Hosszú idõ kellett a színésznõnek ahhoz, hogy feldolgozza szerelme halálát.
Az amerikai színésznõ, Michelle Williams szívében még mindig nem múlt el a fájdalom Heath Ledger halála óta. Ami segítene neki túllépni, az egy új szerelem lenne.
– Már egy év eltelt, így nem olyan erõs a fájdalom bennem, de persze nem múlt még el. Sokszor hiányolom még most is õt, ilyenkor azt kérdezem magamtól, hová mehetett – mesélte Michelle.
A színésznõ csak pár hónappal Ledger halála elõtt vált el tõle. Habár még mindig szereti õt, egy évvel ezelõtt elkezdett újra férfiakkal találkozgatni.
– Úgy gondoltam, azzal tudom megmenteni magam a végsõ elkeseredéstõl, ha újra szerelembe esek. De ez tévedés volt, mert még bonyolultabbá tenné a dolgokat – mesélte a Brokeback Mountain sztárja.
Többek között a rendezõvel, Spike Jonze-zal is összeboronálták. A színésznõnek azonban fontosabb a kislánya, Mathilda jövõje.
– Reménykedem, hiszen egy darabig azt éreztem, hogy mindenemet elvesztettem. De hálás is vagyok, mert megtanultam jobban szeretni és élni akarni – mesélte Michelle.
Forrás: krone.at
Michelle még mindig Ledgert szereti
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: