Starity

Mozilla Thunderbird

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. október 25. 22:47 #1
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Üdv.

Kérdésem lenne: van most egy win2000 és azon egy említett levelező. új gép lesz, és xp.
Az érdekelne, hogy miként tudom átmenteni és tovább használni a leveleket az új rendszeren? ( elküldött is kellene )
Mintha kompletten copy-znám a madarat.

köszönöm

White Bull
2005. október 25. 23:33 #2
Joe-ker
Joe-ker
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 1525
Azonosító: 175
Idézet(White Bull @ 2005, October 25. - 21:47)
Üdv.

Kérdésem lenne: van most egy win2000 és azon egy említett levelező. új gép lesz, és xp.
Az érdekelne, hogy miként tudom átmenteni és tovább használni a leveleket az új rendszeren? ( elküldött is kellene )
Mintha kompletten copy-znám a madarat.

köszönöm

White Bull

Az "Eszközök/Postafiókok beállításai"-nál nézd meg, hogy hol vannak a levelek. Kellenek a postafiókok mappái, ezeket a "Postafiók/Kiszolgáló beállításai" alatt a "Helyi könyvtár"-nál találod meg, és ha csináltál saját mappákat, akkor a "Helyi mappák"-nál ugyanez. Ezeket másold ki valahová. Aztán telepítés után megadod a helyüket ugyanitt, vagy megnézed az általa létrehozott mappákat, és egyszerűen visszamásolod amit előzőleg lementettél.

Tipp #1: szerintem érdemes nem az alapértelmezett helyen tárolni (nekem külön partíción vannak), biztonsági és kényelmi okokból is
Tipp #2: a postafiókokat offline, kihúzott netkábellel hozd létre, és csak utána csatlakozz, miután visszamásoltad a leveleket, és ott vannak a Thunderbirdben. Így az esetlegesen a telepítés alatt érkező levelek is a régiek mellé kerülnek, és nem veszítesz egy levelet sem smile.gif

Remélem értelmesen írtam le biggrin.gif Sok sikert beer.gif
2005. október 27. 11:29 #3
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Kösönettel megjegyzem, és holnap alkamazom is!! Külön van nekem is mind a 4 account.
THX! beer.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!