Starity

Megan Fox vagdosta a testét régen

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 17. 14:11 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Meg kellene lepõdnünk? Az utóbbi idõben újabbnál újabb hírek kerülnek elõ Megan Fox labilis elmeállapotáról, és most még ez is. Egy interjúban arról faggatták, tenne-e kárt saját magában, Megan pedig õszintén elmesélte: régebben vagdosta magát. De képes lenne lelõni jelenlegi párját, Brian Austin Greent is.

Megan úgy tûnik nem nagyon titkolja - sõt talán kimondottan reklámozza -, hogy valamilyen elmebaja van. Õszintén válaszol ugyanis ezzel kapcsolatban az újságíróknak, részletesen elmagyarázva nekik mindent. Mintha ezzel úgy mond megpróbálná magát felmenteni olykor igencsak szeszélyes kirohanásai alól.

A legutóbbi interjúban megkérdezték tõle, tett-a magában valaha kárt.

Igen, vagdostam magamat, de nem tartom magamat megrögzöttnek. Ahogy egyre idõsebbek vagyunk, mindenkinek különbözõ problémákkal kell megküzdenie. Fõként saját magukkal elégedetlenek a lányok, és ezt próbálják kompenzálni, ezért alakulnak ki például az evési zavarok is, vagy a vagdosás.

Mégis minek adnak a kezébe kést, ha nem tud bánni vele? Pontosabban nem funkciójának megfelelõen használja - hacsak az önvagdosás nem számít a kések feladatkörébe. Mellesleg nem árt hozzáfûzni a sztorihoz, hogy Angelina Jolie, akihez oly buzgón hasonlítgatják Megant, szintén vagdosta magát fiatal korában. Szép példakép.

Megan persze megmagyarázta - vagy legalábbis ezt a magyarázatot adta - viselkedésére.

Elég kicsi az önbizalmam, és állandóan attól tartok, hogy leszólnak. Persze ez nem tart vissza attól, hogy boldog legyek. El kell ismernem, mindennek ellenére idõközönként nagyon agresszív vagyok, megbántok másokat, és kimondottan önzõ módon viselkedem. Sokszor próbálok irányítani másokat is körülöttem. Hirtelen haragú vagyok, és ilyenkor általában a berendezés bánja.

Vagy nem csak a berendezés. Bevallása szerint nem egyszer fordult meg a fejében egy-egy összezörrenéskor, hogy Briant, a pasiját kinyírja. Ilyenkor inkább elzavarja. Mintha az segítene.

Sokszor volt olyan szitu, amikor egyszerûen annyit mondtam Briannak: ’Jobb ha most elmész, különben megöllek. Esküszöm, leszúrlak valamivel.’ Pontosan ezért nem tartok fegyvert magamnál, mert biztos, hogy használnám. Ha nem is ölném meg vele, de szinte tuti, hogy a lábába küldenék pár golyót.

Hahó… Valakinek nem ártana bezárnia Megant, és jó messzire eldobni a kulcsot. Egyáltalán ki engedte meg, hogy egy elmebeteg mászkáljon az utcán? A sztárság senkit sem ment fel az alól, hogy hiányzik jó néhány kereke. Már elképzelhetjük a következõ címlapsztorit is: Megan Fox álmában leszúrta Brian Austin Greent, de a biztonság kedvéért még beleeresztett egy sorozatot. Szigorúan el kellene tiltani az olyan szerepektõl, amikben valamilyen fegyverként használható eszközt adnak neki, vagy mondjuk másokat kell megenni - ja, errõl már lekéstünk.

Hát ez döbbenet! ohmy.gif
2009. szeptember 17. 14:14 #2
- törölt felhasználó -    
úristen ohmy.gif eddig sem kedveltem kimondottan [igaz, az új filmjét várom], de ez egyenesen ijesztõ blink.gif simán kinyírná a pasiját....
2009. szeptember 17. 14:21 #3
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Beteg ez a csaj... de lehet pont ezért szeretem mert nem hétköznapi. biggrin.gif

2009. szeptember 17. 15:58 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet
Megan Fox vagdosta a testét régen

....igen, egy 'vágás' alul megmaradt rohog.gif _nevet.gif
2009. szeptember 17. 16:24 #5
- törölt felhasználó -    
Egyszer úgyis az elmegyógyban végzi, vagy max Britney sorsára jut....

Idézet(inspiredboy @ 2009. September 17. - 15:58)
....igen, egy 'vágás' alul megmaradt  rohog.gif  _nevet.gif

Hát ezen most halálra röhögtem magam blink.gif
2009. szeptember 17. 19:04 #6
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Kíváncsi vagyok, mennyi igaz ebbõl, de egyébként sem hiszem, hogy Megan elmebajos lenne vagy "be kéne zárni"... Legalább kimondja, amit gondol, nem jópofizik mindenkivel, nyomva a szokásos szöveget. A vagdosás mondjuk probléma, de szerencsére abbahagyta.
2009. szeptember 20. 09:43 #7
Bárányos lány
Bárányos lány

Státuszshopaholic <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 596
Csatolások: 873
Azonosító: 37752
Idézet(Necros @ 2009. September 17. - 18:04)
Kíváncsi vagyok, mennyi igaz ebbõl, de egyébként sem hiszem, hogy Megan elmebajos lenne vagy "be kéne zárni"... Legalább kimondja, amit gondol, nem jópofizik mindenkivel, nyomva a szokásos szöveget. A vagdosás mondjuk probléma, de szerencsére abbahagyta.

egyetértek. amúgy meg nem kell minden ilyen hülyeséget elhinni. blink.gif unsure.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!