Castle (2009-2016)
2012. április 19. 01:22
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Solarian @ 2012.04.18. 22:10)
Meddig akarják már húzni?!
Én nem tudom, de a múltkori résszel olyan szinten agy*aszt kaptam, hogy most jegelem a sorozatot a fináléig.
2012. április 20. 18:23
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Fura, de egy picit úgy érzem, hogy az Adam Baldwinos rész is inkább csak időhúzás volt az írók részéről. Nem volt kétségem afelől, hogy ők ketten jók lesznek együtt (már bizonyítottak), de ha csak ezt a sorozatot nézem, akkor most jól látszott, hogy az írók Beckett karakterét nagyon elrontották idén, mivel Castle Slaughter-el (milyen hülye név már ez
) is jól működött együtt, volt közöttük kémia, míg Beckettel ez már jó ideje hiányzik. A rész szerintem egyetlen felesleges és rossz jelenete is Becketthez kapcsolódik (konkrét leírás nélkül, hátha valaki még nem látta, a végén Beckettnek volt egy kis monológja. Ha azt mondjuk Slaughter, vagy ne adj isten a miami bűnözők esküdt ellensége Horatio Cane mondja akkor rendben van, de Beckettől nagyon sz@rul jött ki).
Én innen csak egy kiutat látok, a nagy Beckett-Castle összeborulást, különben az íróknak nagyon idióta indokot kell felhozniuk, hogy mit is csinál még Castle az őrsön. Remélem ezt az írók is így látják.
Én innen csak egy kiutat látok, a nagy Beckett-Castle összeborulást, különben az íróknak nagyon idióta indokot kell felhozniuk, hogy mit is csinál még Castle az őrsön. Remélem ezt az írók is így látják.
1 felhasználónak tetszik:
saii
2012. április 25. 18:28
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (otyg @ 2012.04.20. 18:23)
A rész szerintem egyetlen felesleges és rossz jelenete is Becketthez kapcsolódik (konkrét leírás nélkül, hátha valaki még nem látta, a végén Beckettnek volt egy kis monológja. Ha azt mondjuk Slaughter, vagy ne adj isten a miami bűnözők esküdt ellensége Horatio Cane mondja akkor rendben van, de Beckettől nagyon sz@rul jött ki).
Szerintem meg pont illett hozzá. (Horatio Cane-t én képtelen vagyok komolyan venni...)
2012. május 01. 17:38
Pofám leszakad!
Nem ismerik az egyenes beszédet Hollywoodban? Olyan sokat kérek?!
Nem ismerik az egyenes beszédet Hollywoodban? Olyan sokat kérek?!
2012. május 08. 08:00
Na, mi az, kihalt innét mindenki?
SPOILER
Ez a Beckett nagyon el van cseszve...
SPOILER
2012. május 08. 20:53
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (Solarian @ 2012.05.08. 08:00)
Na, mi az, kihalt innét mindenki?
SPOILER
SPOILER
A topik leülése úgy látszik szoros korrelációban van a sorozat leülésével. Voltak ugyan jó pillanatai az évadnak, de összességében azért nagyon jól megállja a helyét az, amit mondasz. Mert bárhogy is gondolkozom, miért volt gyengébb ez az évad, mint az előzőek, valahogy mindig oda lyukadok ki, hogy idén Beckett karakterét az írók nagyon elrontották. A múlt évad végi lövésnek köszönhetően Beckett sokkal komorabb lett (aláírom, ez érthető dolog), de így Castle sem tudott megfelelően érvényesülni, mert hogy nézett már volna ki, ha végigbolondozza szokás szerint az évadot? Ez pedig kihatással volt Ryan-re és Espositora is (Alexis pedig már az előző évad óta csak komolyodik, úgyhogy családi fronton sincs meg a szükséges mókaadag). A nyomozásokról végül is kár beszélni, már egy ideje nem azok miatt nézem, viszont a kapcsolatok terén sokáig semmilyen mozgás nem volt. Az évadzárót viszont már nagyon vártam, mert a felvezetése és a címe is nagyon egy irányba mutatott, olyanba, amit már régen várok, aminek sokkal korábban be kellett volna következnie.
És ami be is következett végre, bár az már megint csak az íróknak köszönhető, hogy az egész olyan suta volt. Az azért nagy jelenet volt, amikor Castle bevallott mindent, de Beckett reakciója már kevésbé volt szimpatikus. Ami meg utána történt, na az csak tovább erősített benne, hogy az írók valami gyors lezárást és cliffhangert akartak, de közben dobtak egy csontot a nézőknek is. Persze ez már csak álmodozás kategória, de szerintem innentől kezdve borítani kellene az íróknak a szokott formulát, mert a részenkénti nyomozásoknak már nem látom értelmét, max ha az Beckett ügyének lezárására irányulna.
De azért csak nem bírom ki, hogy ne hangsúlyozzam: VÉGRE MEGTÖRTÉNT
Tahmoh Penikett szerepeltetéséért viszont nagy pirospont jár a készítőknek, nagyon jó választás volt
2012. május 08. 22:10
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Szinte biztos voltam benne, hogy az utolsó jelenet lesz a csőrözés, mivel én hülye, akarva-akaratlan láttam az előzetesből pár kockát - tumblrnek hála - tehát ez nem lepett meg. A nyitány elég erős volt, gondoltam, nah jó kis finálé lesz ez. Volt drámázás rendesen, sajnáltam mindenkit Castletől kezdve Ryanig. Castle vallomása szép volt, mégis elcseszték a jelenetet Beckett reakciójával. De ha úgy nézzük, így nagyobb jelentősége volt annak, hogy Beckett a rész végén lerohanta Castle-t, hisz a halálközeli élmény miatt rájött, hogy sokat veszíthet. Ryantől nem volt szép, hogy feldobta őket, de valahol azt is meg lehet érteni, csak jót akart. Kíváncsi vagyok, hogy lesz most, hogy Beckett felmondott, mit lép erre Gates, mert valahogy Beckettnek vissza kéne kerülnie az őrsre.
Elég hullámos volt ez az évad, volt benne pár nagyon ütős rész, de sok semleges (fölösleges) időhúzást is bőven kaptunk. Valahogy úgy érzem, nem fogom a falat kaparni egész nyáron a folytatásig, mint a 3. évad végén, de persze várós.
Elég hullámos volt ez az évad, volt benne pár nagyon ütős rész, de sok semleges (fölösleges) időhúzást is bőven kaptunk. Valahogy úgy érzem, nem fogom a falat kaparni egész nyáron a folytatásig, mint a 3. évad végén, de persze várós.
2012. május 08. 22:51
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Lehet, hogy Ryan feldobta őket, de nélküle már csak aszfaltminta lenne Beckett-ből a sikátorban.
Nekem a finálé kicsit összecsapottnak tűnt. Olyan hirtelen került elő megint a Beckett mama téma, és olyan későn, hogy megpróbáltak mindent ebbe a záró epizódba passzírozni. Ettől függetlenül nem volt rossz finálé, és végre megkaptuk azt amire olyan sokat vártunk.
De ami nálam még a csók jelenetet is verte az a Castle vallomás volt, nagyon szépen csinálták meg, ellentétben Kate reakciójával, akinek szívesen lekevertem volna, egy tockost, hogy térjen már magához.
Az előző évadokhoz képest jóval gyengécskébb volt ez a mostani, de azért várom a következő etapot illetve először annak hivatalos berendelését, mert ugye az még nem történt meg. Szóval fingers crossed!
Nekem a finálé kicsit összecsapottnak tűnt. Olyan hirtelen került elő megint a Beckett mama téma, és olyan későn, hogy megpróbáltak mindent ebbe a záró epizódba passzírozni. Ettől függetlenül nem volt rossz finálé, és végre megkaptuk azt amire olyan sokat vártunk.
Az előző évadokhoz képest jóval gyengécskébb volt ez a mostani, de azért várom a következő etapot illetve először annak hivatalos berendelését, mert ugye az még nem történt meg. Szóval fingers crossed!
otyg
2012. május 09. 12:41
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Hatalmas nagy csalódás, ahogy végül összehozták őket
…abszolút nem így képzeltem…Milyen már az, amikor annyira hevessé válik Beckett, h majdnem „kiharap” egy darabot Castle szájából??!!…ezt vhogy nem hiszem el…az egész évad alatt teljesen visszahúzódó, néha egy-egy fél mosolyt megengedő személy volt, és a végén meg ez?! Egy kicsit nagy a kontraszt…
Azt hittem szépen leülnek a kanapéra és a dolgok átbeszélése közben összejönnek…
2012. augusztus 29. 22:54
|
|
Christo |
|
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gqsPrNU1d4I
2012. augusztus 31. 10:58
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Season 5 - Cast Promotional Photos
8 felhasználónak tetszik:
joe_r,
otyg,
Boscorelli,
Melcsi1997,
zsofeeh,
rencsi95,
brylyn1979,
standoffan
2012. augusztus 31. 19:49
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (saii @ 2012.08.31. 10:58)
Season 5 - Cast Promotional Photos
Köszi szépen saii, nagyon szuper promo képek, mint mindig, különösen a csoportkép tetszik most is, mint tavaly, és persze Stana Katic-é.
saii
2012. szeptember 06. 09:34
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Season 5 HQ poster
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.