Idézet (b0bs0n @ 2009.10.29. 13:09)
valaki meg tudja mondani miért nincs soha MUSIC a MUSIC TELEVISION adón?
persze a VH1 jobbnál jobb számokat tol folyamatosan (hétvégén van pár sorozat), de mivel a UPC még mindig 12 óra Comedy Central/12 óra VH1-t nyom (szóval VH1 éjjel 2-tõl délutan 2-ig) ezért kb. soha nem tudom azt nézni...
MTV mûsor:
http://port.hu/pls/w/tv.channel?i_ch=144&i...10-29&i_where=1
akármikor odakapcsolok megy a sok szar "sorozat", ami lehet nem is lenne annyira szar, ha nem a TISZTÁN HALLHATÓ angol hangra nyomnák rá a magyart. Asszem múltkor valamikor éjjel elkaptam pár zenei klippet (meg is lepõdtem), de azon kívül soha semmi. Persze akkoris a VIVA TV színvonalú 12 éveseknek szóló magyar szarokat adtak, de legalább zene volt.
sorry de ez most felb***ott és kiváncsi vagyok zavar-e ez másokat is, vagy csak engem

teljesen egyetértek. de amúgy az mtv-n éjjel 2től kb 6ig (a folyt.köv-ben)megállás nélkül nyomják a jobbnál jobb magyar zenéket, olyanokat amikről nem is gondolnád hogy van klipje meg ilyenek : D de tökre stílustól függetlenül, van vad fruttik, heaven steet 7, péterfy bori és a love band, quimby de még blind myself meg alvin is meg larry hangman meg ilyen rap cuccok is szval erre nem panaszkodhatnak annyira, csak az a gáz hogy ezeket csak akkor merik leadni amikor nagy valószínűséggel mindneki alszik .
ezért vált szokásommá az hogyha egy koncert után olyan 2 - 3 fele hazaérek akkor nem alszom el, hanem inkább csak mtv-t nézek : D