Starity

Csillag Születik (2009)

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. november 30. 19:24 #81
- törölt felhasználó -    
Hajrá Bad Boyz!
Tae Yang, G-Dragon és BoA szívélyes üzenetét küldi nektek egyenesen Kóreából!

Üzenik, hogy 'Még Még Még Lopjatok tõlünk!'

dry.gif
2009. december 03. 22:03 #82
ZOZO1983
ZOZO1983
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 164
Csatolások: 1
Azonosító: 96583
clapping.gif Tabáni István a legjobb!Fantasztikus milyen jó hangja van és nincs elszálva magától! meghajolo.gif victory.gif A többi "nudli-budli"! tongue.gif
2009. december 05. 10:14 #83
- törölt felhasználó -    
Blikk

Egyre élesebbé válik a küzdelem a Csillag születik szereplõi között.

Vásáry André nagyon megdöbbent, amikor meghallotta társa szavait. Szeretné tudni, mi van a háttérben

A döntõ közeledtével nem csupán a színpadon, a színfalak mögött is nagyobb sebességre kapcsoltak a játékosok. A tét óriási, a versenyzõk pedig napról napra feszültebbek. Valószínûleg ez a feszültség ütközött ki tegnap reggel MC DC Veres Robin (27) is, amikor a Rádió 1 Kukori címû reggeli mûsorában nem rejtette véka alá véleményét versenytársáról, Vásáry Andréról (27). A rapper magabiztosan kijelentette, nem tekinti ellenfélnek a szoprán hanggal megáldott énekest. Sõt a mûsorvezetõ, Hepi Endre kérdésére, mely szerint kell-e tartania Andrétól, csupán egy gunyoros nevetéssel reagált, az adás végén pedig egy rappszövegbe foglalta hozzá fûzõdõ érzelmeit.

- Fenn a színpadon kopasz a feje, a sminkesek sem tudnak mit kezdeni vele. Sikíts André a fülembe, gyere még légyszi egy újabb körre, így leszek majd összetörve, melletted vagyok én a kerti törpe - vélekedett élõ adásban ellenfelérõl Veres Robi.

Vásáry André pedig, aki minden reggel a Kukorira ébred, döbbenten hall­gatta.
Veres Robi többek között Vásáry André kopaszságát is megénekelte a reggeli rádiómûsorban

- Nagyon meglepõdtem, amikor meghallottam, hogy rólam rappel Robi. Tehetséges fiúnak tartom, és még azt is viccesnek találtam, hogy a múlt heti dalomra komponálta a sorokat, de mivel úgy tudom, hogy a Csillag születikben eddig nem volt szokás, hogy versenytársait véleményezi valaki, megdöbbentem. Biztos vagyok abban, hogy nem akart õ engem megbántani, de mindenképpen el fogunk beszélgetni a történtekrõl Robival, már csak azért is, mert ma estére egy öltözõbe vagyunk beosztva - mondta a Blikknek Vásáry André.

Veres Robi talán délutánra meggondolta magát, netán rájött, hogy túllõtt a célon, mindenesetre igyekezett "magyarázni a bizonyítványt".

- Ennyi erõvel a közönség is zokon vehetné, amikor õket „veszem a számra". Ez csupán egy show volt, és szerintem ezt André is pontosan tudja - mondta a Blikknek Veres Robi.

- Aki ismer, és ismeri ezt a mûfajt, elmondhatja, hogy akár magamat is kifigurázom, ha a show megköveteli. Nem gondolom, hogy megbántottam volna Andrét, és nem is állt szándékomban - tette hozzá a rapper.

BUNKÓ. Nagyon elszállt ez a ..hogy is mondta a ShowderKlubbos Kiss Ádám?....Bicebóca!
2009. december 05. 22:03 #84
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
Ma végre helyesen döntöttek a nézõk! köszönjük biggrin.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2009. december 05. 22:06 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet(inspiredboy @ 2009. December 5. - 10:14)
BUNKÓ. Nagyon elszállt ez a ..hogy is mondta a ShowderKlubbos Kiss Ádám?....Bicebóca!

Ez is bunkó volt.

Igen, én is elégedett vagyok (kivételesen biggrin.gif )

Végre kiesett Horváth Tomi thumbsup.gif egyszerûen borzalmas volt blink.gif
Tabáni még mindig favorit wub.gif
MC DC ma sokkal jobb volt, mint múltkor smileeee.gif
2009. december 05. 22:06 #86
ZOZO1983
ZOZO1983
visszatérő vendég
king.gif Tabáni forever!
2009. december 05. 22:10 #87
frenetiq
frenetiq
Hozzászólás: 928
Csatolások: 81
Azonosító: 286
Idézet(Dido @ 2009. December 5. - 22:03)
Ma végre helyesen döntöttek a nézõk! köszönjük biggrin.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif

Khm hogy mondtad? Ja igen helyesen döntött az RTL Klub...úgy irányítanak ahogy õk akarnak, de mi persze ettõl még hihetjük hogy a nézõk akarata érvényesült smileeee.gif
2009. december 05. 22:15 #88
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Én személy szerint egyedül MC DC-t szeretem. A többiek nem igazán fogtak meg. A Bad Boyz még esetleg jó lehet, de õk sem igazán nyerték el a tetszésemet. Szerintem MC DC az egyetlen, aki megérdemli a gyõzelmet. A többiek nyugodtan hazamehetnek. Tabáninak jó a hangja, de a dalválasztásai miatt mégsem tetszik. Nem az én stílusom. Vásáry Andrétól ráz a hideg és nem a jó értelemben. Közel vagyok hozzá, hogy beszakadjon a dobhártyám attól a hangtól, amit produkál. Engem nagyon irritál. A Kutyakölykök és Csikó Szabolcs is elég zavaróak számomra, de ez csak azért van, mert rosszul vagyok a néptánctól és minden népies dologtól. Brash Bence kiesésének örültem. Szerintem szörnyen hamis volt. Horváth Tamást azért sajnálom kicsit. Szimpatikus volt, a hangja is egész jó és nagyjából normális dalokat választott. A saját számát nagyon szerettem.
2009. december 05. 22:31 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet(inspiredboy @ 2009. December 5. - 10:14)

Egyetértek! meghajolo.gif biggrin.gif

Tabáni István a legjobb szerintem. biggrin.gif
2009. december 05. 22:38 #90
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
Idézet(frenetiq @ 2009. December 5. - 23:10)
Khm hogy mondtad? Ja igen helyesen döntött az RTL Klub...úgy irányítanak ahogy õk akarnak, de mi persze ettõl még hihetjük hogy a nézõk akarata érvényesült smileeee.gif

biggrin.gif a lényeg a lényeg, hogy nem látom ezt a két kisgyereket a szinpadon wink.gif köszönöm retekklub, köszönöm nézõk biggrin.gif biggrin.gif..ja és persze hajrá Taba thumbsup.gif
2009. december 06. 12:59 #91
- törölt felhasználó -    
Szerintem meg ocsmányság, hogy a Kutyakölykök már megint továbbjutottak. Borzalmas amit mûvelnek a színpadon. Horváth Tamás kiesésén nem lepõdtem meg, de Brasch Bencén annál inkább. Nem tudják a nézõk, hogy mi a jó.

Ezek után hajrá Bad Boyz, Vásáry André.
2009. december 06. 13:22 #92
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Idézet(hanita @ 2009. December 6. - 12:59)
Szerintem meg ocsmányság, hogy a Kutyakölykök már megint továbbjutottak.  Borzalmas amit mûvelnek a színpadon. Horváth Tamás kiesésén nem lepõdtem meg, de Brasch Bencén annál inkább. Nem tudják a nézõk, hogy mi a jó.

Ezek után hajrá Bad Boyz, Vásáry André.

Egyetértek , a kutyakölykök szerintem nem érdemlik meg dry.gif
Bencét nagyon sajnáltam cray.gif

Hajrá BAD BOYZ wub.gif wub.gif

http://www.vajdasag.eu/images/rtl_klub/csi...17/bad_boyz.jpg
2009. december 07. 08:46 #93
Maevy
Maevy
visszatérő vendég

StátuszNincs az a hit mely töretlen maradna,kivéve egy igazán hűséges kutyáét!
Hozzászólás: 104
Csatolások: 48
Azonosító: 111977
wub.gif BAD BOYZ wub.gif

Horváth Tomit sajnáltam egy kicsit, hog kiesett. Igaz, hogy nincs nagy hangja, de az elõadásmódja jó. Meg akkor ezerszer inkább õt hallgatom, mint MC DC-t. mad.gif

Brash Bencét viszont nem sajnáltam, nem tetszett sem a hangja, sem a dalok, amiket választott.

Szóval: Hajrá Bad Boyz!!!!
2009. december 07. 11:57 #94
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Élõben volt szerencsém a most szombati adást végigélvezni.

Horváth Tomi és Brasch Bence kiesésével nagyon nem értek egyet... én nem tudom, hogy a közönség mi alapján szavaz. A kutyakölykök kiábrándító, nem is értem mit keresnek még mindig itt.

Tabáni István csodálatosat énekelt. Ez a szám szinte könnyeket csalt a szemembe, nagyon megérdemelné, hogy gyõztes legyen. André szerintem jó volt, hiába húzta le a zsûri. MC DC elõtt pedig szintén le a kalappal.

A Bad Boysos fiúkba már megintcsak bele tudnék kötni, de mindegy. Csikó Szabolcs meg aranyos meg ilyenek de nem tudom mit keres még mindig itt.
2009. december 07. 19:48 #95
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Egyet kell értsek az elõttem hozzászólókkal.

Amikor hárman maradtak a színpadon (André, Tamás, Bence), akkor tudtam, hogy a Tamás már kiesett. A Bencét azért tartottam esélyesnek, mert gondoltam, úgyis nyomni fogják rá a szavazatokat. Andrénak pedig egyedülálló hangja van (kár, hogy én nem tudom értékelni gonosz.gif ).

A Kutyakölykök szerintem is rémesek, azt hittem, most õk mennek, meg a Csikó Szabolcs, dehát az élmezõben voltak :/. Errõl ennyit. Bad Boyz-t én is bírom, de mintha kezdenének egy kicsit ellaposodni.

Én azt mondom, hajrá Tabáni István clapping.gif
2009. december 08. 08:52 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 7. - 11:57)
Élõben volt szerencsém a most szombati adást végigélvezni.

Horváth Tomi és Brasch Bence kiesésével nagyon nem értek egyet... én nem tudom, hogy a közönség mi alapján szavaz. A kutyakölykök kiábrándító, nem is értem mit keresnek még mindig itt.

Tabáni István csodálatosat énekelt. Ez a szám szinte könnyeket csalt a szemembe, nagyon megérdemelné, hogy gyõztes legyen. André szerintem jó volt, hiába húzta le a zsûri. MC DC elõtt pedig szintén le a kalappal.

A Bad Boysos fiúkba már megintcsak bele tudnék kötni, de mindegy. Csikó Szabolcs meg aranyos meg ilyenek de nem tudom mit keres még mindig itt.

De jó neked smileeee.gif mármint azért, mert élõben láttad. mit nem adnék ha én is láthatnám a Bad Boyzos fiúkat élõben wub.gif Én 99%-ra tudtam, hogy a Horváth Tomi kiesik, de Brasch Bencén nagyon meglepõdtem. Azt hittem a kis tinicsajszik nyomják majd rá a szavazatokat. De hát nem így lett sad.gif De õszintén bevallom hogy amikor már csak hárman álltak kinn akkor Andrénak szurkoltam, hogy õ jusson tovább blush.gif Hát a Kutyakölyköket én sem értem, de mikor kimondták a nevüket azt hittem felrobbanok az idegtõl reklamalo.gif
2009. december 08. 19:10 #97
Fruzsi1001
Fruzsi1001
új tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 109768
Minden csajszi akit a zsûri bejuttatott az elõdöntõbe tehetségesebb volt az összes fiú továbbjutóttól. (kivéve Tabáni István)A Times girl ugyanazt csinálta mint a Bad boyz csak lányokként. Balogh Brigi volt a legjobb, csináltam neki rajongói oldalt. Egy biztos nem a tehetség alapján került be a Kutyakölykök a középdöntõbe, meg a Bad boyz se. Csak a csajok azt akarják látni, hogy 10 pasi leveszi a felsõjét. Parasztok akik szavaztak ilyenre mint a Vásáry André(#### hülye) Hálistennek Brasch Bence kiesett, remélem Tabáni István nyer! reklamalo.gif wub.gif
2009. december 13. 02:50 #98
ZOZO1983
ZOZO1983
visszatérő vendég
meghajolo.gif Köszönöm!Végre kiestek a kutyakölykök!Hajrá Tabáni! thumbsup.gif
2009. december 13. 10:50 #99
- törölt felhasználó -    
Vásáry André tovább jutott reklamalo.gif reklamalo.gif akkor már inkább a Bad Boyz vagy a Kutyakölykök, mint õ... dry.gif
Hajrá Tabáni István!
2009. december 13. 11:06 #100
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Én nagyon sajnálom a Bad Boyz-t...szerintem jók voltak sad.gif Tabáni István mint mindig most is tetszett, André is (bár szerintem a tegnapi éneke nem volt olyan nagy durranás mint máskor unsure.gif )
MC DC-t eddig egyáltalán nem kedveltem de amit tegnap produkált w00t.gif na az nagyon megfogott...fõleg mert az ahogy kiadta magából minden érzését, nagyon emlékeztet egy másik számra thumbsup.gif thumbsup.gif (They don't care about us)
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!