Starity

Kristen Stewart rossz példát mutat a fiataloknak

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 16. 19:18 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Arról már volt szó, hogy egyes pszichológusok szerint Miley Cyrus megöli a fiatal lányok lelkét. Most aTwilight sztárja kap hideget-meleget rajongóitól és az õt még a vécére is pincsiként követõ médiától. Most éppen egy rossz kiszólása miatt állították pengeélre: Kristen ugyanis otthagyta a sulit és még büszke is erre!

Ahogy telik az idõ, egyre jobb döntésnek érzem, hogy abbahagytam a középiskolát.

Egyáltalán nem találtam a hangot a korombeli gyerekekkel: gonoszak, rosszindulatúak, nem adnak esélyt azoknak, akik elsõre nem tudtak beilleszkedni. Azt hiszem, semmibõl nem maradok ki. Állandóan emberek között vagyok, rengeteg mindent tanulok a munkám során is: csupa olyan dolgot, ami fontosabb a mateknál vagy a kémiánál. Ha végre kilépsz a nagybetûs életbe, láthatod, hogy az iskola csak egy kicsinyített, gyenge másolata az életnek.?

No jó, lássuk be: Kristennek óriási szerencséje volt, hogy már fiatalon megtalálta álmai szakmáját, és olyan sztároktól tanulhatott, mint Jodie Foster. A valóság ezzel szemben az, hogy középiskolai végzettség híján keveseknek van esélyük a megélhetésre!

ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: Balu
2009. október 16. 19:22 #2
- törölt felhasználó -    
Miééért?? bringa.gif
2009. október 16. 19:26 #3
- törölt felhasználó -    
Átérzem az akkori helyzetét, egyébként meg iszonyat mázlista, hogy nem kellett egy percig sem ez miatt megélhetési gondokkal küzdenie...
Az, meg hogy rossz példát mutat, szerintem a hülyékre vonatkozik, én legalábbis azt teszem, amit helyesnek tartok, vagy ami nekem jó, nem azt, amit a kedvencem tett. /Lásd: leléphetnék otthonról, csak mert Nikki is azt tette, de nem vagyok olyan idióta, hogy azt csináljam, amit õ csinált, csak mert kedvenc/.
2009. október 16. 19:36 #4
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
ettõl szerintem is csak az IQ-vákuumok fognak lelépni a suliból,bár az azért elég gáz,hogy nagyon sok fiatal "híresség" még egy érettségivel se rendelkezik...
1 felhasználónak tetszik: heartless
2009. október 16. 21:41 #5
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Sok értéke úgysincs... Szerencséje volt, hogy korán felfedezték és sikeres is lett, nincs ezzel semmi baj. Aki meg olyan hülye, hogy biztos jövõ nélkül otthagyja a sulit, magára vessen.
2009. október 28. 15:29 #6
sarah22
sarah22
új tag
Hozzászólás: 84
Csatolások: 0
Azonosító: 79007
Ezzel senkit se butít és nemis mutat rossz példát aki othagyja a sulit az magára vessen és igaza van ha egyszer más a szakmája minek kell matek meg kémia az alapokat ugyis tudja és tényleg gonoszak tudnak lenni a többiek h aki nem zud elsõre beilleszkedni azt ki közösítik az õ helyébe én is ugyanezt tenném csak h én sajnos nem filmezek már 9éves korom óta ha meglenne rá a lehetõségem én is inkább forgatnék mert az jobban is érdekel thumbsup.gif thumbsup.gif biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!