Starity

Csillag Születik (2009)

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. november 23. 12:09 #61
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
A Bad Boyz nekem nem jött át. Semmi extra nincs bennünk. A két "néptánccsoport" elõtt értetlenül állok. Bence jó - jó, elismerem. Viktor kiesését nagyon nagyon sajnálom, mert szerintem akkor már Horváth Tomi mehetett volna (bár õ is tetszett)...

Végvári Esztert azért sajnálom mert lány. Egyébként a számot amit énekelt, nagyon szeretem, de nem volt az igazi.

Tabáni István amit mûvelt, az valami hihetetlen. Valami gyönyörû. Valami csodás. Le a kalappal elõtte. Remélem még sokáig hallgathattjuk. MC DC hatalmas volt smileeee.gif Iszonyú tehetséges az a srác abba amit csinál. Agyilag nagyon ott kell lennie, hogy ezt így végigcsinálja. André pedig... hát igen. Megint megmutatta mit tud. Számomra ez a három ember akinek szurkolok.

meghajolo.gif
2009. november 23. 17:27 #62
- törölt felhasználó -    
Tabáni István annyira aranyos volt, ahogy elsírta magát, picit én is könnyeztem, nem is értettem a nyolc pontokat, a bad boyznál meg 10 pont ohmy.gif unsure.gif
2009. november 23. 17:30 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet(hanita @ 2009. November 21. - 22:41)
Melyik srác? A Brasch Bence?

Nem, az a gitáros csávó aki a tesója nélkül volt kénytelen indulni unsure.gif
2009. november 23. 17:38 #64
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

A Bad Boysnál a 10 pont azért durva volt. Õket nagyon nyomja valaki, de nem értem miért. ok jól táncolnak, de voltak náluk ezerszer jobb produkciók!!!!!

Horváth Tomi gitáros elõadását ma meghallgattam az rtlklub oldalán. Egyre joban tetszik a kisgyerek. Meg a szám szövege is hatalmas jó.

Tabáni tényleg édes volt, ahogy könnyezett egyet smileeee.gif Gondolom átérezte a számot. Akkor is hiányolom BRIGITTTT!
2009. november 23. 18:04 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 23. - 17:38)
A Bad Boysnál a 10 pont azért durva volt. Õket nagyon nyomja valaki, de nem értem miért. ok jól táncolnak, de voltak náluk ezerszer jobb produkciók!!!!!

Horváth Tomi gitáros elõadását ma meghallgattam az rtlklub oldalán. Egyre joban tetszik a kisgyerek. Meg a szám szövege is hatalmas jó.

Tabáni tényleg édes volt, ahogy könnyezett egyet smileeee.gif Gondolom átérezte a számot.  Akkor is hiányolom BRIGITTTT!

Igen, én sem értem a Bad Boyzt unsure.gif
Nekem Horváth Tomi se tetszik, nincs rossz hangja, de egy tucat...

pont erre gondoltam én is, hogy Brigit szívesen hallgatnám laugh.gif biggrin.gif
2009. november 23. 18:27 #66
kata0210
kata0210
EspanaGirl
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1494
Csatolások: 65
Azonosító: 58962
Idézet(Plüssmaci @ 2009. November 23. - 18:27)
Tabáni István annyira aranyos volt, ahogy elsírta magát, picit én is könnyeztem, nem is értettem a nyolc pontokat, a bad boyznál meg 10 pont ohmy.gif  unsure.gif

igen ez így van szégeényke
én amúgy nagyo sajnálom hogy a Varga Viktort kiejtették szerintem lett volna még benne valami :S reklamalo.gif mad.gif
2009. november 23. 18:48 #67
- törölt felhasználó -    
most az nektek hír értékû, hogy egy ember elsírja magát?

http://i46.tinypic.com/wt9mwm.png
2009. november 24. 14:42 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet(Plüssmaci @ 2009. November 23. - 17:30)
Nem, az a gitáros csávó aki a tesója nélkül volt kénytelen indulni unsure.gif

Ja, a Horváth Tamás. Bocsi, akkor valamit félreértettem blush.gif smileeee.gif
2009. november 24. 14:45 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 23. - 17:38)

Tabáni tényleg édes volt, ahogy könnyezett egyet smileeee.gif Gondolom átérezte a számot.  Akkor is hiányolom BRIGITTTT!

Tabáni István elõadásán én is elsírtam magam annyira szép volt, de Vásáry Andrén is könnyeztem, egyszerûen csodálatos hangja van. Brigit én is hiányolom, de mostmár Végvári Esztert is.
2009. november 24. 14:52 #70
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Gyerekek nekem ez esküszöm bejön. Mármint a szövege... pedig eddig nem tetszett Tomi... smileeee.gif

http://www.youtube.com/watch?v=QC0TRbTspII

meghajolo.gif
2009. november 24. 22:42 #71
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 24. - 14:52)
Gyerekek nekem ez esküszöm bejön. Mármint a szövege... pedig eddig nem tetszett Tomi... smileeee.gif

http://www.youtube.com/watch?v=QC0TRbTspII

meghajolo.gif

Ez a száma tényleg nagyon jó. Szerintem jobb, hogy a tesója nélkül folytatta, így nagyobb sikere lesz Tamásnak, persze ez csak az én magám véleményem smileeee.gif
2009. november 25. 10:01 #72
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Hát a tesójával mikor megjelentek elég gázul néztek ki együtt. Tamás egyedül tehetséges, de ketten valahogy nem jöttek át. smileeee.gif
2009. november 26. 13:37 #73
- törölt felhasználó -    
Tesójának még nagyon sokat kell fejlõdnie, hogy eljusson arra a szintre mint Tamás.
2009. november 28. 22:12 #74
- törölt felhasználó -    
Ezt egyszerûen nem hiszem el, már megint továbbjutott a Kutyakölykök reklamalo.gif egyszerûen pocsék amit csinálnak dry.gif

Vásáry Andrén megint elsírtam magam, hihetetlen, hogy milyen csodálatos, gyönyörû a hangja. Veres Robi 'MC DC' nekem most nem nagyon nyerte el a tetszésemet azon a részen amikor a lapokat emelték fel, amit viszont az után adott elõ na az már király volt. Olyan semmilyen értelmes mondatot nem tudott összehozni azokból a szavakból(bár ilyenekbõl, hogy H1N1 dry.gif nem is csoda). Tabáni Istvánban most az nem tetszett, hogy megint Queen dalt adott elõ, és hát én nagyon nem szeretem azt az együttest.

Horváth Tamásnak sem volt jó most a dalválasztása szerintem, ez nem az õ mûfaja. Brasch Bencét hallgatva hírtelen olyan karácsonyi hangulatom támadt, lehet, hogy a háttérben hallható kórus miatt. Na, szóval jó volt, mint mindig. A Strokes meg a Szatmár Kamara szerintem jobb volt, mint a múlthéten nem is értettem hogy nem jutottak tovább. A Bad Boyz meg egyszerûen fantasztikus volt, nagyon szurkoltam nekik.

Na, mindenkit írtam? Ja és hát Csikó Szabolcs, nos, volt már jobb is.
2009. november 28. 23:20 #75
dijja
dijja
night elf™
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Bevallom... a kutyakölyköknek csak azért szorítok egy picit mert Egerszegiek blush.gif
tökre élvezem mikor felismerem a helyeket a kis videókban laugh.gif rohog.gif különben egyáltalán nem vagyok oda azért amit csinálnak...a mai elõadás is egy nagy összevisszaság volt dry.gif nea.gif
2009. november 28. 23:52 #76
- törölt felhasználó -    
Valószínûleg egyedül vagyok, de nekem nem tetszik Vásáry André. Jó, jó, szép hangja van, de akármit ad elõ mindig 9-10 pontokat kap. unsure.gif Meg valahogy nem az én mûfajom amit csinál. Nem tetszik különösebben egyik tánccsoport sem [még a Bad Boyz sem rolleyes.gif ] Horváth Tamás egyszerûen egy tucat az a gyerek, MC DC-t szeretem, de egy értelmes mondata nem lett, bár elég nehéz volt, miután nem kellett lapról néznie a szavakat, utána jó volt. Brasch Bencétõl továbbra sem vagyok elájulva, nem hat meg a cuki vagyok mosolyával laugh.gif Csikó Szabolcs, semleges a végén neki szurkoltam azért, hogy tovább jusson. És a favoritom nem meglepõ még mindig Tabáni István hihetetlen mennyire jó hangja van ^^ Csak nézek miközben énekel, hogy hoppá ohmy.gif hol volt ez eddig?!
2009. november 29. 01:02 #77
ZOZO1983
ZOZO1983
visszatérő vendég
Hozzászólás: 164
Csatolások: 1
Azonosító: 96583
thumbsup.gif Tabáni István a legjobb!Fantasztikus milyen jó hangja van,csak ö nyerhet! clapping.gif hi.gif taps.gif meghajolo.gif
2009. november 29. 06:15 #78
eventyr
eventyr
visszatérő vendég
Hozzászólás: 132
Csatolások: 8
Azonosító: 107368
hanita és Plüssmaci, fele-fele arányban egyet értek veletek smileeee.gif

André szerintem éppenhogy a különlegessége és (mezõnybeli) egyedisége miatt kap mindig magas pontokat. mondjuk szvsz ez abszolút nem baj mert nagyon szeretem, amit és ahogy csinál. Ma ez az ötödik elemes ária igazán hátborzongató volt. a jó értelemben persze..

Robinál én túlzásnak tartottam ezt a "feladatot". oké, hogy a mûsor szerint be kell bizonyítania, hogy kreatív és hogy nem csak egy jól felépített sablonra mondott szöveggel munkálkodik, de nyilván közölték Robival maga a feladat mivoltát, megegyezhettek volna szerintem legalább annyiban, hogy 1 szó/1mondat. mert így baromira "elkapkodottnak" tûnt. és tényleg mennyivel jobb volt a táblák utáni rész..

Tabáni István meg.. hát számomra is favorit. Én még a Queen-t is imádom, bár asszem hogy ezzel sokan vannak így és igazából most nem volt nehéz dolga.. mondjuk ettõl még imádom smileeee.gif
2009. november 30. 13:33 #79
Maevy
Maevy
visszatérő vendég

StátuszNincs az a hit mely töretlen maradna,kivéve egy igazán hűséges kutyáét!
Hozzászólás: 104
Csatolások: 48
Azonosító: 111977
Hajrá Bad Boyz! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: florii
2009. november 30. 19:21 #80
Bijja0405
Bijja0405
TWD♥

StátuszThe Walking Dead ♥
Hozzászólás: 4107
Csatolások: 1549
Azonosító: 85950
Horváth Tomi éd BadBoyz a legjobb*.* tehetségesek is és helyesek is biggrin.gif wub.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!