Starity

Folyton edz, hogy izmosabbnak tûnjön...

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2009. szeptember 03. 15:45 #1
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Folyton edz, hogy izmosabbnak tûnjön...

Nézze meg: "Beképzelt alak" - A félmeztelen Zac Efron odavolt magától!

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését a tinilányok kedvence - A High School Musical sztárja a stábtagok szerint nem a szerénység mintaképe...

Zac Efron új filmjét forgatja - Nálunk a közelmúltban vetítették a Megint 17 címû alkotást, a fiatal színész azonban máris egy újabb produkciót készít.

Az egyik jelenetben a parkban kell szaladgálnia, miközben két kukafedelet hordoz. S csupán egy nadrág van rajta, a felsõtestén semmi.

A stábtagok szerint Zac a felvétel kezdete elõtti utolsó percekben is folyamatosan fekvõtámaszozott, hogy minél edzettebbnek tûnjön a meztelen felsõteste.

Egyikük nem rejtette véka alá véleményét. Szerinte Efron beképzelt.

Nagyon odavan magától, és igencsak önelégült, ahhoz képest, hogy még alig múlt huszonegy éves...

Hát Ez Szerintem Úgy Hülyeség Ahogy Van reklamalo.gif

Mindenki aki találkozott vele az mondta mennyire a földön jár , meg minden , inkább hiszek a színészeknek , mint egy ilyen idióta pletykának mad.gif tongue.gif
2009. szeptember 03. 22:23 #2
- törölt felhasználó -    
Tényleg van olyan kép ahol fekvõtámaszozik, de az nem feltétlen jelenti, hogy beképzelt, meg nem tudom... mellow.gif
2009. szeptember 04. 09:31 #3
LucafromHungary
LucafromHungary
Hozzászólás: 778
Csatolások: 202
Azonosító: 53312
Mr. Leonidas (biggrin.gif) is folyton nyomta a fekvõket a 300 forgatási szüneteiben, szóval akkor Gerry is beképzelt? fenéket... egyébként meg teljesen megértem Zac-et, nem szeretné senki se kidolgozatlan testtel látni. csak gyúrjon biggrin.gif
2009. szeptember 04. 12:28 #4
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Az emberek általában azért edzenek, hogy izmosabbak legyenek... dry.gif
Ettõl függetlenül számomra egy cseppet sem lett férias Mr. Zefron... biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!