Starity

Csillag Születik (2009)

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. november 04. 11:06 #21
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Én majd a szájdobos srácra leszek kíváncsi. Remélem ezen a hétvégén lesz. Na meg arra az énekes pacsirtára (André asszem) smileeee.gif

Brigit akkor is sajnálom még mindig, de egyébként nekem ez furcsa, nem úgy volt, hogy a környezõ országokból is lehet szavazni? Na mindegy.

Az a térdficam csúnya volt, én csodálom, hogy még meg tudott mozdulni (Timesz) bár ilyen egy profi táncos biggrin.gif

Ha valaki lemaradt volna, akkor:

-- > CSILLAG SZÜLETIK - 1. ELÕDÖNTÕÿ < --
2009. november 05. 17:45 #22
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

A Csillag születik elsõ három adásában közel 150 produkciót láthatnak a nézõk, melyek hûen tükrözik a többhetes válogató hangulatát. A kiemelkedõen tehetséges jelentkezõk mellett számos meghökkentõ, szórakoztató és látványos produkció is bemutatásra kerül majd, tükrözve a jelentkezõk sokszínûségét. Sokaknak nagyobb volt az önbizalmuk, mint a tehetségük, õk csalódottan távoztak a zsûri elbocsátó kritikája után.

A Fáy Miklós, Hernádi Judit, Oroszlán Szonja és Szirtes Tamás alkotta ítészcsapat döntése alapján az elsõ három adásból a legjobb harminc jut tovább, akik már az élõ show elõdöntõiben mutathatják meg tehetségüket és kápráztathatják el a nézõket. Ördög Nóra és Stohl András ezúttal a színfalak mögé kalauzolják el a nézõket, bemutatva a színpadra lépés elõtti pillanatokat és kulisszatitkokat.
2009. november 09. 20:29 #23
- törölt felhasználó -    
Nagyon örültem, hogy továbbjutott a Bad Boyz, Brash Bence és Tabáni István, de a Kutyakölyköktõl nem voltam elragadtatva. Helyette mehetett volna a középdöntõbe inkább Kollár Betty vagy a Kávészünet vagy esetleg Galambos Fecó.
2009. november 14. 13:23 #24
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet(hanita @ 2009. November 9. - 20:29)
Nagyon örültem, hogy továbbjutott a Bad Boyz, Brash Bence és Tabáni István, de a Kutyakölyköktõl nem voltam elragadtatva. Helyette mehetett volna a középdöntõbe inkább Kollár Betty vagy a Kávészünet vagy esetleg Galambos Fecó.

Egyetértek. A Kávészünetért meg reklamalo.gif
2009. november 15. 12:05 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet(Fuller @ 2009. November 14. - 13:23)
Egyetértek. A Kávészünetért meg  reklamalo.gif

A Kávészünetért tényleg nagy kár, hogy nem jutottak be a középdöntõbe. Nekem bejött ez a megzenésített vers stílus, szerintem így sokkal többen megtanulnák a verseket. Remélem kiadnak majd cd-t.

Na és Varga Viktor mit keres a középdöntõbe reklamalo.gif ? Semmi keresnivalója nincs ott! Vásáry Andrénak és a Szatmár Kamarának nagyon nagyon örültem. Végvári Eszter is jó volt, de én akkor is azt mondom Balogh Brigit sokkal jobban elhallgattam volna. Jammal-t viszont sajnálom, hogy nem jutott be, meg a Freestyle focis csávókat is, õk is jók voltak, de hát sajnos mindenki nem juthat tovább.
2009. november 15. 22:41 #26
bejus89
bejus89
új tag
Hozzászólás: 67
Csatolások: 37
Azonosító: 40274
Hajrá Tabáni István!!!
Szerintem fantasztikus egy ember. Szeretem a lelkét no meg a hangját is! Õ a magyar Freddie Mercury vagy inkább Máté Péter? smileeee.gif
2009. november 16. 06:40 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet(bejus89 @ 2009. November 15. - 22:41)
Hajrá Tabáni István!!!
Szerintem fantasztikus egy ember. Szeretem a lelkét no meg a hangját is! Õ a magyar Freddie Mercury vagy inkább Máté Péter? smileeee.gif

Akkor már inkább Máté Péter tongue.gif biggrin.gif
2009. november 16. 11:33 #28
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Én Eszternek csak azért örültem, hogy legalább van egy lány is a továbbjutók között. Egyébként azzal egyetértek, hogy Balogh Brigit szívesebben hallgattam volna... jobban megérdemelte volna a továbbjutást.

Jammal-t biztos nem ejtettem volna ki. Hatalmas volt amit lenyomott. Viktorral alapvetõ probléma, hogy már most sztárnak képzeli magát. Legalábbis nagyon úgy viselkedik. Vásáry André egyértelmû továbbjutó volt. Így is milyet énekelt, pedig beteg volt... pfff... õ igazán tehetséges. A Szatmár Kamara Team-et én nem igazán tudtam értékelni, de saját mûfajban biztos jók.

Tabáni István a múltkor szintén megérdemelte, hogy továbbjusson, Brasch Bencét viszont nem értettem. Nem jött át a múltkori szám...
2009. november 16. 11:45 #29
- törölt felhasználó -    
az RTL nagyon megkeveri a lapjait a fõként csajokat megnyerõ versenyzõkkel, nameg a korrupt zsûrivel... nem lennék meglepve, ha valamelyik táncos csoport nyerne, mert sok ember dühödött fel, amikor múlt évben egy olyan parasztgyerek nyert a Four4Dance ellen, akibõl -nagy bánatukra- még bulvárhõst sem tudtak csinálni.

és a sok marha meg hiszi, hogy a SAJÁT akaratát látja a küldött szavazatokkal.

rohog.gif
2009. november 16. 12:35 #30
frenetiq
frenetiq
Hozzászólás: 928
Csatolások: 81
Azonosító: 286
Ez régóta így megy, ami sms-es szavazósdi, hogy úgy befolyásolják, ahogy akarják.
Már amikor a Király Viktor nyert a másik lehúzós mûsorban, lehetett tudni hogy a zenei producer apuci vaskos pénzmaggal ad kicsi 0 hangú fiának hátszelet.
Aztán jön egy Brasch Bence, aki egy tényleg jó hangú énekest (Balogh Brigi) kiüt a ringbõl, mert a tinilányok többen vannak és sûrûbben sms-eznek még a "Mikor dugsz legközelebb?? TUDD MEG MOOST!" 17634re is, ergo õk azok akik mindent elhisznek és egyébként se õk fizetik, apuci meg gazdag.
Mondjuk azok a szavazók akik tudják hogy lehúzás az egész és az nyer akit az RTL akar (jövõt lát benne), de mégis szavaznak...gondolom naivan hiszik hogy a szolgáltatóktól nyert ingyen sms akció az az emeltdíjas sms-ekre is vonatkozik.
2009. november 16. 12:42 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet(frenetiq @ 2009. November 16. - 12:35)
"Mikor dugsz legközelebb?? TUDD MEG MOOST!"

elképzeltem a reklámot és könnyezek a röhögéstõl user posted image
ahahaha szánalom az a reklám
2009. november 16. 13:24 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 16. - 11:33)
Én Eszternek csak azért örültem, hogy legalább van egy lány is a továbbjutók között. Egyébként azzal egyetértek, hogy Balogh Brigit szívesebben hallgattam volna... jobban megérdemelte volna a továbbjutást.

Jammal-t biztos nem ejtettem volna ki. Hatalmas volt amit lenyomott. Viktorral alapvetõ probléma, hogy már most sztárnak képzeli magát. Legalábbis nagyon úgy viselkedik. Vásáry André egyértelmû továbbjutó volt. Így is milyet énekelt, pedig beteg volt... pfff... õ igazán tehetséges. A Szatmár Kamara Team-et én nem igazán tudtam értékelni, de saját mûfajban biztos jók.

Tabáni István a múltkor szintén megérdemelte, hogy továbbjusson, Brasch Bencét viszont nem értettem. Nem jött át a múltkori szám...

Úgy látom szinte majdnem mindenben egyetértünk rohog.gif , kivéve Brash Bencét smileeee.gif
2009. november 16. 13:54 #33
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(hanita @ 2009. November 16. - 13:24)
Úgy látom szinte majdnem mindenben egyetértünk rohog.gif , kivéve Brash Bencét smileeee.gif

Bence a selejtezõben nekem is nagyon tetszett. Valahogy ez a második szám amit énekelt nem jött úgy át ahogy kéne, nem illett hozzá, vagy nem tudta jól elénekelni. Lehet, hogy pont azért mert még képzetlen a hangja... ellenben a srác szimpatikus, és még van benne remény. smileeee.gif
2009. november 16. 19:31 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 16. - 13:54)
Bence a selejtezõben nekem is nagyon tetszett. Valahogy ez a második szám amit énekelt nem jött úgy át ahogy kéne, nem illett hozzá, vagy nem tudta jól elénekelni. Lehet, hogy pont azért mert még képzetlen a hangja... ellenben a srác szimpatikus, és még van benne remény. smileeee.gif

Nekem tetszett az elõdöntõs elõadása is Bencének. Annyira szerintem azért nem képzetlen a hangja, mert már másfél éve képzi a hangját komolyabban.

Egyébként bocsánat mert eddig rosszul írtam a nevét, 'sch' helyett csak 'sh'-val írtam a végén, sorry mégegyszer blush.gif
2009. november 16. 19:40 #35
Andeeka
Andeeka
visszatérő vendég

StátuszWeekend!:)
Hozzászólás: 188
Csatolások: 329
Azonosító: 105895
Szerintem olyan kár hogy nõ be sem jutott csak 1 ez olyan rossz igy !

Ki tart velem ? reklamalo.gif
2009. november 16. 19:47 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet(Andeeka @ 2009. November 16. - 19:40)
Szerintem olyan kár hogy nõ be sem jutott csak 1 ez olyan rossz igy !

Ki tart velem ? reklamalo.gif

Én veled tartok, ez engem is zavar, mint fentebb is már írtam nem is egyszer én Balogh Brigit elhallgattam volna még nagyon sokáig. És hát a Timesz Girlsért is nagy kár. Meg Kollár Bettiért is.
2009. november 16. 20:00 #37
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(hanita @ 2009. November 16. - 19:47)
Én veled tartok, ez engem is zavar, mint fentebb is már írtam nem is egyszer én Balogh Brigit elhallgattam volna még nagyon sokáig. És hát a Timesz Girlsért is nagy kár. Meg Kollár Bettiért is.

Teljes mértékben egyetértek!!!
A Timesz Girls és Balogh Brigi egyértelmûen be kellett volna jussanak a középdöntõbe!!!
2009. november 16. 21:11 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 16. - 20:00)
Teljes mértékben egyetértek!!!
A Timesz Girls és Balogh Brigi egyértelmûen be kellett volna jussanak a középdöntõbe!!!

beer.gif
2009. november 17. 07:58 #39
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Egyébként szerintem ebbõl is játszik, hogy a tinilányok kedvencei (a fiúk) jutottak tovább... vagy én nem tudom mit akarnak ezzel elérni, hogy a nõk teljesen kiestek. Tiszta rossz, hogy ennyire egynemû a mezõny....

Mondjuk a másik tehetségkutató (TV2) végén is mi volt? 3 pasi... a lányok kedvencei. Szerintem az a legnagyobb gond, hogy itt nem a tehetség van nézve, hanem hogy kibõl lehet (ahogy már elõttem említették) bulvárhõst csinálni... 1 embert / elõdöntõ a zsûrinek kellett volna továbbjuttatni. Úgy legalább Brigi is bekerülhetett volna. Teljesen megérdemelten.
2009. november 17. 11:48 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. November 17. - 07:58)
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy itt nem a tehetség van nézve, hanem hogy kibõl lehet (ahogy már elõttem említették) bulvárhõst csinálni... 1 embert / elõdöntõ a zsûrinek kellett volna továbbjuttatni. Úgy legalább Brigi is bekerülhetett volna. Teljesen megérdemelten.

Ez tényleg jó ötlet lett volna, de a döntést a zsûribõl csak Hernádi Judit és Szirtes Tamás végezze, mert a Szonja meg fõleg Fáy Miklós valami eszméletlen érzéketlenek. Még ha nem is jó a produkció Hernádi Judit meg Szirtes Tamás próbálták kíméletesen közölni az illetõvel.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!