Az egy dolog, hogy Kanye West nem tartja sokra a 19 éves countryénekesnõt, de az azért már mégis csak túlzás, hogy ennek a vasárnap esti MTV VMA díjátadón nyilvánosan is hangot ad. Szegény Taylor Swift azt se tudta, hova legyen zavarában.
Beyonce a Single Ladies klipje óriási sikert aratott ugyan, Kanye West viszont láthatóan nem volt elragadtatva attól, hogy más is a rivaldafénybe kerülhet. Amikor a legjobb nõi elõadónak járó díjat Taylor Swiftnek nyújtották át, a rapper magából kikelve üvöltötte a mikrofonba: „Beyonceé minden idõk legjobb videóklipje!”, majd egy laza mozdulattal szinte letolta a színpadról az énekesnõt.
Szerencsére Beyonce ismeri a fair play kifejezést, ezért saját díja átvételekor színpadra szólította Taylort, hogy végre befejezhesse köszönõbeszédét. Kanye West pedig? Nos, õ kissé cinikus hangú üzenetben kér elnézést honlapján „Taylortól, a rajongóitól és az anyukájától”… Azt is hozzátette, hogy a show után beszélt Taylor mamájával, aki „ugyanazt mondta, amit az én mamám szokott: hogy nagyon tehetséges a gyermeke. Igazán sajnálom ezt az egészet…”
Tehát fekete pont Kanye Westnek, viszont piros pont Beyonce-nak, aki miután átvette díját, felhívta Taylort a színpadra: „Emlékszem, amikor 17 évesen az elsõ díjamat vettem át, életem legboldogabb pillanata volt. Most engedjük, hogy Taylor is átélhesse az õ legboldogabb pillanatát!”
neon.hu
Csúnyán leégette Taylor Swiftet Kanye West
2009. szeptember 14. 17:52
mi az Kanye? lesz valami lemez hogy kell a cirkusz?
nyugi haver! 50 úgyis mindenben jobb nálad!
nyugi haver! 50 úgyis mindenben jobb nálad!
2009. szeptember 14. 18:14
Kanye West egy bunkó paraszt, már elnézést a rajongóitól. Így ülök a TV elõtt és csak miután megtörtént azután esett le, hogy hoppá szegény Taylor, fel se fogtam, hogy csak úgy felpattan a színpadra, és ezt mondja
szegény Taylor, eléggé zavarba jött, be se fejezte
viszont aranyosak voltak, mert így sokan felálltak tapsolni utána Taylornak
2009. szeptember 14. 18:23
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Klau0604 @ 2009. September 14. - 18:14)
én imádom kanye zenéjét,hangját meg úgy ahogy van,de ezt nagyon nem kellett volna
szegény taylor...beyoncé pedig ismét adta önmagát

Egyetértek. Bár tény, hogy ez nem volt valami szép Kanye-tõl, sõt... de azért szerintem igaza volt. Csak ezt talán nem kellett volna ebben a formában elõadni. Bee elõtt le a kalappal, hihetetlen nõ.
2009. szeptember 14. 19:28
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Én is szeretem Kanye-t, de ezt nem kellett volna..
Sejthetõ volt, hogy óriási bocsánatkérések fognak történni az eset másnapján.. de akkor minek csinálta? Fel kellett valamivel dobni a VMA-t?
Minden éven kell valami botrányos?
Sejthetõ volt, hogy óriási bocsánatkérések fognak történni az eset másnapján.. de akkor minek csinálta? Fel kellett valamivel dobni a VMA-t?
2009. szeptember 14. 19:29
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Beyonce nagyon rendes volt
Kanye meg megtanulhatná hogy nem baj ha valakinek van véleménye de vagy négyszemközt mondjuk meg az illetõnek vagy magunkban tartjuk, nem pedig több ezer ember elõtt. :S
Kanye meg megtanulhatná hogy nem baj ha valakinek van véleménye de vagy négyszemközt mondjuk meg az illetõnek vagy magunkban tartjuk, nem pedig több ezer ember elõtt. :S
2009. szeptember 14. 19:37
Idézet(zilinda @ 2009. September 14. - 19:28)
Fel kellett valamivel dobni a VMA-t?
Naja, Russell idén nemigen hozta a formáját
Hogy on is legyek: én nem fogok sajnálkozni, mert azt én is utálom ha engem sajnálnak, szóval nem volt helyes amit Kanye tett, ez van, bár én jobban örülök, hogy az a díj Taylor-nál van, sem mint hogy Beyonce-nál.
2009. szeptember 15. 12:58
Idézet(Klau_97 @ 2009. September 15. - 11:43)
Igaza Van Kanyenek Beyoncé Sokkal Többet Tett Az Asztalra Mint Taylor ! 
...És Ha Már Most Díjat Nyert Taylor, Akkor Többet Is Fog Letenni Az Asztalra Mint Beyoncé!
2009. szeptember 15. 13:28
Kanye-nek mire volt jó az a cirkusz? Tök bunkó!
Beyoncé elõtt meg le a kalappal, hogy ennyire csupaszív ember!
2009. szeptember 15. 13:37
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Idézet(Ilcsy @ 2009. September 15. - 12:28)
Kanye-nek mire volt jó az a cirkusz? Tök bunkó!
De azért ez tényleg nagyon durva!! Ezért most meghallgatok 3 Taylor Swift zenét
2009. szeptember 15. 13:44
Idézet(Klau_97 @ 2009. September 15. - 11:43)
Igaza Van Kanyenek Beyoncé Sokkal Többet Tett Az Asztalra Mint Taylor ! 
Ha igaza is volt [bár szerintem Taylor abszolút megérdemelte a díjat]akkor sem így kellett volna közölnie, hogy tönkreteszi Taylor élete egyik legszebb pillanatát...
2009. szeptember 15. 13:46
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(Plüssmaci @ 2009. September 15. - 12:44)
Ha igaza is volt [bár szerintem Taylor abszolút megérdemelte a díjat]akkor sem így kellett volna közölnie, hogy tönkreteszi Taylor élete egyik legszebb pillanatát...
Beyonce meg tényleg nagyon aranyos volt 
Igazad van Plüssmaci!
Egyesek igencsak félreértelmezik a fene nagy szólásszabadságot..........
2009. szeptember 16. 14:33
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2009. September 15. - 12:46)
Igazad van Plüssmaci!
Szólásszabadság...hmm érdekes a többiek nem csináltak balhét csak ez a gettótöltelék kanye west(direkt a kisbetû) de végül is mit is várhattunk ettõl a fekete fiútól.Egy biztos nálam egy életre elásta magát.
2009. szeptember 16. 20:45
|
|
Zs-annabambi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 1044 Csatolások: 4655 Azonosító: 55645 offline
|
Hát inkább magát égette le. Mindenesetre az egész VMA...hát nem a legigényesebb dolog a viéágon... Taylor klipje borzalmas, Beyoncéé is, a VMA jelöltek közül kb. mindenkinek rosszak a videói, úgyhogy tökmindegy...
2009. szeptember 17. 14:36
|
|
kylie.mvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 301 Azonosító: 41685 offline
|
Idézet(Mia @ 2009. September 14. - 17:23)
Egyetértek. Bár tény, hogy ez nem volt valami szép Kanye-tõl, sõt... de azért szerintem igaza volt. Csak ezt talán nem kellett volna ebben a formában elõadni. Bee elõtt le a kalappal, hihetetlen nõ. 
Teljesen igaz. Bee
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: