Starity

Élet az Alkonyat elõtt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 17. 13:21 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
A világ menetének természetes folyásába tartozik a tény, hogy a kis költségvetésû, független filmeket jóval kevesebben nézik, mint a fõsodor filmóriásait. Elõfordul viszont néha, hogy egy-egy kis film éppen azért tesz szert példátlan nemzetközi népszerûségre, mert az egyik legkeresettebb világsztár játszott benne karrierje csúcspontja elõtt. Oliver Irving kisfilmje, a How To Be pont ebbe a kategóriába tartozik.

Robert Pattinson még jóval az Alkonyat elõtt része lehetett a Harry Potter-jelenségnek, ahol a Harry Potter és Tûz Serlegében Cedric Diggoryt alakította, majd a How To Be-ben szerepelt. A filmben egy 25 éves, Art nevû fickót játszik, aki keresi az útját, zavart és bizonytalan. Amikor a rendezõ, Irving pont Pattinsont választotta a szerepre, még nem sejtette, hogy az Alkonyat sikerének köszönhetõen szélesebb tömeg is kíváncsi lesz filmjére, most azonban új kiadásra és óriási példányszámú DVD-verzió megjelentetésére készülhet. November 17-én jelenik meg a How To Be DVD-n, ennek apropóján beszélt Irving pár szóban Robert Pattinson alakításáról:

„Hogy miért választottam pont Robertet erre a szerepre? Vajon a zenei tehetsége szerepet játszott a döntésemben? Nos, másfél évig tartott a casting Art szerepére. Egyszerûen õ volt a legmegfelelõbb ember a szerepre. Érdekes külleme volt - mégis eléggé két lábon járt a földön ahhoz, hogy átlássa és felfogja a szerep kihívásait. Teljesen átélte a szerepet: voltak ismerõsei ilyen körökbõl, és megértette Art legbelsõbb motivációit, gondolatait. Mivel Robert nem vett részt korábban színészképzéseken, jól illett a stáb többi tagjához, akik szintén lelkes amatõrök voltak, ezért könnyû volt velük csoportként dolgozni. Ami pedig a zenei kvalitásokat illeti, nos… Robnak történetesen alul kellett teljesítenie ezen a téren a szerepe szerint, viszont sokat jelentett, hogy tökéletesen értette a zenei instrukciókat és a mögöttük meghúzódó rendezõi szándékot. Jó volt Robbal dolgozni.”

Nos, a Pattinson-fanok örülhetnek, hogy végre nem csak Edwardként látják kedvencüket, a többiek pedig egy jó kis független filmet láthatnak… szóval, november 17.

forrás: neon
2009. szeptember 17. 18:56 #2
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
A Harry Potter filmben jó volt, lehet, hogy megnézem.
2009. szeptember 17. 20:58 #3
fuge7
fuge7
Dódika

StátuszA lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll. :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1880
Csatolások: 1927
Azonosító: 74746
én például sokkal jobban szeretem a kis költségvetésû, független filmeket, mint a többszázmilliós látványfilmeket. úgyhogy majd meg fogom nézni. Rob is alapvetõen szimpatikus, bár a színészi képességei eddig nem voltak túl meggyõzõek számomra... smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!