A héten kezdõdik a Resident Evil negyedik, 3D-s részének forgatása, s épp ezért felgyorsult a szereplõk kiválasztása is, akik között ismerõs arcokat fedezhetünk fel, ráadásul az elõzõ epizódokból visszatérõ karaktereket is köszönthetünk Milla Jovovich mellett.
Wentworth Miller is szerepelni fog a Resident Evil: Afterlife-ban, ahol is egy élõhalottak által elözönlött börtönben fogja az egyik csapdába esett túlélõt alakítani, akirõl nem tudják, hogy elkapta-e a vírust, s ezért egy cellába zárják, de ettõl még a szökés egyik kulcsfigurája lesz.
Ugyancsak ott lesz a negyedik epizódban a Hõsökbõl és a Resident Evil 3. részébõl is ismert Ali Larter, akinek karaktere, Claire Redfield ismét részese lesz a fõ történéseknek, melyek a 3 éve leégett Los Angelesben fognak játszódni.
A Hõsök és a Szökés fõszereplõi a Resident Evil 4-ben
2009. szeptember 27. 14:25
Huhú, erre vártam, mióta láttam a 3. részt, király lesz!!!
2009. szeptember 27. 19:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Azért kíváncsi vagyok, hogy Wentworth milyen lesz a horror filmben. Imádom én is a Resident Evilt! Nagyon vártam a folytatást. Kár, hogy az elõzõ részben meghalt a csini kommandós, akit Oded Fehr alakított.
2010. július 25. 19:02
Idézet (Bessie @ 2009.09.27. 19:05)
Azért kíváncsi vagyok, hogy Wentworth milyen lesz a horror filmben. Imádom én is a Resident Evilt! Nagyon vártam a folytatást. Kár, hogy az elõzõ részben meghalt a csini kommandós, akit Oded Fehr alakított. 
Egyet értek olyan aranyos volt h föláldozta magát
Oded Fehr játszott még ahol nagyon jó nézett ki:Múmia 1-2-ben
Az álmodó
Tök alsó
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: