Castle (2009-2016)
2017. január 18. 10:01
|
|
Andromeda87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.15. Hozzászólás: 184 Csatolások: 8565 Azonosító: 261949 offline
|
Idézet (Solarian @ 2016.05.17. 13:26)
Ez volt minden idők legösszecsapottabb és legbénább fináléja
Hát, azt azért nem mondanám, ahhoz képest, hogy hirtelen kaszálta el az ABC, egész tűrhetően lezárták, happy end lett a vége, egyikük sem halt meg, gyerekeik születtek, családot alapítottak, mi kell még? Vannak olyan sorozatok a Castle-lel ellentétben, amelyeknek még ilyen fináléja sincs. Valamennyire muszáj volt összecsapni és rögtönözni valamit. Nagyon sajnálom, hogy vége lett. Minden évadot imádtam, sokat nevettem rajta.
2017. január 18. 10:12
Idézet (Andromeda87 @ 2017.01.18. 10:01)
Hát, azt azért nem mondanám, ahhoz képest, hogy hirtelen kaszálta el az ABC, egész tűrhetően lezárták, happy end lett a vége, egyikük sem halt meg, gyerekeik születtek, családot alapítottak, mi kell még? Vannak olyan sorozatok a Castle-lel ellentétben, amelyeknek még ilyen fináléja sincs. Valamennyire muszáj volt összecsapni és rögtönözni valamit. Nagyon sajnálom, hogy vége lett. Minden évadot imádtam, sokat nevettem rajta. 
Szerintem egész máshogy is lehet nézni azt a befejezést. Mindketten elvéreznek és a montázs amit látunk azok az utolsó gondolataik. De az egész kavarodást el lehetett volna kerülni, ha egyszerűen nem vágják be a lövöldözést a lakáson és KÉSZ.
2017. január 18. 13:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.15. Hozzászólás: 184 Csatolások: 8565 Azonosító: 261949 offline
|
Idézet (Solarian @ 2017.01.18. 10:12)
Szerintem egész máshogy is lehet nézni azt a befejezést. Mindketten elvéreznek és a montázs amit látunk azok az utolsó gondolataik. De az egész kavarodást el lehetett volna kerülni, ha egyszerűen nem vágják be a lövöldözést a lakáson és KÉSZ.
Hát, én amikor először néztem végig az utolsó részt, nem gondoltam erre a szörnyűségre, hogy elvéreznek. Szerintem az utolsó képsorok nem a gondolataik voltak, ha azok lettek volna, nem írják ki a végén, hogy "8 évvel később", hanem máshogy oldják meg, például nem írják ki, hogy "8 évvel később", hanem csak simán bevágják az utolsó jelenetet, ahol a gyerekeikkel vannak. Én úgy tekintek a fináléra, mint egy boldog végkifejlet, happy end: túlélték a lakáson a lövöldözést, és 8 évvel később már gyerekeik vannak. Ennyi.
2017. január 18. 13:53
|
|
|
Jaj, ez olyan édes, nagyon cuki.
2017. január 18. 13:53
|
|
|
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: