Taylor Schilling, Jaime Lee Kirchner, Michelle Trachtenberg, James Tupper, Diego Klattenhoff, Guillermo Diaz, Delroy Lindo & James LeGros
.......ebbe a sorozatba is lassan bele kellene lesni
Mercy Kórház
2009. október 12. 16:11
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Hát nem is tudom. Az elsõ részt megnéztem, de nem mernék nagy pénzben fogadni rá, hogy 2. évadot is meg fog érni ez a sorozat. Nem mondom, hogy rossz, de nem is jó. Rendbe van, hogy itt nem orvosok a fõszereplõk, de ez szerintem nem forradalmi újítás, az egész picit monoton és unalmas. A 2. részt már nem biztos, hogy megnézem, mert elsõsorban aki miatt nézném, nem nyújt olyat, ami miatt érdemes volna végigülnöm (sajnos Michelle az Ice princess óta nem nagyon tud újat mutatni, kb mindig ugyanazt a figurát hozza, úgyhogy egy kicsit csalódott vagyok
)
Azért még próbálkozhatsz vele saii, hátha neked jobban bejön
Azért még próbálkozhatsz vele saii, hátha neked jobban bejön
2010. január 20. 05:05
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én azt hiszem, két nap alatt megnéztem az összes részét, már az elsõ rész is nagyon tetszett.
És Michelle karaktere is fejlõdik, õ is jobb alakítást nyújt a többi epizódban, az elsõben tényleg nem villogott.
Egyébként Taylor Schilling-be egybõl belezúgtam, nagyon szép, aranyos és jó színésznõ.
De Jaime Lee Kirchner is elég szexi.
A képekért köszönet!
Egyébként Taylor Schilling-be egybõl belezúgtam, nagyon szép, aranyos és jó színésznõ.
A képekért köszönet!
2010. május 07. 17:41
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nem láttam még, a tv promoban figyeltem fel rá, hogy elkezdi adni valamelyik kereskedelmi csatorna. Igazság szerint nem hatott meg, hogy itt egy új kórházas sorozat, aztán megláttam a főszereplők között Michelle-t
mindenképpen bepróbálom.
2010. május 13. 09:14
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Tegnap belenéztem az első részbe. Nekem bejön. Olyan kis aranyos sorozat. Nem azt mondom, hogy meghalok majd, ha kimarad egy rész, de egész okés.
Michelle cuki benne. Meg a Hello Kitty-s ruhájába is
Michelle cuki benne. Meg a Hello Kitty-s ruhájába is
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

1 felhasználónak tetszik: