Blake Lively vagy Leighton Meester
2009. október 09. 09:09
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Szoros a verseny, képek alapján hol Blake, hol Leighton a szebb, de én még mindig Leighton párti vagyok. Számomra bájosabb, mint Blake.
2009. október 09. 11:10
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Szerintem egyértelmû, hogy ha szépségrõl beszélünk, akkor Leighton magasan veri Blake-et. Az lehet, hogy Blake teste bombább, de közel sincs olyan szép és bájos arca, mint Leightonnak. Ne értsetek félre, nekem Blake is nagyon szimpi és szépnek is tartom, csak Leightonnal összehasonlítva ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
meaning_cameron
2009. október 09. 14:12
Megmondom õszintén, szerintem egyik sem egy nagy szépség.
Egyáltalán nem mondhatóak csúnyának, de szerintem inkább kedves, bájos arcuk van, mint szép. Leighton-ra szavaztam, mert róla több olyan képet láttam amn jobban nézett ki, mint Blake
2009. október 09. 17:10
|
|
zanessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 69715 offline
|
Pedig meg se mondtam a véleményem mégis többen szavaztok Leightonra
CSodálatos ez a lány...bár Blake is szébb és tagadhatatlan h jobb az alakja
De Leightonnak sokkal jobb a kisugárzása és egyszerüen gyönyörû
nálam egyértelmûen õ a befutó...
CSodálatos ez a lány...bár Blake is szébb és tagadhatatlan h jobb az alakja
De Leightonnak sokkal jobb a kisugárzása és egyszerüen gyönyörû
nálam egyértelmûen õ a befutó...
2009. október 09. 18:54
leighton sokkal szebb , nekem blake arca egyáltalán nem tetszik (attól még hogy nagyobb a melle sztem a teste se jobb)
amugy a sorozatba se birom a karakterét az a lüke serena sose tudja mit akar
2009. október 09. 19:50
|
|
SirAlex0717 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 817 Csatolások: 9 Azonosító: 37289 offline
|
Nem értem hím nemûek miért nem kommentelnek ide. Mint a szavazást kiindító topicban én itt is Blakere raktam a voksom!
Jah és ne mondja senki, h Blakenek nem jobb a teste, mert akkor nagyon más számunkra a jó test definíciója!
Jah és ne mondja senki, h Blakenek nem jobb a teste, mert akkor nagyon más számunkra a jó test definíciója!
2009. október 09. 23:46
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(SirAlex0717 @ 2009. October 9. - 18:50)
Nem értem hím nemûek miért nem kommentelnek ide. Mint a szavazást kiindító topicban én itt is Blakere raktam a voksom!
De. Blake teste egyértelmûen jobb. Nincs is vita a test körül.
2009. október 12. 19:16
|
|
bettina19920812visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.11. Hozzászólás: 108 Csatolások: 60 Azonosító: 92809 offline
|
sz.tem Leighton:)de láttom nem csak én gondolom igy:D:-)
2014. március 26. 10:46
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Leighton Meester inkább
2014. március 26. 18:49
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Mindkettőt imádom, minden szempontból: szépek, kedvesek, normálisak.
Szóval nehéz a döntés, de ha mindenképp választani kell,akkor inkább Blake.
2014. március 26. 18:55
Hű, ez egy nekem való kérdés.
Hogy őszinte legyek, alig tudok dönteni. Mindketten gyönyörűek. Blake-nek van egy nagyon jó kisugárzása, Leighton pedig bájos, aranyos. Szóval nem tudom, mindketten nagyon szépek, és persze nem csak a külsőségeket nézve is csodásak.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.