Internet Megosztás
2005. október 27. 21:44
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Tud valaki valamilyen jó net-megosztó programot XP-alá, hogy egyszerre 2 gépen menjen a net zökkenőmentesen (az xp sajátja elég gáz
) vezeték nélküli hálózaton keresztül?
2005. október 27. 22:01
|
Robin사랑해 한국 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 1831 Csatolások: 978 Azonosító: 736 offline
|
Sztem a legjobban akkor jarsz, ha veszel vezeteknelkuli routert. Talan nem a legolcsobb mulatsag, de akkor mindket gep tud netezni akkor is, ha a masik epp ki van kapcsolva, es egy ilyen routertban van tuzfal is, szoval mar arra se kell programot telepiteni, stb.
2005. október 27. 22:05
|
|
cSuwwiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.06. Hozzászólás: 66 Csatolások: 4 Azonosító: 1990 offline
|
Jaja, eddig nálunk is rajtam keresztül ment a net, de amikor nem voltam itthon, és kellett a net a másik gépre, kábel átdugás sokszor (le it tört a füle, most meg kiesik magától is a kábel). 10k-ért vettem egy routert, azóta nem kell dugdosni, és tűzfalat se telepíteni.
Ha simán osztod a netet, a másik gépre is kell tűzfalat felhúzni (fene se gondolta előszőr, azthittem az enyém megszűri, hát nem...) :|
Ha simán osztod a netet, a másik gépre is kell tűzfalat felhúzni (fene se gondolta előszőr, azthittem az enyém megszűri, hát nem...) :|
2005. október 27. 22:17
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
10+tréfáért már kapsz egy 108Mbps SMC routert... Mindenképp megéri venni egyet, mert hosszútávon csak jóljársz vele.
http://depo.hu/?pn=products&active=0&c_mai...id=&start=0&o=p
http://depo.hu/?pn=products&active=0&c_mai...id=&start=0&o=p
2005. október 29. 17:16
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(ml123 @ 2005, October 29. - 17:02)
A chello mennyire tűri meg a routert? Én úgy hallottam, nem nagyon... Javítsatok, ha hülye vagyok, ha viszont nem, akkor valami tipp/segítség?
Mit értessz tűrés alatt?
Chellon is ugyanúgy működik mint bármely hálózaton, csak másképp kell konfigolni.
2005. október 29. 17:29
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(ml123 @ 2005, October 29. - 17:20)
Bővebben?
(Nem vagyok 1 szám.tech. zseni
)
(Nem vagyok 1 szám.tech. zseni
Mi a gond egyltalán?
Annyi a különbség az ADSL meg a chello közt hogy ADSLnél PPPoE segitségével épül fel a kapcsolat, chellonál meg olyan mintha egy helyi hálón csücsülnél.
Magyarul a routert nem PPPoE-re kell beállítani hanem dynamic IP adress-re.
Idézet
WAN Settings
Please select the appropriate option to connect to your ISP.
Please select the appropriate option to connect to your ISP.
- Dynamic IP Address Choose this option to obtain an IP address automatically from your ISP. (For most Cable modem users)
- Static IP Address Choose this option to set static IP information provided to you by your ISP.
- PPPoE Choose this option if your ISP uses PPPoE. (For most DSL users)
- Others PPTP and BigPond Cable.
2005. október 29. 17:59
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(ml123 @ 2005, October 29. - 17:48)
Nem kell valamit a hálókártya MAC Address-ével csinálni?
Ha a MAC Adress-ed szerint lennél regisztrálva, akkor a router címének kéne beállítani a hálókártyád címét, hogy működjön. De ha ígylenne akkor egy sima hálókártyacserénél is ugyanezt kéne tenni... úgytudom hogy illen nemvan, de egy chellós megerősíthetne.
2005. október 29. 18:33
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Logikus, amit mondasz. Na majd meglátjuk. Azért ha valaki még tudna segíteni, atz megköszönném! Köszi, Freeze!
Nézz be ide: http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...t=0entry64362
2005. október 29. 18:35
|
|
cSuwwiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.06. Hozzászólás: 66 Csatolások: 4 Azonosító: 1990 offline
|
normális routereknél nincs ilyen probléma (ha lenne mac figyelés)
a zyxel routeremben beállításoknál ott figyel a "Spoof this Computer's MAC Address - IP Address" opció :]
a zyxel routeremben beállításoknál ott figyel a "Spoof this Computer's MAC Address - IP Address" opció :]
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: