http://www.youtube.com/watch?v=DC_9FpNN56k
Csillag Születik (2009)
2009. december 21. 11:46
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Egyébként ha jól megnézitek majdnem mindenki látszik, hogy mozog... azért kerültek a We are the world címû szám alatt oda ahova kerültek. 
2009. december 21. 18:05
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 21. - 11:11)
Ezt a számot gyönyörûen énekelték.
Sok helyen olvasom, hogy szánalomból és sajnálatból szavaztak rá. Ha volt is vkiben ilyen érzés, úgy gondolom, hogy ettõl függetlenül nagyon tehetséges és szimpatikus, teljesen megérdemelte.
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 21. - 11:11)
Egyébként ha már Mága koncert, akkor én Andrét tudnám ott elképzelni. Bár azt esélytelennek tartottam, hogy õt hozzák ki gyõztesnek. Tetszik, amit csinál, de akkor sem õ volt a legjobb a mezõnyben.
Én is õt tudnám, de ha õ nem, akkor már inkább Tabáni.
2009. december 21. 18:12
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
István egy kicsit "szerencsétlen" és "esetlen". Ez tény. De szerintem mind e mellett van benne egy rejtett sztár, ahogy õ is nyiltakozta. Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle. Kell új Máté Péter az országnak.
Lehet nem lesz olyan celeb, akirõl napi szinten cikkeznek az újságok (amilyen szerintem akár Horváth Tomi lehet) ellenben Keresztes Ildikó sem szerepel minden áldott nap egy búlvárlap címlapján, vagy hasábjain mégis tehetséges énekesnõ, és büszkék lehetünk rá, hogy hazánk zenei palettáját gazdagítja.
Lehet nem lesz olyan celeb, akirõl napi szinten cikkeznek az újságok (amilyen szerintem akár Horváth Tomi lehet) ellenben Keresztes Ildikó sem szerepel minden áldott nap egy búlvárlap címlapján, vagy hasábjain mégis tehetséges énekesnõ, és büszkék lehetünk rá, hogy hazánk zenei palettáját gazdagítja.
2009. december 21. 18:22
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. December 21. - 18:12)
István egy kicsit "szerencsétlen" és "esetlen". Ez tény. De szerintem mind e mellett van benne egy rejtett sztár, ahogy õ is nyiltakozta. Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle. Kell új Máté Péter az országnak.
Én is ugyanígy gondolom
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: