Starity

Taylor Lautner Taylor Swift koncertjén tombolt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. október 11. 16:35 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A sztárok ugyanúgy eljárnak koncertekre, mint bárki más, és ezen nem is lehet nagyon megbotránkozni, mert ugye nem nagy ügy - kivéve persze, ha sztárok csókolóznak titokban a hátsó sorban, lásd Kristen és Robert, vagy esetleg hirtelen megjelenik egy kedves ismerõs, és az énekesnõ a nyakába nem ugrik.

Taylor Swift pénteken Chicagóban koncertezett, szerencsére senki nem rohant fel a színpadra, és ragadta magához a mikrofont, illetve a rivaldafényt. Szóval övé volt a pillanat. És aztán betoppant a koncertre Taylor Lautner. Közös forgatásukon már összemelegettek, az MTV Video Music Awards elõtt pedig Mr. Vérfarkas beismerte, legszívesebben Miss Swifttel találkozna - újra.

Bár a forgatásnak vége, az MTV VMA pedig már lefutott, a Taylorok azért még szívesen összefut(ná)nak. Egy szemtanú szerint az énekesnõ oda és vissza volt örömében, és amikor meglátta régi „barátját”, amint lehetet a nyakába ugrott, és alaposan megölelgette. Azért mi el tudjuk képzelni, ha nem lett volna ott több ezer ember, valószínûleg nem csak egy „több, mint baráti” ölelés kapott volna a fiatal színész.
2009. október 11. 16:39 #2
- törölt felhasználó -    
És ez mért olyan nagy hír? blink.gif blink.gif
Már megint kezdõdik, hogy nagyobbnál-nagyobb hülyeségek kerülnek be a sztár pletykákba...
2009. október 11. 16:39 #3
- törölt felhasználó -    
nocsak lehet összejöttek smileeee.gif
2009. október 11. 17:20 #4
LucafromHungary
LucafromHungary
Hozzászólás: 778
Csatolások: 202
Azonosító: 53312
jól tette Taylor, én is elmentem volna
és jól tette Taylor is, én is a nyakába ugrottam volna
beer.gif
2009. október 11. 19:41 #5
- törölt felhasználó -    
szerintem csak nagyon jóó barátok...mivel csak megölelte!!de végülis bármi lehetséges
2009. október 12. 14:23 #6
kylie.m
kylie.m
visszatérő vendég
Hozzászólás: 400
Csatolások: 301
Azonosító: 41685
Jó lenne ha összejönnének smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!