Starity

Johnny Depp negyedszer kalózkodik

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 16. 15:51 #1
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Most már biztos: hamarosan elkezdik forgatni A Karib-tenger kalózai negyedik részét.

Már a filmtrilógia harmadik része után pedzegették, hogy egy ekkora sikert bizony alaposan meg kell lovagolni. A készítõk minél hamarabb szerették volna újra összetoborozni az álomcsapatot, az élen Johnny Depp-pel, aki boldogan mondott igent a folytatás(ok)ra.

A napokban biztossá vált, hogy tényleg lesz újabb része A Karib-tenger kalózainak, sõt: a negyedik résszel (amely Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides címen fut) egy újabb trilógia veszi kezdetét, így hatig meg sem állnak Johnnyék. A forgatást 2010 tavaszán kezdik el, így a film már 2011-ben a mozikban debütálhat.

Johnny Depp szereplése biztos, és sajnos az is, hogy Keira Knightley nem kíván részt venni az újabb részben. A színésznõ azt mondja, nagyon élvezte a trilógiát, de annyi bõven elég volt neki. Orlando Bloomról egyelõre semmi biztosat nem tudni, de korábban célzott arra, hogy nem szeretne újra Will Turner bõrébe bújni.
2009. szeptember 16. 16:09 #2
- törölt felhasználó -    
FOLYTATÁSOK?! ohmy.gif Oké, legyen negyedik rész, meglátjuk mit hoznak belõle ki, meg hát ugye Johnny Jackként wub.gif de hát azért hatig húzni mellow.gif
2009. szeptember 16. 16:46 #3
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet(Plüssmaci @ 2009. September 16. - 15:09)
FOLYTATÁSOK?!  ohmy.gif Oké, legyen negyedik rész, meglátjuk mit hoznak belõle ki, meg hát ugye Johnny Jackként wub.gif de hát azért hatig húzni mellow.gif

Nekem hiányozni fog a Will Turner & Elizabeth Swann vonal. sad.gif
2009. szeptember 16. 17:01 #4
dijja
dijja
night elf™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2384
Csatolások: 5685
Azonosító: 58643
Én örülök mert engem fõleg Jack Sparrow érdekel az egészben wub.gif de tényleg furcsa lesz a többiek nélkül...
és tényleg nagyon nagy Karib rajongó vagyok de ha tényleg hatig húzzák a részeket ohmy.gif blink.gif ...hát nem tudom...csak nehogy az legyen a vége hogy az embereknek már lassan elege lesz belõle és nem fog érdekelni senkit unsure.gif unsure.gif
2009. szeptember 16. 17:02 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet(Brittany20 @ 2009. September 16. - 15:46)
Nekem hiányozni fog a Will Turner & Elizabeth Swann vonal.  sad.gif

Nem szerettem õket annyira blush.gif amúgy nekem a három is tetszett, pláne, hogy nem lett nyálas befejezése a Will & Elizabeth szálnak, nekem kifejezetten tetszett biggrin.gif

[viszont ez azt jelenti, hogy rengeteg Johnny lesz benne thumbsup.gif ]
2009. szeptember 16. 17:24 #6
- törölt felhasználó -    
ohmy.gif hát nem tudom..... örülök, mert imádom Jack Sparrow-t, meg úgy az egész filmet.. wub3.gif pont ezért nem szeretném, ha erõltetett lenne az egész.. de Johnny mindig is tudta, mibe érdemes belefogni. reméljük most is így lesz thumbsup.gif
2009. szeptember 16. 17:28 #7
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Will és Elizabeth nekem is hiányozni fog kicsit, de szerintem az õ sztorijuk tök szépen le lett zárva és egy közös kaland nem tudom mennyire lenne jól kivitelezve...
De Johnny-ra érdemes lesz befizetni várom már laugh.gif Mondjuk nekem is soknak tûnik az a 6 rész... unsure.gif
2009. szeptember 16. 17:47 #8
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
De jó! Nagyon örülök! biggrin.gif Igazából Johnny színészi játéka miatt lett a film ennyire jó blush.gif , pedig én inkább Orlandot bírom biggrin.gif , de Johnny fantasztikus színész!
Hát a 6-os szám engem is ledöbbentett. Lehet, hogy a kalózok is úgy járnak, mint a jedik (Star Wars). Legnagyobb sikere az elsõ 3 filmnek volt, de azért szerették a másik hármat is. Én legalábbis szeretem mindet biggrin.gif thumbsup.gif
Szóval hajrá Jack! Árbócot bontani rohog.gif
Orlando hiányozni fogsz cray.gif
2009. szeptember 17. 18:53 #9
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Örülök a hírnek, jöhet az újabb három rész. smileeee.gif Orlando távollétét nem bánom, Keira döntését viszont sajnálom.
2009. szeptember 28. 18:55 #10
- törölt felhasználó -    
Nem akartam külön témát nyitni, úgyhogy ide másolom mellow.gif

Johnny Depp már nem akar Jack Sparrow lenni

Egy éve jelentették be, hogy egy negyedik filmmel folytatják A Karib-tenger kalózai-sorozatot. Azóta alcímet - On Stranger Tides - és premieridõpontot - 2011 július - is kapott a film, most azonban változott a helyzet. Mivel A Karib-tenger kalózai-t is gyártó Disney stúdió idén több projektjével is bebukott (nem hasított se a Jonas Brothers-koncertfilm, se A Boszorkány-hegy), kirúgták a stúdió egyik fõnökét, a 38 éve a Disney-nél dolgozó Dick Cookot. És mivel Johnny Depp nagyon jó viszonyban van Cookkal, belengette a Los Angeles Times-nak, hogy nélküle már nincs is olyan nagy kedve ahhoz, hogy még egyszer eljátssza Jack Sparrow-t.

Az interjúban Depp az egekig magasztalja Cookot, aki szerinte egy "ritka példány" a stúdiórendszerben, ahol a legtöbb ember nem megbízható, és aki személyesen vette rá Deppet, hogy elvállalja Sparrow szerepét. A Disney-nél eleinte sokaknak nem tetszett Depp Keith Richardsos megjelenése és karikatúraszerû alakítása, de Cook rögtön kiállt mellette. "Most megcsappant a lelkesedésem" - mondja Depp a negyedik filmmel kapcsolatban. Hogy ez pontosan mit jelent a negyedik filmre nézve, az attól is függ, Deppnek mekkora szabadságot ad a Disney-vel kötött szerzõdése. Könnyen lehet, hogy kénytelen lesz megcsappant lelkesedéssel eljátszani Sparrow kapitányt.

cray.gif
2009. október 01. 21:31 #11
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet(Plüssmaci @ 2009. September 28. - 17:55)
Nem akartam külön témát nyitni, úgyhogy ide másolom mellow.gif

Johnny Depp már nem akar Jack Sparrow lenni

Egy éve jelentették be, hogy egy negyedik filmmel folytatják A Karib-tenger kalózai-sorozatot. Azóta alcímet - On Stranger Tides - és premieridõpontot - 2011 július - is kapott a film, most azonban változott a helyzet. Mivel A Karib-tenger kalózai-t is gyártó Disney stúdió idén több projektjével is bebukott (nem hasított se a Jonas Brothers-koncertfilm, se A Boszorkány-hegy), kirúgták a stúdió egyik fõnökét, a 38 éve a Disney-nél dolgozó Dick Cookot. És mivel Johnny Depp nagyon jó viszonyban van Cookkal, belengette a Los Angeles Times-nak, hogy nélküle már nincs is olyan nagy kedve ahhoz, hogy még egyszer eljátssza Jack Sparrow-t.

Az interjúban Depp az egekig magasztalja Cookot, aki szerinte egy "ritka példány" a stúdiórendszerben, ahol a legtöbb ember nem megbízható, és aki személyesen vette rá Deppet, hogy elvállalja Sparrow szerepét. A Disney-nél eleinte sokaknak nem tetszett Depp Keith Richardsos megjelenése és karikatúraszerû alakítása, de Cook rögtön kiállt mellette. "Most megcsappant a lelkesedésem" - mondja Depp a negyedik filmmel kapcsolatban. Hogy ez pontosan mit jelent a negyedik filmre nézve, az attól is függ, Deppnek mekkora szabadságot ad a Disney-vel kötött szerzõdése. Könnyen lehet, hogy kénytelen lesz megcsappant lelkesedéssel eljátszani Sparrow kapitányt.

cray.gif

A Karib Disney termék? Nem is tudtam... ohmy.gif
Én nem örülnék +3résznek, már a 3. is erõltetett volt.
2010. február 26. 16:36 #12
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
A Karib-tenger kalózai 4. egyszerû lesz

Johnny Depp és a producerek már javában dolgoznak a Karib-tenger kalózai negyedik részének forgatókönyvén. A színész azt ígérte, a franchise negyedik része az elõzõhöz képest csak kevésbé lesz szövevényes.

„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem” –mondta Depp a Karib- tenger kalózai 3.- A világ végén címû elõzõ fejezetrõl

A sztár beszélt arról is, hogy azt szeretnék, ha az On Stranger Tides egy igazán vicces és szórakoztató mozi lenne egy nem túl bonyolult sztorival, majd hozzátette: szakmailag nagyon sokat köszönhet Jack Sparrow karakterének: „Nagyon sokat köszönhetek Jack-nek, de csak azért vállaltam a szerepet, mert nagyon megtetszett a forgatókönyv, nem gondoltam, hogy a kalóz sztori végül ekkora durranás lesz.”

„Szeretem magam minél több mûfajban kipróbálni, de nem jó érzés mindig elõre borítékolni a sikert, mert ettõl egy idõ után lustává válik az ember.” –vélekedik a színész, aki jelenleg Angelina Jolie-val forgat Párizsban. A The Tourist címû trillerben Angelina Jolie egy Interpol ügynököt játszik, aki elcsábít egy amerikai turistát (Depp), hogy segítségével nyomára bukkanjon egy veszélyes bûnözõnek, aki egyébként a volt szeretõje.
2010. február 26. 17:59 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet(Bessie @ 2010. February 26. - 17:36)

„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem”

_nevet.gif mondjuk ja...

köszi az információt! amúgy errõl az Angelina Jolie - Johnny Depp filmrõl is sok érdekességet hallani biggrin.gif biggrin.gif
2010. február 26. 18:36 #14
McGery
McGery
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 239
Azonosító: 10472
Én azt olvastam már pontosan nem tudom,hogy mikor. Hogy Orlando Bloom biztos nem lesz a szereplõk közt, mert a 3. és a 4. rész között meghal és csak visszaemlékezések lesznek az új részben.
2010. február 26. 20:52 #15
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet(McGery @ 2010. February 26. - 18:36)
Én azt olvastam már pontosan nem tudom,hogy mikor. Hogy Orlando Bloom biztos nem lesz a szereplõk közt, mert a 3. és a 4. rész között meghal és csak visszaemlékezések lesznek az új részben.

Igen, lehet hogy itt. Valahol a régi pletyik közt megtalálható biggrin.gif
2010. február 27. 02:45 #16
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Bessie @ 2010. February 26. - 16:36)

Johnny Depp és a producerek már javában dolgoznak a Karib-tenger kalózai negyedik részének forgatókönyvén.  A színész azt ígérte, a franchise negyedik része az elõzõhöz képest csak kevésbé lesz szövevényes.
„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem” –mondta Depp a Karib- tenger kalózai 3.- A világ végén címû elõzõ fejezetrõl.

dry.gif Szerintem meg nem volt annyira bonyolult... De azt sem bánom, ha az inkább az elsõ részhez fog hasonlítani a film és könnyed, humoros kaland lesz belõle.
2010. február 27. 11:26 #17
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet(Necros @ 2010. February 27. - 02:45)
dry.gif Szerintem meg nem volt annyira bonyolult... De azt sem bánom, ha az inkább az elsõ részhez fog hasonlítani a film és könnyed, humoros kaland lesz belõle.

Na azt én se bánnám meghajolo.gif
2010. február 27. 11:28 #18
- törölt felhasználó -    
Idézet(Bessie @ 2010. February 26. - 16:36)

ezek még nem látták akkor a Donnie Darko-t, vagy az Ink-et biggrin.gif
bonyolult ? omfg laugh.gif laugh.gif
2010. február 27. 12:14 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet(Necros @ 2009. September 17. - 17:53)
Örülök a hírnek, jöhet az újabb három rész. smileeee.gif Orlando távollétét nem bánom, Keira döntését viszont sajnálom.

Egyetértek. beer.gif
Nekem az elsõ két rész tetszett legjobban, azt hiszem fõleg a 2. Nagyon bírtam benne Polipfejet. biggrin.gif rohog.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!