Starity

Csillag Születik (2009)

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 29. 16:53 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Szombat este újabb - egyben utolsó - válogatással folytatódott a Csillag születik. Ezen az estén kialakult a legjobb 30 mezõnye, akik az élõ mûsorban mutathatják meg a tudásukat.

Az elsõ válogatókról a négytagú zsûri eddig 19 produkciót szavazott az elõdöntõkbe. Szombat este újabb elõadók léptek a színpadra és a szigorú ítészek elé, hogy tehetségükkel, egyediségükkel meggyõzzék a zsûrit.

Kis kitérõ: A Csillag születik sztárjait ennyiért láthatod élõben

Az 1. válogató továbbjutói:
Eõry Viktória, Big Family, Inzsöl Gyula, Kutyakölykök, Sebestyén Katja, Soldiers Crew, Tabáni István, Varga Viktor, Veres Róbert és a Vocal Geg Session.

A 2. válogató továbbjutói:
Bad Boyz, Brasch Bence, Csikó Szabolcs, Galambos Fecó, Golden Pyramid, Fábry Pál és Laczik László, SID együttes, Queen Dance Tánccsoport, Vásáry André

A 3. körben õk jutottak tovább:

Elsõként Face Team, az akrobatikus kosár színház lépett tovább. A csapattagok között van snowboard-oktató, gumiasztal- és kosárlabada edzõ, autófényezõ és papnövendék is. 2003-ban Áron megnyert egy freestyle versenyt, ezután kérték fel Tatán, egykori középiskolájában, hogy állítson össze egy kosárlabda showt. A csapat akkor kapta a Face Team nevet. Legnagyobb álmuk, hogy fellépjenek az Amerika NBA turnén és készüljön róluk egy film.

A Face fiúkat a külföldön többször szereplõ Végvári Eszter követte. Eszter hat éves korában kezdte zenei tanulmányait, késõbb Gór Nagy Mária Színitanodájában tanult, és szociálpedagógusként szerzett diplomát. Több musicalben is játszott, majd egy luxushajó fedélzetén végigénekelte a Földközi-tengert és az Atlanti-óceánt, Izlandtól a Kanári-szigetekig. Azt szeretné, ha a Csillag születik által végre a magyar közönség is megismerné a nevét.

A harmadik továbblépõ rózsaszentmártoni Popovics György és barátja, a tatai Németh Ferenc megzenésített versritkaságokkal léptek színpadra. A huszonéves fiatalok egy szál gitárral és a hangjukkal próbáltak szerencsét. Németh Ferenc és György Kávészünet nevû duója jutott tovább harmadikként.

A Timesz Girls-t is láthatjuk a legjobbak között. A lányok egy éve táncolnak Timi tánciskolájában, de a csapat csak néhány hónapja alakult meg. Táncaikon keresztül, minél több stílusban szeretnék megmutatni nõiességüket, és remélik, hogy hétrõl-hétre elvarázsolják majd a pasikat. Legnagyobb álmuk, hogy egy világhírû énekes háttértáncosai lehessenek.

A 17 éves Horváth János nyolc éve tanul gitározni. Jelenleg édesapja zenekarában zenél testvérével. A Csillag születik-re is bátyjával együtt jelentkezett, de a zsûri végül szólóban adott esélyt neki. Legjobb tulajdonságának azt tartja, hogy mindenkit meg tud nevettetni. Számára az az igazi siker, ha kis híján megsüketül a közönség ovációjától.

A Strokes együttes igazán ûtõs produkciót nyújtott, mûanyagcsõvel elõadott számuk remek colt - továbbjutásuk kötelezõ volt. Hrisafis Gábor törpe akrobatikus száma. Fekete János Jammal beatboxer, és Kollár Beatrix rúdtánc produkciója is kiérdemelte a 4 darab igent.

Szatmár Kamara Táncegyüttes Szemetek elõadása volt a 29. elõdöntõs. Balogh Brigitta másodszor indult a CSISZ-ben, legútóbb kiesett, most sikerült neki.

wink.gif Nálam Balogh Brigitta a befutó. Valami eszelõs, amit mûvel. A hangja irtó sokat fejlõdött 2 év alatt. Le a kalappal elõtte.
2009. október 29. 17:27 #2
- törölt felhasználó -    
Tabáni István, Strokes, Kollár Beatrix. biggrin.gif
2009. október 29. 17:49 #3
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(norbbika @ 2009. October 29. - 17:27)
Tabáni István, Strokes, Kollár Beatrix. biggrin.gif

A Strokes sem egyszerû smileeee.gif Hatalmas amit mûvelnek. Nekem még Eõry Viktória tetszett, amilyen kicsi, olyan nagy hangja van. wink.gif
2009. október 29. 18:46 #4
- törölt felhasználó -    
Balogh Brigitta, meg Eõry Viktória tetszett eddig a legjobban. smileeee.gif Viszont nagyon nem értem, hogy miért szavazták be azt a...azt hiszem The Big Family a neve? Amikor a csaj ilyen sörös dobozokba harapott, meg ilyenek...semmi értelme...legalábbis szerintem.... unsure.gif
2009. október 29. 19:11 #5
kata0210
kata0210
EspanaGirl
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1494
Csatolások: 65
Azonosító: 58962
Nekem
a Horváth Tomi, a Brasch Bence és a Tabáni István tetszenek:D wub.gif thumbsup.gif
2009. október 29. 20:31 #6
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Nekem õk tetszettek:
Eõry Viktória, Varga Viktor, Tabáni István, Bad Boyz, Brasch Bence, Horváth Tomi, Strokes, Kávészünet
2009. október 29. 21:10 #7
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Popovics és Németh wub.gif wub.gif wub.gif
Ha a suliban minden verset így adnának elõ, jobban bírnám a magyar órákat... rohog.gif
2009. október 29. 21:34 #8
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
A továbbjutókat látom csak az ajánlókban, meg néha a mûsorba belenézek, de tömény szánalom, mint a MegaSzar vagy legutóbbi Hullócsillag Születik... Némelyiket hogy engedik tovább? Nem értem... mellow.gif
2009. október 29. 23:30 #9
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet(Brittany20 @ 2009. October 29. - 16:53)
A 17 éves Horváth János nyolc éve tanul gitározni. Jelenleg édesapja zenekarában zenél testvérével. A Csillag születik-re is bátyjával együtt jelentkezett, de a zsûri végül szólóban adott esélyt neki. Legjobb tulajdonságának azt tartja, hogy mindenkit meg tud nevettetni. Számára az az igazi siker, ha kis híján megsüketül a közönség ovációjától.

Tamás, nem János. wink.gif Honnan vetted a cikket? smileeee.gif
Idézet(Necros @ 2009. October 29. - 21:34)
A továbbjutókat látom csak az ajánlókban, meg néha a mûsorba belenézek, de tömény szánalom, mint a MegaSzar vagy legutóbbi Hullócsillag Születik... Némelyiket hogy engedik tovább? Nem értem... mellow.gif

Igen, vannak egy páran, akik vagy olyan produkcióval jutottak be, aminél van jobb abban a kategóriában vagy egyáltalán nincs is folytatása. Mármint pl a repülõs gyerek. Mit csinál legközelebb? Más zenére? Hm. dry.gif Értem én, hogy színesnek kell lennie a mûsornak, de volt néhány olyan továbbjutó, hogy csak lestem... blink.gif
2009. október 30. 09:38 #10
- törölt felhasználó -    
Én az elsõ válogatást nem láttam a tv-ben, neten néztem meg belõle párat, de igazság szerint nem nagyon tudok dönteni, hogy ki a jobb és ki nem. Talán Balogh Brigitta és Vásáry André akik nagyon elnyerték tetszésemet. De jó volt még Kollár Betty, a Strokes, Face Team és a Timesz Girls is.
2009. október 30. 09:39 #11
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Kíváncsi leszek a holnap estére... kiket fognak kiejteni, kik maradnak. Azért vannak néhányan, akik nem tom mit keresnek az elõdöntõben.

Mindenesetre azért Briginek drukkolok, szerintem fergeteges ahogy énekel... fõleg ahhoz képest, amit két évvel ezelõtt csinált...smileeee.gif
2009. október 31. 21:08 #12
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Na... a mai elõdöntõsöket végignézve, a Strokes, Balogh Brigi és MC DC jusson tovább smileeee.gif A 4. továbbjutó nem hat meg. Eõry Viktória nem jött át most. Brigi hangja viszont még jobban ütött, mint a múltkor smileeee.gif
2009. október 31. 21:28 #13
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Brigi tényleg nagyon jól énekel, én nem emlékszem rá régebbrõl, szal nem tudom mennyit fejlõdött, de biztos sokat laugh.gif
Nekem még Tamás nagyon szimpatikus, jusson tovább, mert még szeretném hallgatni. thumbsup.gif Ez a Beatles szám is... thumbsup.gif
2009. október 31. 21:33 #14
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Idézet(Christo @ 2009. October 31. - 21:28)
Brigi tényleg nagyon jól énekel, én nem emlékszem rá régebbrõl, szal nem tudom mennyit fejlõdött, de biztos sokat laugh.gif
Nekem még Tamás nagyon szimpatikus, jusson tovább, mert még szeretném hallgatni. thumbsup.gif  Ez a Beatles szám is... thumbsup.gif

Brigi 2 éve ugyanazt a számot énekelte mint Eõry Viki most biggrin.gif:D:D
2009. október 31. 21:51 #15
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Továbbjutók: Strokes, MC DC, Veres Róbert, Csikó Szabolcs

Kész vagyok teljesen. Már megint nem teljesen a tehetség van nézve...
2009. október 31. 21:53 #16
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
pontosan azok jutottak tovább akiket szerettem volna smileeee.gif

Robinak, és a táncos fiúnak külön örültem smileeee.gif thumbsup.gif
2009. november 01. 01:04 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. October 31. - 21:51)

Tökéletesen egyet értek veled. Szánalom, hogy kik jutottak tovább. Horváth Tamás nálam abszolút nem nyerõ, kb. olyan mint Király Viktor és Palcsó Tomi voltak anno a Megasztárban. Mc Dc-nek örültem(egyébként õ azonos Veres Róberttel-egy kicsit elírtad Brittany smileeee.gif ), végül is a Strokes és Csikó Szabolcs sem voltak rosszak, de én jobban örültem volna ha Balogh Brigi és a Timesz Girls jut tovább. Eõry Viki sem volt rossz, nagyon szép a hangja de nekem a Jazz zene nem jön be. Viszont a Big Family nem értem mit keresett az elõdöntõben blink.gif
2009. november 01. 12:18 #18
- törölt felhasználó -    

reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif innen egyedül MC DC ér valamit szerintem...Balogh Brigi, és a Timesz Girls kiesett mad.gif Eõry Vikit is sajnáltam, sokkal jobb hangja van mint Tóth Lüszinek dry.gif
2009. november 01. 12:29 #19
- törölt felhasználó -    

sajnos igaz, a RETEKKLUB ~rejtve~ marketingelhetõ kiscsillagokat keres a bulvárlapoknak, akik cserébe nagyobb promót csinálnak nekik, mint az rtl önmaga akármennyi pénzzel is képes lenne.....
2009. november 01. 12:35 #20
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nagyon örültem, hogy MC DC bejutott. Utálom az ilyen mûsorokat, de miatta megnéztem és nagyszerû volt, mint mindig. Már az It's Rite Freestyle Battle is remekül ment neki. Utána a 9 órás rekordkísérlet is jó eredménnyel zárult és most ez. Nagyon drukkoltam neki, de nem igazán számítottam rá, hogy továbbjuttatják. Az ilyen mûsorokban nem szokták kellõen értékelni az igazi mûvészetet és tehetséget. Szerencsére tévedtem és tovább jutott. Legközelebb 3 hét múlva nézem, mert a többiek nem érdekelnek. Csak azokat az adásokat nézem meg amiben õ is benne van.
1 felhasználónak tetszik: bejus89
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!