A sztárok ugyanúgy eljárnak koncertekre, mint bárki más, és ezen nem is lehet nagyon megbotránkozni, mert ugye nem nagy ügy - kivéve persze, ha sztárok csókolóznak titokban a hátsó sorban, lásd Kristen és Robert, vagy esetleg hirtelen megjelenik egy kedves ismerõs, és az énekesnõ a nyakába nem ugrik.
Taylor Swift pénteken Chicagóban koncertezett, szerencsére senki nem rohant fel a színpadra, és ragadta magához a mikrofont, illetve a rivaldafényt. Szóval övé volt a pillanat. És aztán betoppant a koncertre Taylor Lautner. Közös forgatásukon már összemelegettek, az MTV Video Music Awards elõtt pedig Mr. Vérfarkas beismerte, legszívesebben Miss Swifttel találkozna - újra.
Bár a forgatásnak vége, az MTV VMA pedig már lefutott, a Taylorok azért még szívesen összefut(ná)nak. Egy szemtanú szerint az énekesnõ oda és vissza volt örömében, és amikor meglátta régi „barátját”, amint lehetet a nyakába ugrott, és alaposan megölelgette. Azért mi el tudjuk képzelni, ha nem lett volna ott több ezer ember, valószínûleg nem csak egy „több, mint baráti” ölelés kapott volna a fiatal színész.
Taylor Lautner Taylor Swift koncertjén tombolt
2009. október 11. 16:35
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
2009. október 11. 16:39
És ez mért olyan nagy hír?
Már megint kezdõdik, hogy nagyobbnál-nagyobb hülyeségek kerülnek be a sztár pletykákba...
Már megint kezdõdik, hogy nagyobbnál-nagyobb hülyeségek kerülnek be a sztár pletykákba...
2009. október 11. 17:20
|
|
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline
|
jól tette Taylor, én is elmentem volna
és jól tette Taylor is, én is a nyakába ugrottam volna
és jól tette Taylor is, én is a nyakába ugrottam volna
2009. október 11. 19:41
szerintem csak nagyon jóó barátok...mivel csak megölelte!!de végülis bármi lehetséges
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: