Starity

Nem tudja megtartani párját a Szellemekkel suttogó sztárja

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 16. 16:15 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Jennifer Love Hewitt számára lassan véget ér egy korszak, ugyanis a pasija, Jamie Kennedy úgy döntött, inkább megpattan a kapcsolatból, és inkább ex-barátnõjével melegíti fel a káposztát, mint hogy a színésznõvel maradjon. Hol a szeme?

El kell ismernünk, Jennifer Love Hewitt, a Szellemekkel suttogó fõszereplõje igenis szép nõ. Ezért állunk értetlenül Jamie döntése elõtt. Jó, persze tudjuk, hogy a szép nõk is lehetnek õrültek, de azért mégis. A pár még hivatalosan nem szakított, de ennek mindössze az az oke, hogy Jen ezt minél kevesebb felhajtással akarja megoldani. Késõ…

„Biztos” források szerint Jamie nem titkolta el volt barátnõje, Shannon Funk iránti érzelmeit Jen elõtt.

,, Jamie még mindig szereti Shannont, és ezt õszintén el is mondta Jennifernek. Azt is kifejtette neki, hogy semmi kedve elmenni a Tao Fesztiválra, Jen viszont mindenképpen azt szeretné, hogy együtt menjenek. Így egy kicsit lecsendesíthetik a médiát, és nem kapnak szárnyra különféle pletykák. Jamie pedig rábólintott, úgy érzi, ennyivel tartozik Jennek. ''

Szóval Jennifer valószínûleg teljesen tisztában van a szituval, ehhez képest viszont korrektül, higgadtan, már-már túl higgadtan kezeli a helyzetet.

,,Jen már régóta sejtette, hogy nincs minden rendben a kapcsolatukban, de számára most az a fontos, hogy a lehetõ legkisebb hírveréssel érjen véget a kapcsolatuk. Azt azonban még õ sem remélheti, hogy Jamie mellette marad, ha a botrány elkerülése miatt húzza el a szakítást. ''

Taktikának éppen jó, csak nem mindenesetben válik be a „csak még egy kicsit” trükk. Jen, igazán sajnáljuk, hogy gallyra ment a kapcsolatod. Te ennél jobbat érdemelsz.
2010. augusztus 22. 14:57 #2
dodii95
dodii95
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 133612
Ezt a cikket már olvastam valahol..
Hát nagyon sajnálom :/ Én imádom Jamie Kennedyt, de ez mondjuk hülyeség volt tőle.. De hát ki tudja.. most nem hülyézhetjük le azért, mert valakit jobban szeretett. A külső nem minden. Én is imádom Jent, de lehet, hogy Jamie mégis jól döntött. Mindenkinek megvan a maga döntése, ezért nem szólhatunk be senkinek... Szerintem.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!