Starity

Támogatás

3 oldal 1 2 3
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2009. október 14. 17:08 #21
eventyr
eventyr
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 132
Csatolások: 8
Azonosító: 107368
Idézet(Raymond @ 2009. October 13. - 22:07)
Nagy ötlet, a tárhely kb. 0,25 %-a egybõl fel is szabadulna.  biggrin.gif

Freeze mondta, hogy sok kicsi sokra megy. ezen kívül van egy csomó olyan off-topik, amihez évek óta nem szólt hozzá senki.
delete-t neki, addig is nyerne vele valamit. ha mást nem, idõt.
mert ez a pénz nem fog olyan gyorsan összejönni.

és igaz, candidból is van ahol egy eseményrõl 60 kép felesleges.. de akkor legyen lekorlátozva hogy tizet tölthetsz fel (lehetõleg nem ugyanolyat) és annyi.
de a teljes candid részleget szerintem nagyon sokan szeretik és használják.
2009. október 14. 17:53 #22
BlueViki
BlueViki
új tag
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 109249
Idézet(fuge7 @ 2009. October 14. - 05:49)
hát szerintem a candid képek között is vannak jók, jól elkapott pillanatok. sajnálnám, ha elvesznének az oldalról. inkább tényleg az alacsony felbontású képeket és a vidcap képeket kéne törölni.

egyet kell értsek, a candid képeket imádom, de az alacsony felbontásúak és a vidcap képek miatt nem sírnám tele a párnám, ha elvesznének... biggrin.gif

a redundanciát kéne kicsit szabályozni...ne legyen fent egy sorozatban 20 egyforma kép, ne rakjunk fel fölös információkat, és töröljük a régen látogatott dolgokat (bármelyik kategória) stb, mert az, hogy most lehet hogy meg tudjuk menteni a szervert nem jelenti azt, hogy ez késõbb még nem fog megint felmerülni. sad.gif
2009. október 14. 18:14 #23
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(BlueViki @ 2009. October 14. - 17:53)
egyet kell értsek, a candid képeket imádom, de az alacsony felbontásúak és a vidcap képek miatt nem sírnám tele a párnám, ha elvesznének... biggrin.gif

a redundanciát kéne kicsit szabályozni...ne legyen fent egy sorozatban 20 egyforma kép, ne rakjunk fel fölös információkat, és töröljük a régen látogatott dolgokat (bármelyik kategória) stb, mert az, hogy most lehet hogy meg tudjuk menteni a szervert nem jelenti azt, hogy ez késõbb még nem fog megint felmerülni. sad.gif

Egykét topik kipucolása elenyészõ mennyiségû erõforrást szabadít fel, viszont rengeteg idõt vesz igénybe a moderátoroktól.
Ha viszont sikerül egy jól skálázható rendszert felépíteni, akkor a közeljövõben folyamatosan megbízható mûködés garantálható.

Gondolkodunk közben mindenféle megoldáson, meglátjuk pár hét alatt milyen eredménye lesz ennek az akciónak és ahhoz mérten fogunk valamit kitalálni.
2009. október 14. 18:24 #24
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Idézet(eventyr @ 2009. October 14. - 16:08)
Freeze mondta, hogy sok kicsi sokra megy. ezen kívül van egy csomó olyan off-topik, amihez évek óta nem szólt hozzá senki.
Úgy nézem nem igazán látod át, mi mennyi helyet foglal, az a "csomó offtopik" kb. 1-2 db HQ képpel megegyezõ helyet foglal, és akkor még lehet sokat mondtam. biggrin.gif
Szvsz ha törlésre kerül sor, elõször az "out and about" candidekkel kellene kezdeni, aztán az ilyen 188 kép/eseményes témákat kéne megritkítani + mehetne a férfi részleg úgy-ahogy van. Nade mindegy, ez a téma nem errõl szól.
2009. október 14. 18:27 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet(Raymond @ 2009. October 14. - 17:24)
Úgy nézem nem igazán látod át, mi mennyi helyet foglal, az a "csomó offtopik" kb. 1-2 db HQ képpel megegyezõ helyet foglal, és akkor még lehet sokat mondtam.  biggrin.gif
Szvsz ha törlésre kerül sor, elõször az "out and about" candidekkel kellene kezdeni, aztán az ilyen 188 kép/eseményes témákat kéne megritkítani + mehetne a férfi részleg úgy-ahogy van. Nade mindegy, ez a téma nem errõl szól.

lol akkor a csajok karóba huzatnának minket.... HOVA menne akkor a Zefron meg a Patiszon?? _nevet.gif rohog.gif
2009. október 14. 18:34 #26
eventyr
eventyr
visszatérő vendég
Hozzászólás: 132
Csatolások: 8
Azonosító: 107368
Úgy nézem nem igazán látod át, mi mennyi helyet foglal, az a "csomó offtopik" kb. 1-2 db HQ képpel megegyezõ helyet foglal, és akkor még lehet sokat mondtam.  biggrin.gif

Te átlátod helyettem is.
Nem csak a topikokról beszélek hanem ugyanúgy képekrõl. Amit soha nem keres senki, az minek foglaljon helyet?

Szerintem az is megoldás lenne, ha a képeket csak bizonyos ideig lehetne elérni, teszem azt feltöltés után mindenkinek van egy hónapja rá, akinek kell az letölti. utána lehet törölni.

Nyilván rengeteg idõ lenne most nekiállni ritkítgatni és törölgetni, de én inkább az idõmet szánnám rá, mint a pénzemet, ha az nem feltétlen szükséges. Nyilván nem vagyunk egyformák, én csak ötletelek, hogy mi lehetne megoldás a helyzetben, amíg a szükséges pénz nem jön össze..
Persze ha erre senki sem kíváncsi, akkor azt jelezni kéne itt az embereknek, és én is befogom a szám.
2009. október 14. 18:42 #27
- törölt felhasználó -    
^^ tetszik a limitáltan elérhetõ képek ötlet!!!
beer.gif beer.gif
2009. október 14. 19:16 #28
- törölt felhasználó -    
A férfi részleget miért?? Ez az egy olyan normális fórum van, ahol van nekik is külön.... cry.gif
A vidcapeknek tényleg nincs túl sok értelmük!
Javasolnám még pl azt is, hogy az ilyen semmi adat, kép adatlapokat lehetne törölni, bár nem tudom egy adatlap mekkora helyet foglal, de gondolom az is adna némi helyet. Plusz a repostokat lehetne törölni, tudom, hogy sok munka meg minden, de talán lehetne kijelölni pluszba pár modit vagy esetleg ideiglenesen, amíg ki nem lenne pucolva. Meg még azt is meg lehetne oldani, hogy mostantól a candid részbe csak event képeket lehessen rakni, az ilyen out & about meg on the set-eket pedig számûzni... Meg mondjuk ezeknek a magyar Hot meg Story újság scaneknek sincs szerintem olyan túl sok értelmük, mint pl egy GQ-nak....

Sajnos én már csak a jövõhónapban tudok hozzájárulni a dolgokhoz...remélem még akkor is jó lesz?
2009. október 14. 20:14 #29
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
az ilyen 188 kép/eseményes témákat kéne megritkítani + mehetne a férfi részleg úgy-ahogy van.

Ember, vigyázzzá', miket írkálol!!! blink.gif tongue.gif

Amúgy meg éppen a NÕI részlegben vannak a 300 kép/topik események.... KHMMM....

1 felhasználónak tetszik: Brittany20
2009. október 15. 20:08 #30
- törölt felhasználó -    
Freeze megint nem tud érthetõen magyarázni, de nem lepõdünk meg. smileeee.gif
Szóval: semmit nem kell törölni. Itt amirõl szó van, az 1 szerver, vagyis egy gép amit meg kell venni és be kell tenni egy központi helyre havidíjért, és onnan mûködik az oldal. Na most ez a gép kerül sokba, meg a havidíj sem kutya. Vinyót viszont akárhányat bele lehet rakni, szóval hely az lesz. Eddig ugye egy szerver be volt téve Bp-n, de elavult meg gubanc volt vele és el lett hozva. Jelenleg ezért vagyunk ideiglenes helyen, de ez már nem jelent megoldást a jövõre nézve. Ezért kellene egy újat venni, ehhez kell a segítség. smileeee.gif

Tehát mégegyszer: nem kell törölni semmit, kár is ezen rágódni. Úgyis lesznek majd itt egyszer nagyobb változások, csak hát lassú munkához... tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Brittany20
2009. október 15. 20:22 #31
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Idézet(Regina @ 2009. October 15. - 19:08)
Freeze megint nem tud érthetõen magyarázni, de nem lepõdünk meg. smileeee.gif
Szóval: semmit nem kell törölni. Itt amirõl szó van, az 1 szerver, vagyis egy gép amit meg kell venni és be kell tenni egy központi helyre havidíjért, és onnan mûködik az oldal. Na most ez a gép kerül sokba, meg a havidíj sem kutya. Vinyót viszont akárhányat bele lehet rakni, szóval hely az lesz. Eddig ugye egy szerver be volt téve Bp-n, de elavult meg gubanc volt vele és el lett hozva. Jelenleg ezért vagyunk ideiglenes helyen, de ez már nem jelent megoldást a jövõre nézve. Ezért kellene egy újat venni, ehhez kell a segítség.  smileeee.gif

Tehát mégegyszer: nem kell törölni semmit, kár is ezen rágódni. Úgyis lesznek majd itt egyszer nagyobb változások, csak hát lassú munkához...  tongue.gif

Jéééé...felfogtam, hogy mirõl van szó ohmy.gif biggrin.gif ezzel kellett volna kezdeni, köszi Regina laugh.gif meghajolo.gif
2009. október 15. 21:15 #32
kosTa
kosTa
kosTa
Hozzászólás: 2564
Csatolások: 10707
Azonosító: 34900
csak a gyengébbek kedvéért és a lelki nyugalmamért még 1x:

Akkor nem lessz semmi törölve ? blush.gif
2009. október 15. 22:09 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet(kosTa @ 2009. October 15. - 21:15)
csak a gyengébbek kedvéért és a lelki nyugalmamért még 1x:

Akkor nem lessz semmi törölve ?   blush.gif

Hát ezek szerint, akkor itt elég sok a gyenge... Ha nem hiszel Reginek, akkor itt van Freeze hsz-e:

Idézet(Freeze @ 2009. October 13. - 19:56)
Lehet félreérthetõen fogalmaztam az elején.  Ha a támogatásokból tudjuk finanszírozni a képek folyamatos hosztolását, akkor nem kell törölni egyetlen egyet sem.  beer.gif

Az eddigi támogatásokért köszönet!  meghajolo.gif
2009. október 16. 11:06 #34
kosTa
kosTa
kosTa
Hozzászólás: 2564
Csatolások: 10707
Azonosító: 34900
igen de most ott a szócska hogy ha dry.gif
2009. október 16. 11:10 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet(Cynthia @ 2009. October 15. - 22:09)
Hát ezek szerint, akkor itt elég sok a gyenge...

Most nem tudom, miért kellett így hozzászólni? Õ csak félti a képeit! dry.gif mad.gif
2009. október 16. 17:04 #36
nozso13
nozso13
Lehet, hogy nem foglal sok helyet, de a sztárpletyis cuccot, úgy ahogy van lehetne törölni, annak, hogy általában 10 ember szétoffolja magát nem sok értelmét látom. blush.gif
2009. október 16. 17:06 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet(nozso13 @ 2009. October 16. - 16:04)
Lehet, hogy nem foglal sok helyet, de a sztárpletyis cuccot, úgy ahogy van lehetne törölni, annak, hogy általában 10 ember szétoffolja magát nem sok értelmét látom. blush.gif

azzal nem fogsz te több tárhelyet nyerni + még el is veszel a fórum-tartalomból IMO
2009. október 16. 17:08 #38
nozso13
nozso13
Idézet(inspiredboy @ 2009. October 16. - 16:06)
azzal nem fogsz te több tárhelyet nyerni + még el is veszel a fórum-tartalomból IMO

Sejtettem, csak irritál, hogy megnyitom az oldalt és fontosabbnál fotnosabb hírek fogadnak, ismeretlenebbnél ismeretlenebb emberekrõl. biggrin.gif
2009. október 16. 17:29 #39
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
A topic címe nem az hogy" Mit töröljünk és mit nem"!!

Ahogy a Góré is írta, pár hét alatt elválik mennyire adakozóak az emberek és akkor annak tükrében lesznek változások. Reméljük azért, hogy sokan segítenek. Nem az a lényeg, hogy mennyivel, hanem hogy segítenek! A szándék a fontos... wink.gif

Köszönjük azoknak akik eddig hozzájárultak a támogatásukkal!!! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

2009. október 16. 17:55 #40
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Ha valaki megírná nekem, hogy hová lehetne valamilyen postai utalvánnyal vagy mivel (ezt is, hogy pontosan mit-hogyan, nem vagyok annyira jártas ilyesmiben) küldeni pénzt, akkor 10ezer forintot én rászánnék a fórumra. Aztán ha kell még késõbb is, akkor újra valamekkora összeget. smileeee.gif

Idézet(CanDee Sweet @ 2009. October 16. - 11:10)
Õ csak félti a képeit!  dry.gif

Nem tudom, õ hogy van vele, de én nem a saját képeimet félteném, mert a fenét nem érdekli, hogy mekkora szám van oldalt vagy a pontoknál, számomra is az lenne a fontos, hogy ha mégis arra kerülne a sor, hogy ez vagy az törlésre kerül, akkor szóljanak 1-2 héttel elõtte, hogy legyen elég idõ minden olyat lementeni, ami kell.
A candid képeket én is sajnálnám, és gondolom ezzel kisebbségben vagyok, de a kis felbontásúakat is nagyon sajnálnám, még jobban is, mint a candidot. A vidcap részleg viszont szerintem is mehetne a levesbe, elég felesleges.
1 felhasználónak tetszik: florii
3 oldal 1 2 3
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!