Starity

Köszönöm gomb

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 07. 17:53 #1
Deino
Deino
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 146
Csatolások: 354
Azonosító: 52044
Csak kérdés (meg szavaztatás), de van rengeteg olyan téma a photoshootoknál / candid képeknél, stb. ahol a feltöltött képek után 30-40 hozzászólás csak a köszönöm. Aminek úgy értelme nem sok van, állandóan feldobja csak a lista elejére a régi témákat, ha netán valaki még "bõvíti" az adott topicot több képpel, le kell görgetni 10-20 hsz-t, tök feleslegesen (ne adj Isten már más oldalra csúszik át a bõvítés), és õszintén szólva kicsit átláthatatlan az egész.

Viszont ha lenne egy "Köszönöm" gomb a topic nyitó hozzászólásban, plusz alatta egy kis keret ahová kiírná (kis betûvel lehetõleg, hogy ne foglalja le azért a fél képernyõt) azoknak a nevét, akik megköszönték a képeket, akkor sokkal átláthatóbb lenne a dolog. Még így is nyilván lenne sok "jajde cuki / jaj de szép / jaj de szekszi / jaj de stb." hozzászólás, de azért mégis sokat javítana a helyzeten.

Pl. ezeknél:
http://starity.hu/forum/topik/126248-ashley-tisdale-derrick-santini-photoshoot-2009/
http://starity.hu/forum/topik/125077-miley-cyrus-and-max-azria-walmart-photoshoot-2009/

az elsõnél 30 hozzászólásból 14 darab a köszönöm, a másodiknál pedig 19 hozzászólásból 13 hozzászólás csak köszönöm. Sokkal átláthatóbbak lennének szerintem a topikok. Ha hülyeség / nehéz leprogramozni / nem tetszik az arcom biggrin.gif / csak / stb. akkor nyugodtan lehet törölni ezt a topikot.

(Összedobtam gyorsan Photoshopban egy minimál designt, hogy érthetõbb legyen, hogy képzelem a dolgot.)

2 felhasználónak tetszik: bestiak, dijja
2009. szeptember 07. 18:05 #2
linus04
linus04
OTH & Glee ♥

StátuszLea, Dianna, Naya- Lovesong ♥
Hozzászólás: 1545
Csatolások: 1294
Azonosító: 74401
szerintem nem rosz ötlelt de majd meglátjuk mit szólnak hozzá a moderátorok smileeee.gif
2009. szeptember 07. 18:11 #3
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Sztem sem rossz ötlet, de sztem van aki nem lesz oda érte, mivel sokan a köszönömöktõl várják a hszek gyarapodását...
2009. szeptember 07. 18:11 #4
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Szerintem ez nagyon jó ötlet. thumbsup.gif
Én néha nyomok a postokra egy 'tetszik'-et, de sokszor elfelejtem, mert hát nem valami szembetûnõ.
Viszont ha lenne egy ilyen köszönöm gomb, biztos mindig használnám. smileeee.gif
Meg hát azért a feltöltõnek is jobban esik, ha látja, hogy nem hiába pakolta fel azt a sok képet, hanem tényleg tetszik is valakinek.
2009. szeptember 07. 19:44 #5
- törölt felhasználó -    
Szerintem egyrészt jó ötlet, másrészt marha fölösleges. Azért fölösleg, mert mi - értelmes fórumozók, akik fölfogjuk, hogy a fórumozás nem az oldal köszizéssel való szétoffolásából áll - használnánk, ám a floodoló kispics@k, akiknek mint tudjuk az agykapacitása nem elég nagy az említett infók befogadására, azoknál maradnának az értelmesebbnél-értelmesebb beszólások, floodolások.

Amiért én személy szerint annyira nem támogatnám, az az, hogy ilyen majdnem mindegyik külföldi fórumon van, a HQP viszont elég sokban különbözik más nyelvû társaitól. Én így szeretem, ahogy van, én meg vagyok elégedve smileeee.gif
2009. szeptember 07. 19:56 #6
bötti
bötti
fangörl

StátuszJake túladagolásban haldoklik, de nem baj, mert ez szép halál :D
Hozzászólás: 4789
Csatolások: 14166
Azonosító: 70600
szerintem ez nagyon jó ötlet. mert egyrészt a floodolókat kicsit megreguláznák biggrin.gif ha csak annyit írnának be, hogy köszi. Ha valakinek még van mellé mondandója az úgyis leírná. Szóval szerintem jó dolog. Én is gondoltam már rá smileeee.gif lehet, hogy valaki aki feltett egy csomó képet, jobban örülne, hogyha látná, hogy mennyien megköszönték. Mert ha valaki tényleg csak annyit akar, hogy köszöni, nagy valószínûséggel nem fogja beírni smileeee.gif így meg csak egy gombnyomás az egész.

Én támogatom az ötletet smileeee.gif
2009. szeptember 07. 20:27 #7
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
ilyen tényleg szinte minden külföldi fórumnál van,de nem sokkal jobb a helyzet ott se,van,hogy vki nyom egy köszönömöt de ettõl függetlenül még be is írja hsz-be is tongue.gif viszont olyan is van,hogy egy bizonyos karakterszám (asszem 10) alatt nem engedi elküldeni a hsz-t,tehát csak egy köszi/thanks nem elég,bár lehet,hogy lennének olyan elvetemültek akik mondjuk 20 felkiáltójellel cselezik ki a rendszert smileeee.gif szóval szerintem nem rossz ötlet,de nem is olyan fontos smileeee.gif
2009. szeptember 07. 20:38 #8
- törölt felhasználó -    
Nem rossz ötlet és tényleg igazad van. Reméljük sikerül egyszer megcsinálni.
2009. szeptember 07. 21:00 #9
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Jó lenne, de ha nagyon tetszenek a képek, attól még ugyanúgy beírnék egy köszönõ üzenetet. smileeee.gif Persze nem csak annyit, hogy "kösz".
Egyébként ott van a tetszik-nem tetszik gomb, az is elég szerintem. Mondjuk, én jobban értékelem, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy beírjon valamit.
2009. szeptember 07. 21:08 #10
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Szerintem felesleges. A sarkokban a "kezeket" is nagyon kevesen használják. Aki eddig is (értelmesen) hozzászólt a témákhoz, az ezután is megteszi. cool.gif
2009. szeptember 07. 21:16 #11
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet(tamás15 @ 2009. September 7. - 20:08)
Szerintem felesleges. A sarkokban a "kezeket" is nagyon kevesen használják. Aki eddig is (értelmesen) hozzászólt a témákhoz, az ezután is megteszi.  cool.gif

Részemrõl ezzel a hozzászólással értek egyet.

Nem hinném, hogy égetõen fontos lenne egy ilyen gomb. A flood-ot, ha szükséges, akkor szankcionáljuk, de ha valaki veszi a fáradságot, hogy hozzászól, és csak annyit ír, hogy Köszi, azzal sincs gond, de legalább vette a fáradtságot, hogy írt ennyit is, nem csak egy gombot nyomott meg.

Egyébként meg az a sajnálatos, hogy manapság már nem divat sem a magyar helyesírás szabályainak megfelelõen írni, és lassan már a beszéd is átmegy olyan formába, amit ha meghallok, a hátamon feláll a szõr... reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: zilinda
2009. szeptember 07. 21:48 #12
kosTa
kosTa
kosTa
Hozzászólás: 2564
Csatolások: 10707
Azonosító: 34900
Idézet(joe_r @ 2009. September 7. - 21:16)
... amit ha meghallok, a hátamon feláll a szõr...  reklamalo.gif
erre tudom az orvosságot ! Le kell borotválni a hátad biggrin.gif . Bocs de nem hagyhattam ki.

Amúgy szerintem a egy két smile és néhány szó megköszönés képp nem a legrosszabb reakció, de természetesen a gomb ötlet átvétele se a legrosszabb.
2009. szeptember 07. 21:55 #13
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet(kosTa @ 2009. September 7. - 20:48)
erre tudom az orvosságot ! Le kell borotválni a hátad  biggrin.gif . Bocs de nem hagyhattam ki.

OFF ON
Na, neked véged... rohog.gif tongue.gif
OFF OFF
2009. szeptember 11. 15:34 #14
- törölt felhasználó -    
Igazából én sem látom nagy értelmét...Be lettek vezetve ezek a kezek, szerintem bõven elég! Ne legyen már a HQP-bõl is sablon fórum... dry.gif
2009. szeptember 11. 15:37 #15
Leo
Leo
·٠•●•٠·

Státuszhö?
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6474
Csatolások: 46883
Azonosító: 4729
Én se támogatom a köszönöm gombot, mivel nem is fogják használni, az fix smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!