Starity

Van Tetkód?

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 08. 19:28 #281
sziv55
sziv55
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 649
Csatolások: 10
Azonosító: 206347
nem de majd lesz nagyon szeretnék wub.gif
2015. május 09. 14:48 #282
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Van, 3 is. Az elsőt 23 évesen csináltattam, a bal lapockámra két angyalszárnyat. A másodikat 26 évesen, egy ankh kereszt felette egy szívvel, és a Non omnis moriar, azaz Nem halok meg egészen Horatius idézettel a bal alkaromra (anyukámmal közösen varrattuk fel mindketten!). A harmadikat tavaly, 28 éves koromban csináltattam a bal sípcsontom mellé függőlegesen, egy koreai szöveg, ez "당신을 영원히 내 마음속에 담았어요" ami azt jelenti, "Örökre a szívembe zártalak"...egyiket sem bántam meg és nem érdekel öreg koromban hogy fog kinézni. Mivel öregen valószínűleg a hátamat nem fogom mutogatni, ahogy a lábaimat sem. És ha mutogatnám sem érdekelne... wink.gif
2015. május 10. 23:42 #283
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (ApusztákBoszorkánya @ 2015.01.18. 12:35)
Nincsen.Szerintem annyira felesleges dolog.Nagyon ritka az,hogy valakin tetsszen egy tetoválás...általában úgy érzem csak elrondítja az embereket...meg én úgy is megunnám,hogy mindig ugyanott,ugyanazok a rajzok (firkák)legyenek a testemen...meg amúgy se legyenek és kész.xD így némelyik képen 1-2 jól néz ki,de a valóságban az embereken nem tetszik.

A tetoválásoknak pont az a lényege, hogy a viselőjének jelentsen sokat. Régebben én is hülyeségnek tartottam, de miután a Miami Ink törzsnézője voltam, és láttam, hogy az emberek a kért figurákat, dolgokat, szövegeket miért tetováltatták magukra, akkor értettem meg, hogy ez egy spirituális dolog. Csak is akkor van értelme, hogyha a tetoválás neked jelent valamit. Én pl. szeretnék a bal lapockámra színesben egy nagyobb lótuszt. Szép, jól néz ki, de elsősorban a buddhizmusbeli jelentése okán szerettem bele. Viszont úgy néz ki, hogy ezt csak pár év múlva fogom magamra varratni, ugyanis nyáron - reményeim szerint - megcsináltatjuk életünk első közös tetoválását, ami egy dupla végtelen jel lesz és alatta az ő monogramja, természetesen mindezt a bal csuklómra. Számomra a dupla végtelen jelképezi azt, hogy a halál után is mindig egymásra találunk, akármilyen testben is születünk újjá, ugyanis hiszek a reinkarnációban. Ezeket a tetkókat még kilencven éves szottyadt öregasszonyként is büszkén mutogatnám, szóval megunni szerintem nem tudnám.
2 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, Szandi0820
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!