Van Tetkód?
2015. május 09. 14:48
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Van, 3 is. Az elsőt 23 évesen csináltattam, a bal lapockámra két angyalszárnyat. A másodikat 26 évesen, egy ankh kereszt felette egy szívvel, és a Non omnis moriar, azaz Nem halok meg egészen Horatius idézettel a bal alkaromra (anyukámmal közösen varrattuk fel mindketten!). A harmadikat tavaly, 28 éves koromban csináltattam a bal sípcsontom mellé függőlegesen, egy koreai szöveg, ez "당신을 영원히 내 마음속에 담았어요" ami azt jelenti, "Örökre a szívembe zártalak"...egyiket sem bántam meg és nem érdekel öreg koromban hogy fog kinézni. Mivel öregen valószínűleg a hátamat nem fogom mutogatni, ahogy a lábaimat sem. És ha mutogatnám sem érdekelne...
2015. május 10. 23:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (ApusztákBoszorkánya @ 2015.01.18. 12:35)
Nincsen.Szerintem annyira felesleges dolog.Nagyon ritka az,hogy valakin tetsszen egy tetoválás...általában úgy érzem csak elrondítja az embereket...meg én úgy is megunnám,hogy mindig ugyanott,ugyanazok a rajzok (firkák)legyenek a testemen...meg amúgy se legyenek és kész.xD így némelyik képen 1-2 jól néz ki,de a valóságban az embereken nem tetszik.
A tetoválásoknak pont az a lényege, hogy a viselőjének jelentsen sokat. Régebben én is hülyeségnek tartottam, de miután a Miami Ink törzsnézője voltam, és láttam, hogy az emberek a kért figurákat, dolgokat, szövegeket miért tetováltatták magukra, akkor értettem meg, hogy ez egy spirituális dolog. Csak is akkor van értelme, hogyha a tetoválás neked jelent valamit. Én pl. szeretnék a bal lapockámra színesben egy nagyobb lótuszt. Szép, jól néz ki, de elsősorban a buddhizmusbeli jelentése okán szerettem bele. Viszont úgy néz ki, hogy ezt csak pár év múlva fogom magamra varratni, ugyanis nyáron - reményeim szerint - megcsináltatjuk életünk első közös tetoválását, ami egy dupla végtelen jel lesz és alatta az ő monogramja, természetesen mindezt a bal csuklómra. Számomra a dupla végtelen jelképezi azt, hogy a halál után is mindig egymásra találunk, akármilyen testben is születünk újjá, ugyanis hiszek a reinkarnációban. Ezeket a tetkókat még kilencven éves szottyadt öregasszonyként is büszkén mutogatnám, szóval megunni szerintem nem tudnám.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: