The Twilight Saga: Eclipse / Alkonyat: Napfogyatkozás (2010)
2010. június 29. 11:19
|
|
kiscsillag1987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 162 Csatolások: 655 Azonosító: 53276 offline
|
Kristen kezd kikupálodni....
Tegnap nagyon jól nézett ki
(saját összeállítás)
2010. június 29. 11:30
|
annie1234Earthbender |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 1013 Csatolások: 42 Azonosító: 126724 offline
|
Idézet (Robsten @ 2010.06.28. 20:22)
Én úgy néz ki, hogy sajnos nem nézhetem meg moziban, mert anyukám azt mondja, hogy előbb ő nézi meg aztán én. És ő nem akar 2x jegyet venni.
én anyámmal nézem majd meg. az lb-m el van utazva és a többi bnőm is úgyhogy marad anyu. xD amugy szerintem túl szigorú veled anyukád. az enyém szereti a Twilight-sagat.
2010. június 29. 17:53
|
Niki kitti lindaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 123057 offline
|
Én is nagyon várom már!És már nem sokat kell váni.
2010. június 29. 22:51
Jó szórakozást kívánok a filmhez!
Hoztam nektek pár képet, a poszterek nagyméretűek
Hoztam nektek pár képet, a poszterek nagyméretűek
2010. június 30. 03:04
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Azt hiszem a legjobb film volt a 3 közül. Nézze meg mindenki, főleg a fanok, mert valami elképesztő. Imádtam, majd azt hiszem írok róla egy kielégítő blogot. Ez a 2 óra egy áldás volt a moziban, életem egyik legszebb 2 órája. TEAM EDWARD
2010. június 30. 09:04
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (zsofeeh @ 2010.06.30. 03:04)
Azt hiszem a legjobb film volt a 3 közül. Nézze meg mindenki, főleg a fanok, mert valami elképesztő. Imádtam, majd azt hiszem írok róla egy kielégítő blogot. Ez a 2 óra egy áldás volt a moziban, életem egyik legszebb 2 órája. TEAM EDWARD 
Sejtettem. Nekem is ez a kedvenc részem az egész közül. Biztosan jól megcsinálták a filmet is.
2010. június 30. 09:24
|
|
Robstenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 378 Csatolások: 42 Azonosító: 127169 offline
|
Idézet (Linnéa @ 2010.06.28. 21:41)
(Ezt nem értem teljesen.) Elég szigorú lehet az anyukád. Gondolom te is kb. 13-16 éves lehetsz. Az enyén nem nagyon foglakozik vele, hogy mit olvasok/nézek. Szerintem bízik benne, hogy magamtól is el tudom dönteni, mi való nekem.
Hát az e helyzet, hogy ő annyira, nem szereti a Twilight Saga-t filmben. A Twilght még egész jó volt szerinte, de a New Moon az szerinte depressziósok gyülekezete. A könyveket ő is elolvasta, és tetszett neki. Amúgy a könyveknél az volt hogy az első 3-at elolvashattam először én és utána ő, de a Breaking Dawn-t előbb ő olvasta el aztán én (legalábbis felváltva olvastunk, de nem olvashattam túl azon az oldalon ahol ő tartott, pedig a végén már megengedte, hogy kiolvassam és ne várjak rá, de ez csak az utcsó 100 oldalnál történt meg.
Múltkor megnéztem HP 4-et, mert abban játssza Robert Cedrick-et, még mázli, hogy anyukám a fél filmnél lement a kertbe, mert szerintem amikor látta volna a végét a Labirintusos résztől kezdce akkor ő azt mondta volna, hogy állítsam meg és ne nézzem tovább. Pedig nem is volt félelmetes, csak röhejes ahogy ott Harry harcol azzal a kopasz pasassal.
2010. június 30. 16:43
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nekem nagyon tetszett a harmadik rész. Igazság szerint egyetlen egy dologgal nem voltam kibékülve, mégpedig a vágással... kicsit ömlesztett volt, és a jelenetek között semmi átmenet nem volt... ez nem tetszett egyedül.
Jasper és Rosalie történetét nagyon jól megcsinálták, a harcokat szintén. Jane karaktere eszelős! Annyira jól alakítja Dakota. Alice még mindig a kedvenc.
Nem vagyok nagy Robert Pattinson fan még helyesnek sem tartottam soha, így meglepő, de a sátoros jelenetnél esküszöm még ő is tetszett. De Jacob... meg a felsőteste. ÁÁÁÁ. Nagyon üt!
Jasper és Rosalie történetét nagyon jól megcsinálták, a harcokat szintén. Jane karaktere eszelős! Annyira jól alakítja Dakota. Alice még mindig a kedvenc.
Nem vagyok nagy Robert Pattinson fan még helyesnek sem tartottam soha, így meglepő, de a sátoros jelenetnél esküszöm még ő is tetszett. De Jacob... meg a felsőteste. ÁÁÁÁ. Nagyon üt!
2010. június 30. 21:49
|
|
marti27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 651 Csatolások: 640 Azonosító: 114724 offline
|
Az eddigi legjobb rész volt.Mindennel elégedett voltam.
A harc jelenetek eszelősen jók voltak, még többet akartam belőlük.A farkasok nagyon jól meg lettek csinálva.
A kedvenc szereplőim ebben a részben Jasper
és Charlie voltak. Bella és Charlie beszélgetése nagyon komoly volt
az egyik legjobb jelenet volt.
Rosalie és Jasper története nagyon tetszett ahogy összehozták, igaz rövidebben , mint a könyvben, de minden benne volt ami számít.Emmet eszelősen jól harcolt.
Megérte elmenni a filmre.
Imádtam
A harc jelenetek eszelősen jók voltak, még többet akartam belőlük.A farkasok nagyon jól meg lettek csinálva.
A kedvenc szereplőim ebben a részben Jasper
Megérte elmenni a filmre.
2010. július 01. 09:50
|
|
kiscsillag1987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 162 Csatolások: 655 Azonosító: 53276 offline
|
Én csak annyit mondok,hogy:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: