Rihanna @ the Christian Dior Pret a Porter show in Paris
2009. október 04. 10:11
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet(xxNikixx @ 2009. October 4. - 05:50)
Hát igen Rihanna haja pontosan olyan, mint egy madárfészek...nem tetszik még mindíg
Egyetértek!
Kíváncsi vagyok mi járt akkor a fejében, mikor így levágatta a haját. Mi volt az az ok
Na meg az a piros rúzs.
Ez van..
Köszi a képeket Cynthia!
2009. október 29. 09:04
|
Zsuviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 105893 offline
|
szerintem Rihanna hajlevágása,és a festetése,no meg az elég furcsa ruhatára is csak azért pattant ki a fejébõl,hogy megmaradjon a népszerûsége.És sikerül is neki,mert mai napig szerepel az újságokban...Mondjuk én nem lennék ilyen merész,de õ azt is eléri,hogy a (szerintem néha elég gáz) ruhái is divatba jöjjenek...Jól csinálja,az biztos,bár én meg nem tenném.Az a szerencséje,hogy neki még jól is áll:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: