Amint látjátok mostanában rengeteg probléma van a fórummal, azon belül is fõként a képekkel. Ennek az az oka, hogy a fórum egy ideje ideiglenes szerveren "hánykolódik", mert a korábbi szervert sajnos kinõttük.
5év alatt közel 2millió csatolt kép gyûlt össze, amit tárolni és elérhetõvé tenni a fórum jelenlegi látogatottságának már nem kis feladat. Elérkeztünk arra a pontra, ahol már nem tudom önerõbõl finanszírozni és fenntartani a jelenlegi helyzetet. Az ideiglenes tárhelynek olyannyira a határait feszegetjük, hogy úgy néz ki, jövõ héttõl a képek elérését le kell kapcsolni, amíg valami megoldást nem találunk.
Elõbb-utóbb sajnos kénytelenek leszünk
a) végleg megszabadulni az összes képtõl ami összegyûlt
B) összefogni és beállítani egy nagyobb kapacitású szervert a képek és a fórum kiszolgálására.
Az utóbbihoz anyagi segítségre lenne szükség, ezért az kérem, hogy akinek lehetõsége van hozzájárulni bármekkora kis összeggel is a fórumhoz, az tegye meg, így a jövõben -ha elég sok támogatás érkezik be- biztosítva lehet a mûködés!
Segíteni Paypalon keresztül tudtok a legegyszerûbben, nem kell tagnak lenni, elég hozzá bármilyen Visa, Visa Electron, vagy MasterCard bankkártya.
Az összeg tetszõleges, az én javaslatom 500 Ft - 5000 Ft körül lenne. Inkább a többen kevesebbet elvet tartom célravezetõnek.
Támogatáshoz kattints ide, majd a Make a Donation gombra!
Hogy mindenki képbe legyen milyen összegekrõl is van szó: A fórumhoz szükséges szerver közel 600.000 Ft, aminek egy éves fenntartási díja 300.000 Ft.
A paypal linket eddig is megtalálhattátok a fõoldalon is a sztárlexikon hasábja alatt, sajnos nem sokan vették ott észre.
Aki támogatta a fórumot az mindenképpen írjon. Amint biztosan tudunk cserébe adni, az egy garantáltan reklámmentes fórum az adott támogatónak. És nem utolsó sorban hálás köszönet az egész fórum nevében.
Támogatás
2009. október 13. 14:04
Idézet(Robin @ 2009. October 13. - 12:49)
Mi lenne, ha siman a candid kepek torlodnenek x nap utan?
Az egész candid topikot törölni kéne IMO.
2009. október 13. 14:12
Szerintem is a candid képeknek olyan sok értelmük nincs, pláne az ilyen out & about cuccoknak... A támogatáshoz hozzá fogok valahogy járulni!
2009. október 13. 15:02
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Mindenképpen hozzájárulok én is. Hétfõn (19-én) kapok fizetést. Nem túl nagy összeggel, de valamennyivel mindenképpen hozzájárulok. Minden hónapban támogatni fogom a fórumot egy kisebb összeggel fizetés után addig, amíg össze nem gyûlik a szükséges pénz.
2009. október 13. 15:13
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Trinny @ 2009. October 13. - 13:09)
Én támogatnám, mert szeretem ezt a fórumot, csak sajna nincs bankkártyám 
A Candid képes dolgokkal egyetértek, illetve sajna nekem sincs olyan bankkártyám amivel tudnám támogatni, de ha ki tudnátok találni valami más támogatási formát, akkor mindenképpen hozzájárulnék a dologhoz.
2009. október 13. 15:20
|
|
kosTakosTa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 2564 Csatolások: 10707 Azonosító: 34900 offline
|
Ha arra kerülne a sor hogy tötörlve lessz vmi kérnem mihamarrab a idõpontot közölni szeretnék ezt azt elmenteni. elõre is kösz
hát a hozzájárulás kártyám nincs ahogy állasom se (jelenleg) és pluszba külföldi is de remélem kitaláltok vmi más lehetõséget is. Azt a 20€ (cca 30$) közeli összeget biztos találnak.
és még annyi nagyon nem tetszik az ötlet hogy törölve lesz bármi is
esetleg nincs vmi lehetõség arra hogy gyorsabban le lehessen tölteni a képeket? pl. FTP vagy valahogy???
hát a hozzájárulás kártyám nincs ahogy állasom se (jelenleg) és pluszba külföldi is de remélem kitaláltok vmi más lehetõséget is. Azt a 20€ (cca 30$) közeli összeget biztos találnak.
esetleg nincs vmi lehetõség arra hogy gyorsabban le lehessen tölteni a képeket? pl. FTP vagy valahogy???
1 felhasználónak tetszik:
florii
2009. október 13. 18:34
Idézet(kosTa @ 2009. October 13. - 15:20)
Ha arra kerülne a sor hogy tötörlve lessz vmi kérnem mihamarrab a idõpontot közölni szeretnék ezt azt elmenteni. elõre is kösz
Persze én is sajnálom a feltöltéseim, de ha ez az áldozat kell ahoz, hogy tovább menjen a fórum, hát legyen, ennyit megér!
2009. október 13. 18:43
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
Javaslom azoknak akiknek nincs bankkártyájuk, de mégis támogatni szeretnék a fórumot, hogy írjanak privit Freezenek és kérjék el a címet, ahova sima rózsaszín postautalványon is fel lehet adni a kívánt összeget
2009. október 13. 18:59
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Na végre! Vártam már valami hasonló fejleményt. Megy egy kis zsé!
A candid képeket szerintem egy-az-egyben lehetne törölni! Ha valaki ügyes, megtalálja õket másik, hasonló oldalakon!
A candid képeket szerintem egy-az-egyben lehetne törölni! Ha valaki ügyes, megtalálja õket másik, hasonló oldalakon!
2009. október 13. 19:01
Idézet(Dido @ 2009. October 13. - 18:43)
Javaslom azoknak akiknek nincs bankkártyájuk, de mégis támogatni szeretnék a fórumot, hogy írjanak privit Freezenek és kérjék el a címet, ahova sima rózsaszín postautalványon is fel lehet adni a kívánt összeget

Írtam is, kicsit humánusabb, mert az nekem kínai egynek kettõnek meg nincs bankkártyám...
2009. október 13. 19:05
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(tamás15 @ 2009. October 13. - 17:59)
Na végre! Vártam már valami hasonló fejleményt. Megy egy kis zsé!
Öööömmmm ... elsõ körben az "out and about", paparazzi képek nem olyan fontosak.
Az eseményeken készültek még fontosak lehetnek.
Ha valaki ügyes.... hát, a pasis részlegben én rengeteget saját magam csóóó****.....
2009. október 13. 19:56
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. October 13. - 18:34)
Persze én is sajnálom a feltöltéseim, de ha ez az áldozat kell ahoz, hogy tovább menjen a fórum, hát legyen, ennyit megér!
Lehet félreérthetõen fogalmaztam az elején. Ha a támogatásokból tudjuk finanszírozni a képek folyamatos hosztolását, akkor nem kell törölni egyetlen egyet sem.
Az eddigi támogatásokért köszönet!
2009. október 13. 22:02
|
|
eventyrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 8 Azonosító: 107368 offline
|
Szerintem a candid képek maradhatnának, én speciel azt nem értem, hogy a vidcap-ekben minek van fent 50 ugyanolyan kép.
ráadásul a vidcap-et könnyebben meg tudja valaki csinálni magának, mint hogy beszerezze a candidokat.
A postautalványos fizetéssel akkor mi a helyzet? mert bankkártyás fizetés nekem is zûrös lenne. de postautalványon szívesen hozzájárulnék én is a fennmaradáshoz.
ráadásul a vidcap-et könnyebben meg tudja valaki csinálni magának, mint hogy beszerezze a candidokat.
A postautalványos fizetéssel akkor mi a helyzet? mert bankkártyás fizetés nekem is zûrös lenne. de postautalványon szívesen hozzájárulnék én is a fennmaradáshoz.
tothbianka
2009. október 13. 22:35
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Szerintem is maradhatna a candid (én szívesebben nézegetem a photoshootoknál
) viszont az alacsony felbontású képek, illetve a vidcapek mehetnének.
Megy a lé.
Megy a lé.
tothbianka
2009. október 13. 23:07
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(nozso13 @ 2009. October 13. - 21:35)
viszont az alacsony felbontású képek, illetve a vidcapek mehetnének.
Nagy ötlet, a tárhely kb. 0,25 %-a egybõl fel is szabadulna.
2009. október 14. 06:49
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet(inspiredboy @ 2009. October 13. - 13:04)
Az egész candid topikot törölni kéne IMO. 
hát szerintem a candid képek között is vannak jók, jól elkapott pillanatok. sajnálnám, ha elvesznének az oldalról. inkább tényleg az alacsony felbontású képeket és a vidcap képeket kéne törölni.
na majd ha megjön a diákhitel, utalok egy kis zsét, a lehetõségeimhez mérten...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.