Most már biztos: hamarosan elkezdik forgatni A Karib-tenger kalózai negyedik részét.
Már a filmtrilógia harmadik része után pedzegették, hogy egy ekkora sikert bizony alaposan meg kell lovagolni. A készítõk minél hamarabb szerették volna újra összetoborozni az álomcsapatot, az élen Johnny Depp-pel, aki boldogan mondott igent a folytatás(ok)ra.
A napokban biztossá vált, hogy tényleg lesz újabb része A Karib-tenger kalózainak, sõt: a negyedik résszel (amely Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides címen fut) egy újabb trilógia veszi kezdetét, így hatig meg sem állnak Johnnyék. A forgatást 2010 tavaszán kezdik el, így a film már 2011-ben a mozikban debütálhat.
Johnny Depp szereplése biztos, és sajnos az is, hogy Keira Knightley nem kíván részt venni az újabb részben. A színésznõ azt mondja, nagyon élvezte a trilógiát, de annyi bõven elég volt neki. Orlando Bloomról egyelõre semmi biztosat nem tudni, de korábban célzott arra, hogy nem szeretne újra Will Turner bõrébe bújni.
Johnny Depp negyedszer kalózkodik
2009. szeptember 16. 16:09
FOLYTATÁSOK?!
Oké, legyen negyedik rész, meglátjuk mit hoznak belõle ki, meg hát ugye Johnny Jackként
de hát azért hatig húzni
2009. szeptember 16. 16:46
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. September 16. - 15:09)
FOLYTATÁSOK?!
Oké, legyen negyedik rész, meglátjuk mit hoznak belõle ki, meg hát ugye Johnny Jackként
de hát azért hatig húzni 
Nekem hiányozni fog a Will Turner & Elizabeth Swann vonal.
2009. szeptember 16. 17:01
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Én örülök mert engem fõleg Jack Sparrow érdekel az egészben
de tényleg furcsa lesz a többiek nélkül...
és tényleg nagyon nagy Karib rajongó vagyok de ha tényleg hatig húzzák a részeket
...hát nem tudom...csak nehogy az legyen a vége hogy az embereknek már lassan elege lesz belõle és nem fog érdekelni senkit
és tényleg nagyon nagy Karib rajongó vagyok de ha tényleg hatig húzzák a részeket
2009. szeptember 16. 17:02
Idézet(Brittany20 @ 2009. September 16. - 15:46)
Nekem hiányozni fog a Will Turner & Elizabeth Swann vonal. 
Nem szerettem õket annyira
[viszont ez azt jelenti, hogy rengeteg Johnny lesz benne
2009. szeptember 16. 17:24
2009. szeptember 16. 17:28
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Will és Elizabeth nekem is hiányozni fog kicsit, de szerintem az õ sztorijuk tök szépen le lett zárva és egy közös kaland nem tudom mennyire lenne jól kivitelezve...
De Johnny-ra érdemes lesz befizetni várom már
Mondjuk nekem is soknak tûnik az a 6 rész...
De Johnny-ra érdemes lesz befizetni várom már
2009. szeptember 16. 17:47
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
De jó! Nagyon örülök!
Igazából Johnny színészi játéka miatt lett a film ennyire jó
, pedig én inkább Orlandot bírom
, de Johnny fantasztikus színész!
Hát a 6-os szám engem is ledöbbentett. Lehet, hogy a kalózok is úgy járnak, mint a jedik (Star Wars). Legnagyobb sikere az elsõ 3 filmnek volt, de azért szerették a másik hármat is. Én legalábbis szeretem mindet
Szóval hajrá Jack! Árbócot bontani
Orlando hiányozni fogsz
Hát a 6-os szám engem is ledöbbentett. Lehet, hogy a kalózok is úgy járnak, mint a jedik (Star Wars). Legnagyobb sikere az elsõ 3 filmnek volt, de azért szerették a másik hármat is. Én legalábbis szeretem mindet
Szóval hajrá Jack! Árbócot bontani
Orlando hiányozni fogsz
2009. szeptember 28. 18:55
Nem akartam külön témát nyitni, úgyhogy ide másolom
Johnny Depp már nem akar Jack Sparrow lenni
Egy éve jelentették be, hogy egy negyedik filmmel folytatják A Karib-tenger kalózai-sorozatot. Azóta alcímet - On Stranger Tides - és premieridõpontot - 2011 július - is kapott a film, most azonban változott a helyzet. Mivel A Karib-tenger kalózai-t is gyártó Disney stúdió idén több projektjével is bebukott (nem hasított se a Jonas Brothers-koncertfilm, se A Boszorkány-hegy), kirúgták a stúdió egyik fõnökét, a 38 éve a Disney-nél dolgozó Dick Cookot. És mivel Johnny Depp nagyon jó viszonyban van Cookkal, belengette a Los Angeles Times-nak, hogy nélküle már nincs is olyan nagy kedve ahhoz, hogy még egyszer eljátssza Jack Sparrow-t.
Az interjúban Depp az egekig magasztalja Cookot, aki szerinte egy "ritka példány" a stúdiórendszerben, ahol a legtöbb ember nem megbízható, és aki személyesen vette rá Deppet, hogy elvállalja Sparrow szerepét. A Disney-nél eleinte sokaknak nem tetszett Depp Keith Richardsos megjelenése és karikatúraszerû alakítása, de Cook rögtön kiállt mellette. "Most megcsappant a lelkesedésem" - mondja Depp a negyedik filmmel kapcsolatban. Hogy ez pontosan mit jelent a negyedik filmre nézve, az attól is függ, Deppnek mekkora szabadságot ad a Disney-vel kötött szerzõdése. Könnyen lehet, hogy kénytelen lesz megcsappant lelkesedéssel eljátszani Sparrow kapitányt.
Egy éve jelentették be, hogy egy negyedik filmmel folytatják A Karib-tenger kalózai-sorozatot. Azóta alcímet - On Stranger Tides - és premieridõpontot - 2011 július - is kapott a film, most azonban változott a helyzet. Mivel A Karib-tenger kalózai-t is gyártó Disney stúdió idén több projektjével is bebukott (nem hasított se a Jonas Brothers-koncertfilm, se A Boszorkány-hegy), kirúgták a stúdió egyik fõnökét, a 38 éve a Disney-nél dolgozó Dick Cookot. És mivel Johnny Depp nagyon jó viszonyban van Cookkal, belengette a Los Angeles Times-nak, hogy nélküle már nincs is olyan nagy kedve ahhoz, hogy még egyszer eljátssza Jack Sparrow-t.
Az interjúban Depp az egekig magasztalja Cookot, aki szerinte egy "ritka példány" a stúdiórendszerben, ahol a legtöbb ember nem megbízható, és aki személyesen vette rá Deppet, hogy elvállalja Sparrow szerepét. A Disney-nél eleinte sokaknak nem tetszett Depp Keith Richardsos megjelenése és karikatúraszerû alakítása, de Cook rögtön kiállt mellette. "Most megcsappant a lelkesedésem" - mondja Depp a negyedik filmmel kapcsolatban. Hogy ez pontosan mit jelent a negyedik filmre nézve, az attól is függ, Deppnek mekkora szabadságot ad a Disney-vel kötött szerzõdése. Könnyen lehet, hogy kénytelen lesz megcsappant lelkesedéssel eljátszani Sparrow kapitányt.
2009. október 01. 21:31
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. September 28. - 17:55)
Nem akartam külön témát nyitni, úgyhogy ide másolom

A Karib Disney termék? Nem is tudtam...
Én nem örülnék +3résznek, már a 3. is erõltetett volt.
2010. február 26. 16:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
A Karib-tenger kalózai 4. egyszerû lesz
Johnny Depp és a producerek már javában dolgoznak a Karib-tenger kalózai negyedik részének forgatókönyvén. A színész azt ígérte, a franchise negyedik része az elõzõhöz képest csak kevésbé lesz szövevényes.
„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem” –mondta Depp a Karib- tenger kalózai 3.- A világ végén címû elõzõ fejezetrõl
A sztár beszélt arról is, hogy azt szeretnék, ha az On Stranger Tides egy igazán vicces és szórakoztató mozi lenne egy nem túl bonyolult sztorival, majd hozzátette: szakmailag nagyon sokat köszönhet Jack Sparrow karakterének: „Nagyon sokat köszönhetek Jack-nek, de csak azért vállaltam a szerepet, mert nagyon megtetszett a forgatókönyv, nem gondoltam, hogy a kalóz sztori végül ekkora durranás lesz.”
„Szeretem magam minél több mûfajban kipróbálni, de nem jó érzés mindig elõre borítékolni a sikert, mert ettõl egy idõ után lustává válik az ember.” –vélekedik a színész, aki jelenleg Angelina Jolie-val forgat Párizsban. A The Tourist címû trillerben Angelina Jolie egy Interpol ügynököt játszik, aki elcsábít egy amerikai turistát (Depp), hogy segítségével nyomára bukkanjon egy veszélyes bûnözõnek, aki egyébként a volt szeretõje.
Johnny Depp és a producerek már javában dolgoznak a Karib-tenger kalózai negyedik részének forgatókönyvén. A színész azt ígérte, a franchise negyedik része az elõzõhöz képest csak kevésbé lesz szövevényes.
„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem” –mondta Depp a Karib- tenger kalózai 3.- A világ végén címû elõzõ fejezetrõl
A sztár beszélt arról is, hogy azt szeretnék, ha az On Stranger Tides egy igazán vicces és szórakoztató mozi lenne egy nem túl bonyolult sztorival, majd hozzátette: szakmailag nagyon sokat köszönhet Jack Sparrow karakterének: „Nagyon sokat köszönhetek Jack-nek, de csak azért vállaltam a szerepet, mert nagyon megtetszett a forgatókönyv, nem gondoltam, hogy a kalóz sztori végül ekkora durranás lesz.”
„Szeretem magam minél több mûfajban kipróbálni, de nem jó érzés mindig elõre borítékolni a sikert, mert ettõl egy idõ után lustává válik az ember.” –vélekedik a színész, aki jelenleg Angelina Jolie-val forgat Párizsban. A The Tourist címû trillerben Angelina Jolie egy Interpol ügynököt játszik, aki elcsábít egy amerikai turistát (Depp), hogy segítségével nyomára bukkanjon egy veszélyes bûnözõnek, aki egyébként a volt szeretõje.
2010. február 26. 17:59
Idézet(Bessie @ 2010. February 26. - 17:36)
„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem”
„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem”
köszi az információt! amúgy errõl az Angelina Jolie - Johnny Depp filmrõl is sok érdekességet hallani
2010. február 26. 18:36
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
Én azt olvastam már pontosan nem tudom,hogy mikor. Hogy Orlando Bloom biztos nem lesz a szereplõk közt, mert a 3. és a 4. rész között meghal és csak visszaemlékezések lesznek az új részben.
2010. február 26. 20:52
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet(McGery @ 2010. February 26. - 18:36)
Én azt olvastam már pontosan nem tudom,hogy mikor. Hogy Orlando Bloom biztos nem lesz a szereplõk közt, mert a 3. és a 4. rész között meghal és csak visszaemlékezések lesznek az új részben.
Igen, lehet hogy itt. Valahol a régi pletyik közt megtalálható
2010. február 27. 02:45
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Bessie @ 2010. February 26. - 16:36)
„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem” –mondta Depp a Karib- tenger kalózai 3.- A világ végén címû elõzõ fejezetrõl.
„A közönség nagy része sokszor már nem is tudta nyomon követni a harmadik rész cselekményét és õszintén szólva néha én magam sem” –mondta Depp a Karib- tenger kalózai 3.- A világ végén címû elõzõ fejezetrõl.
2010. február 27. 11:26
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet(Necros @ 2010. February 27. - 02:45)
Na azt én se bánnám
2010. február 27. 11:28
Idézet(Bessie @ 2010. February 26. - 16:36)
ezek még nem látták akkor a Donnie Darko-t, vagy az Ink-et
bonyolult ? omfg
2010. február 27. 12:14
Idézet(Necros @ 2009. September 17. - 17:53)
Örülök a hírnek, jöhet az újabb három rész.
Orlando távollétét nem bánom, Keira döntését viszont sajnálom.
Egyetértek.
Nekem az elsõ két rész tetszett legjobban, azt hiszem fõleg a 2. Nagyon bírtam benne Polipfejet.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: