Starity

Ingyen Sms Hamarosan Működhet

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. október 27. 21:31 #1
- törölt felhasználó -    
Most találtam egy oldalt, ahol hamarosan működhet az ingyen sms. Mindössze 15000 regisztrált felhasználóra van szükség.

http://www.smskuldo.hu/index.asp

Már 13831-en regisztráltak. Eddig ez tűnik a legmegbízhatóbbnak thumbsup.gif , Szerintem működni fog. Én már regisztráltam. Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

Esetleg ha tud valaki jobbat, azt megírhatná ide.
2005. október 27. 21:44 #2
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Én csak attól félek, hogy a szolgáltatásért cserébe egy idő után elkezdi telespammelni a telefonomat sms formájában. Az emailek között még csakcsak elviselem, de az sms reklámoknál nincs idegesítőbb. mad.gif
Persze ha tényleg működik és sokat lehet vele spórolni, akkor talán még ezt az áldozatot megéri... unsure.gif
2005. október 27. 22:08 #3
cSuwwi
cSuwwi
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 66
Csatolások: 4
Azonosító: 1990
Normálisabb "szolgáltatóknál" van rá megoldás, ingyensmsnél van ilyen opció:
Idézet
Ha zavarnak a telefonodra innen érkező üzenetek, akkor a letiltandó készülékről küldd el normáldíjas SMS-ben a tilt# szöveget a ... telefonszámra. A tiltás feloldásához az enged# szöveget kell elküldened.

Jó lenne vmi normális sms küldő oldal, de sztem csak ideiglenes, pár hónap múlva vagy megszűnik, vagy hirtelen 10ft/áfa lesz, volt már rá példa...
2005. október 27. 22:18 #4
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Hmm.. úgyis van itt pár simkártyám elfekvőben... majd valamelyikkel beaktiválom a cuccost! biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!