Elhunyt Patrick Swayze
2009. szeptember 15. 15:23
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Aztapicsa... nagyon durvák ezek a képek.
R.I.P. szegény...
De az sem volt jó mikor tudtuk hogy szenved.
R.I.P. szegény...
2009. szeptember 15. 16:13
|
kiskoppanyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.09. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 86808 offline
|
Egy újabb színészlegendától vesz búcsút a világ...
Filmjei örökre a szívünkben élnek...
Filmjei örökre a szívünkben élnek...
2009. szeptember 15. 16:48
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(fuge7 @ 2009. September 15. - 13:44)
ezek nagyon durva képek, de 4 hónappal ezelõtt készültek:
http://thevibe.socialvibe.com/index.php/20...creatic-cancer/
már nagyon beteg volt.
http://thevibe.socialvibe.com/index.php/20...creatic-cancer/
már nagyon beteg volt.
Láttam õket, ezért mondtam, hogy nemrég már jobban nézett ki. Miközben reggel kerestem híreket róla, ezt találtam és itt van egy összehasonlítás, bal oldalon az általad linkelt kép, jobb oldalt pedig egy júliusi fotó, utóbbin jobban nézett ki, gondolom, valami durva kezelés után szedte össze magát.
2009. szeptember 15. 17:22
|
|
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline
|
Jaaaj....szegény....!!! Én is nagyon szerettem a Dirty Dancinget és a Ghostot is...
R. I. P.
R. I. P.
2009. szeptember 15. 19:52
Én is nagyon szerettem. Dirty Dancing és Holtpont. Zseniális. Nyugodjon békében.
2009. szeptember 15. 20:15
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Én angol órán tudtam meg,tanárnõm mondta 
Úgy tudtam én is,hogy már jobban van,de sajnos mégis el kellett mennie
Nekem is egyik kedvenc filmem a Dirty Dancing,rengetegszer láttam már,igazi kultusz film,de a Ghost is nagyon jó
az utolsó filmje a Powder Blue volt amit eredetileg Jesse Biel miatt szedtem le,de most már kettejük miatt fogom megnézni
nagyon durva képek amiket linkeltetek,már szinte fel se lehetett ismerni szegényt
Úgy tudtam én is,hogy már jobban van,de sajnos mégis el kellett mennie
Nekem is egyik kedvenc filmem a Dirty Dancing,rengetegszer láttam már,igazi kultusz film,de a Ghost is nagyon jó
az utolsó filmje a Powder Blue volt amit eredetileg Jesse Biel miatt szedtem le,de most már kettejük miatt fogom megnézni
nagyon durva képek amiket linkeltetek,már szinte fel se lehetett ismerni szegényt
2009. szeptember 15. 20:31
Istenem!!!! Ez valami borzasztó! Hazaértem a melóból és böngészem a textet, és a hír, amit látok? Meghalt Patrick Swayze! Szörnyû!!!! Ez az év egyszerûen elszomorító!!!!! Mi jöhet még????
Nyugodjon békében!!!!!!
Nyugodjon békében!!!!!!
2009. szeptember 18. 19:47
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Patrick Swayze megbékélt a halállal
A sors kegyetlen tréfájának tekintette betegségét, ám végül megbékélt a halállal; többek között errõl írt a hétfõn hasnyálmirigy rákban elhunyt Partick Swayze a szeptember 29-én megjelenõ memoárban. A színész azzal a szándékkal fogott az írásba, hogy megtudja, jó életet élt-e - fogalmazott a kötetet publikáló Atria Books szóvivõje. A kiadó szerint a válasz egyértelmû igen.
A színész The Time of My Life (Életem ideje) címû memoárból a héten közölt részleteket a People magazin és az NBC News. Könyvében a rákkal való harcot érzelmi hullámvasúthoz hasonlította. Nagy izgalommal töltötte el életének jobbra fordulása. "Most az egész egy kegyetlen tréfának tûnik. Nem halhatok meg - annyi minden van, amiért éljek" - írta.
"Vannak napok, amikor úgy érzem, képes vagyok kivárni, amíg megszületik a gyógymód, és õszintén hiszek benne, hogy meg tudom csinálni. De vannak napok, amikor annyira fáradt vagyok, hogy nem tudom, hogyan tovább" - írta még a színész, aki pályafutása során olyan Broadway-sikerekben mutatta meg tehetségét, mint a Grease vagy a Chicago. Hollywoodi karrierje a Dirty Dancing után a Ghost címû filmmel lendült a csúcsára.
A sors kegyetlen tréfájának tekintette betegségét, ám végül megbékélt a halállal; többek között errõl írt a hétfõn hasnyálmirigy rákban elhunyt Partick Swayze a szeptember 29-én megjelenõ memoárban. A színész azzal a szándékkal fogott az írásba, hogy megtudja, jó életet élt-e - fogalmazott a kötetet publikáló Atria Books szóvivõje. A kiadó szerint a válasz egyértelmû igen.
A színész The Time of My Life (Életem ideje) címû memoárból a héten közölt részleteket a People magazin és az NBC News. Könyvében a rákkal való harcot érzelmi hullámvasúthoz hasonlította. Nagy izgalommal töltötte el életének jobbra fordulása. "Most az egész egy kegyetlen tréfának tûnik. Nem halhatok meg - annyi minden van, amiért éljek" - írta.
"Vannak napok, amikor úgy érzem, képes vagyok kivárni, amíg megszületik a gyógymód, és õszintén hiszek benne, hogy meg tudom csinálni. De vannak napok, amikor annyira fáradt vagyok, hogy nem tudom, hogyan tovább" - írta még a színész, aki pályafutása során olyan Broadway-sikerekben mutatta meg tehetségét, mint a Grease vagy a Chicago. Hollywoodi karrierje a Dirty Dancing után a Ghost címû filmmel lendült a csúcsára.
2009. szeptember 18. 23:57
Oh szegény! Úgy szerettem õt a Ghost-ban, azon a filmen sírtam is .
2009. szeptember 20. 17:06
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Jaj de sajnálom szegényt
Nagyon szerettem , anyummal még meg is sirattuk , annyira szerettük õt
Reméljük már egy jobb helyen van
R.I.P.
Nagyon szerettem , anyummal még meg is sirattuk , annyira szerettük õt
Reméljük már egy jobb helyen van
R.I.P.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: