicsi sorát, illetve hogy a csatorna nem merte bevállalni...És az emberek fele rosszul plébekelt.
De ! Tóth Gabi egész értelmesen nézett ki. biggrin.gif
2009. december 19. 23:26 #131
dijja
dijja
night elf™
Idézet(nozso13 @ 2009. December 20. - 00:22)
Úristen. Ez a We are the world iszonyatosan szánalmas volt...Ilyen atv Fásy Ádám múlatós ópuszához tudnám hasonlítani, több pénzbõl.
Nem hiszem el, hogy ez a 24 ember nem tudott eljönni és élõben énekelni a maga két kicsi sorát, illetve hogy a csatorna nem merte bevállalni...És az emberek fele rosszul plébekelt.

Hát szerintem sem volt az egész egy nagy szám...én tényleg csak annak örültem hogy MJ hangját voltak olyan rendesek és bennhagyták laugh.gif már csak az kellett volna ha azt is elbénázza valaki egy ilyen gagyi playback-el...bár szerintem azért volt aki élõben énekelt köztük unsure.gif

Idézet(nozso13 @ 2009. December 20. - 00:22)
De ! Tóth Gabi egész értelmesen nézett ki. biggrin.gif

Igen? unsure.gif unsure.gif szerintem meg egyre rondább lesz blink.gif na de ez csak az én szerény kis véleményem blush.gif blush.gif tongue.gif
2009. december 19. 23:29 #132
nozso13
nozso13
Idézet(dijja @ 2009. December 19. - 23:26)
Hát szerintem sem volt az egész egy nagy szám...én tényleg csak annak örültem hogy MJ hangját voltak olyan rendesek és bennhagyták laugh.gif már csak az kellett volna ha azt is elbénázza valaki egy ilyen gagyi playback-el...bár szerintem azért volt aki élõben énekelt köztük unsure.gif
Igen? unsure.gif  unsure.gif szerintem meg egyre rondább lesz blink.gif na de ez csak az én szerény kis véleményem blush.gif  blush.gif  tongue.gif

Igen, az MJ-rész volt ez egyetlen értékelhetõ rész.
Ja, még SP-n röhögtem nagyot biggrin.gif
Gabit magához képest nézett ki valahogy, úgy gondoltam. blush.gif laugh.gif

2009. december 19. 23:30 #133
- törölt felhasználó -    
Borzalmasan áll neki a szõke haj! Vissza a fekete Rihanna stílusút unsure.gif

Amúgy kedves volt az RTL-tõl, hogy megemlékeztek MJ-re, de tényleg szánalmasan playbackeltek unsure.gif biggrin.gif amúgy...mikor így mindenki énekelt és SP-t is mutatta a kamera a tömegbe tiszta olyan volt mintha mást tátogott volna és csak az utolsó szót találta volna el laugh.gif laugh.gif unsure.gif Ábrahám Edit amúgy mióta énekel? unsure.gif

szerk: látom nem csak én röhögtem SP-n laugh.gif
2009. december 19. 23:31 #134
dijja
dijja
night elf™
Idézet(nozso13 @ 2009. December 20. - 00:29)
Igen, az MJ-rész volt ez egyetlen értékelhetõ rész.
Ja, még SP-n röhögtem nagyot biggrin.gif
Gabit magához képest nézett ki valahogy, úgy gondoltam. blush.gif  laugh.gif

hát SP... rolleyes.gif jóvanna hát nem találtak mást laugh.gif na a fene egye meg hát nem olyan rossz õ laugh.gif bár nem szeretem egy számát sem, de itt nem volt olyan rossz a hangja....aztán ki tudja hogy ez élõ volt-e unsure.gif unsure.gif
2009. december 19. 23:34 #135
dijja
dijja
night elf™
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 00:30)

ha már Rihannánál tartunk...Tóth Gabi rohadtul másolja mad.gif rolleyes.gif lehet hogy most rohadt gonosz vagyok de szerintem ez a csaj azt képzeli magáról hogy õ valami szuperszexi lány vagy nem tudom nea.gif
2009. december 19. 23:34 #136
- törölt felhasználó -    
Idézet(dijja @ 2009. December 19. - 23:31)
hát SP... rolleyes.gif jóvanna hát nem találtak mást laugh.gif na a fene egye meg hát nem olyan rossz õ laugh.gif bár nem szeretem egy számát sem, de itt nem volt olyan rossz a hangja....aztán ki tudja hogy ez élõ volt-e unsure.gif  unsure.gif

dehogy volt élõ, nem láttad milyen bénán playbackeltek?! laugh.gif laugh.gif
2009. december 19. 23:35 #137
nozso13
nozso13
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 19. - 23:30)

Ábrahám Edit amúgy mióta énekel?  unsure.gif

Õt elsõsorban énekesnõként ismertem (nagyon jó és képzett hangja van, de ebben a számban elég gagyi volt biggrin.gif ), csak aztán jött a BK.És ugye mindenkit be kellett vetni. laugh.gif
Tovább offolok, bocsi. blush.gif
Détár Enikõt figyeltétek hogy "énekelt"?Nagyon vicces és félelmetes volt, majdnem bekapta a saját fejét. ohmy.gif
2009. december 19. 23:39 #138
- törölt felhasználó -    
Idézet(nozso13 @ 2009. December 19. - 23:35)
Õt elsõsorban énekesnõként ismertem (nagyon jó és képzett hangja van, de ebben a számban elég gagyi volt  biggrin.gif ), csak aztán jött a BK.És ugye mindenkit be kellett vetni. laugh.gif
Détár Enikõt figyeltétek hogy "énekelt"?Nagyon vicces és félelmetes volt, majdnem bekapta a saját fejét. ohmy.gif

Nekem csak a barátok köztbõl ismerõs unsure.gif
LOL laugh.gif laugh.gif laugh.gif bekapta a saját fejét _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif rohog.gif hát nem tudom én leragadtam SP-nél, meg Kovács Katinál és a többi borzalmasan tátogó embernél. Legalább próbálnák meg úgy csinálni, hogy ne látszódjon! dry.gif
2009. december 19. 23:39 #139
dijja
dijja
night elf™
Idézet(nozso13 @ 2009. December 20. - 00:35)
Õt elsõsorban énekesnõként ismertem (nagyon jó és képzett hangja van, de ebben a számban elég gagyi volt  biggrin.gif ), csak aztán jött a BK.És ugye mindenkit be kellett vetni. laugh.gif

jaa basszus...õ elég rendesen el is rontotta a plébekjét...júúúj akkorára tátotta a száját én meg is ijedtem tõle _nevet.gif _nevet.gif
2009. december 19. 23:40 #140
dijja
dijja
night elf™
Idézet(Plüssmaci @ 2009. December 20. - 00:39)
Nekem csak a barátok köztbõl ismerõs unsure.gif
LOL laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif bekapta a saját fejét _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  rohog.gif hát nem tudom én leragadtam SP-nél, meg Kovács Katinál és a többi borzalmasan tátogó embernél. Legalább próbálnák meg úgy csinálni, hogy ne látszódjon!  dry.gif

Jajj hagyjad már szegény SP-t laugh.gif õ az egyik legjobb barátnõm kedvence úgyhogy megvédem rolleyes.gif laugh.gif !de csak azért!
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!