4x19 - 47 Seconds HQ
Castle (2009-2016)
2012. március 12. 11:02
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
2012. március 27. 21:50
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Na jó, most már betelt a pohár. Tök izgatottan vártam a részt mert tudtam, hogy végre Castle megtudja Beckett titkát. Megtudta, erre... semmi. SEMMI vágjátok? Megint csak a kerülgetés, a táncikálás, a félreértések, szóval nem, ilyen nincs. A logikus az lett volna, hogy számon kéri, már csak azért is, hogy tisztában legyen Beckett érzéseivel. Nagyon kezd fogyni a türelmem, ajánlom, hogy legyen valami az évad végére vagy kiborulok. A Bones-t is abbahagytam, pont emiatt, aztán meg összehozták a két szereplőt a legidiótább módon. Nagyon remélem, hogy a Castle nem esik ebbe a hibába...
2012. március 28. 07:18
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Minden szavaddal egyetértek Christo, pont ugyanezt gondoltam, amikor megnéztem az aktuális epizódot. Először is Ryant és Espot is fejbe tudtam volna csapni egy újságpapírral, amiért mindig a legrosszabb időben jelentek meg. Ricknek meg nem most kellene elkezdenie anyucira hallgatni. Tessék szépen számon kérni Beckettet, nem pedig bevágni a durcást, és visszavonulót fújni. Ezek ketten nem hogy közelednének egymáshoz, inkább távolodnak. Kíváncsi leszek Katenek mikor esik le, hogy Castle tudja a titkát, és milyen lépéseket szándékozik tenni, mert ennek így nem lesz jó vége.
2012. március 28. 09:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (saii @ 2012.03.28. 07:18)
Minden szavaddal egyetértek Christo, pont ugyanezt gondoltam, amikor megnéztem az aktuális epizódot. Először is Ryant és Espot is fejbe tudtam volna csapni egy újságpapírral, amiért mindig a legrosszabb időben jelentek meg. Ricknek meg nem most kellene elkezdenie anyucira hallgatni. Tessék szépen számon kérni Beckettet, nem pedig bevágni a durcást, és visszavonulót fújni. Ezek ketten nem hogy közelednének egymáshoz, inkább távolodnak. Kíváncsi leszek Katenek mikor esik le, hogy Castle tudja a titkát, és milyen lépéseket szándékozik tenni, mert ennek így nem lesz jó vége.
Igen, most már tényleg Beckett térfelén van a labda. Az agyfurkászának is mondta, hogy készen áll, akkor meg gyerünk.
2012. március 28. 22:57
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.03.27. 21:50)
Na jó, most már betelt a pohár. Tök izgatottan vártam a részt mert tudtam, hogy végre Castle megtudja Beckett titkát. Megtudta, erre... semmi. SEMMI vágjátok? Megint csak a kerülgetés, a táncikálás, a félreértések, szóval nem, ilyen nincs. A logikus az lett volna, hogy számon kéri, már csak azért is, hogy tisztában legyen Beckett érzéseivel. Nagyon kezd fogyni a türelmem, ajánlom, hogy legyen valami az évad végére vagy kiborulok. A Bones-t is abbahagytam, pont emiatt, aztán meg összehozták a két szereplőt a legidiótább módon. Nagyon remélem, hogy a Castle nem esik ebbe a hibába...
Maga a rész egyébként jó volt (nem úgy, mint az ezelőtti, az nem tetszett) de ami Castle és Beckett között folyik, az régóta nem tetszik. A negyedik évad ilyen szempontból baromi nagy visszalépés, sokkal kevesebb benne a humor és csak húzzák, halasztják a kettőjük közti szálat.Gondolom ügyes írói húzással megint előszednek valamilyen random pasit Beckettnek, vagy egy szintén valahonnan a föld alól előrángatott nőt Castle-nak, és a készítők dörzsölhetik a kezüket, hogy megint milyen jót cselekedtek. Miért olyan nehéz őket összehozni? Azért ennek a közel 4 évadnak már elegendőnek kellett volna lennie. Akik csak véletlenszerűen nézik, azokat ez úgysem érdekli, de a többség szerintem már ezt várja.
2012. március 29. 06:27
|
|
Christo |
|
Valahol olvastam, hogy Huertas szerint (Esposito) nagyon meg fogunk lepődni az évad végén azon, hogy hova lyukad ki Castle és Beckett kapcsolat. Hát most nem tudom, mit gondoljak...
2012. március 29. 09:01
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.03.29. 06:27)
Valahol olvastam, hogy Huertas szerint (Esposito) nagyon meg fogunk lepődni az évad végén azon, hogy hova lyukad ki Castle és Beckett kapcsolat. Hát most nem tudom, mit gondoljak... 
Ettől most nem lettem sokkal nyugodtabb, sőt.
2012. március 29. 19:31
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (Christo @ 2012.03.29. 06:27)
Hát, ha a jó szokásukat megtartják, akkor az utolsó részbe nyomnak egy cliffhangert, amin majd mindenki jól meglepődik, majd jövő évad elején ezt szépen valahogy feloldják. Egy picit szkeptikus vagyok már a meglepődésekkel kapcsolatban, de jó lenne, ha már összeszednék magukat az írók és végre jó irányba tolnák már a szekeret.
2012. március 31. 14:59
Fel nem foghatom, miért nem kérte számon Castle Beckettet.
Én biztos odaléptem volna, "Na akkor most mi a franc van?!"
PS: Ez nem spoiler:)
Én biztos odaléptem volna, "Na akkor most mi a franc van?!"
PS: Ez nem spoiler:)
2012. április 02. 12:41
|
|
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline
|
Nagyon szeretem ezt a sorozatot!
2012. április 09. 18:27
|
|
otyg |
|
Idézet (funny18 @ 2012.04.09. 15:51)
4x21 - Headhunters stills & BTS HQ
Óóóó csak nem? Végre megjelenik Canton hőse is, hacsak egy epizód szerepre is
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

4 felhasználónak tetszik: