London (2008-2009)
2010. május 15. 17:21
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
na akkor már én is teszek fel angliás képeket és az odaútról is vannak,remélem nembaj
van stonehenge, london eye, a csalagút stb.. xD ja és van pár amin én is rajta vagyok, szóval bocsi...
2010. május 16. 20:33
Én még nem jártam Londonba de el szeretnék menni.
Nagyon jók lettek a képek!
2010. május 16. 20:34
Idézet (dijja @ 2009.08.30. 16:52)
Viszont szerencsésnek igen, hogy jártál itt.
Én még sosem voltam más országokban...pedig de szeretnék

Én még sosem voltam más országokban...pedig de szeretnék
Én sem voltam még sehol sem Magyarországon kívül.
2010. május 17. 17:39
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (Nikole @ 2010.05.16. 20:33)
Én még nem jártam Londonba de el szeretnék menni.
Nagyon jók lettek a képek!
köszi (: és szurkolok, hogy te is el tudj menni (:
2010. június 04. 20:03
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Sárga vagy inkább zöld vagyok az irigységtől
Annyira szerencsések vagytok, rem egyszer énis el jutok oda egyszer
Annyira szerencsések vagytok, rem egyszer énis el jutok oda egyszer
2010. június 06. 08:21
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
Idézet (Krucsev @ 2010.06.06. 00:16)
Szinten London mult hetvege:
Dejó képek
2010. június 09. 13:47
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Hali. Itt van még egy Londonb*zi. Vagy Ti lehet, hogy nem vagytok azok, de én igen.
Kedvenc város, imádom én is, 3x jártam már kint eddig, összesen 2 hetet voltam kint, remélem jövőre is kijutok 4-5 napra megint. A képek nagyon jók, 97%-át a dolgoknak már én is láttam. A Stonehenge az sajnos nekem ezeddig kimaradt... Viszont voltam helyette ezer más helyen... Nekem egy londoni kiruccanás abból áll, hogy reggelizek-megyek-megyek-megyek-megyek-ebédelek-megyek-megyek-megyek-megyek-vacsora-alvás. De szó szerint. Legutóbb nem vicc, egy hónapon át (!!!) fájt a lábam az utazás után, úgy lejártam... Egyik múzeumból ki, másik nevezetességhez meg be... Két hét alatt folyamatosan. És még így sem láttam mindent.
Nekem az ilyen hülye shoppingolás nem buli, sőt, igyekszem kerülni. Amikor először jártam Londonban, tényleg az égvilágon semmit nem vettem. Aztán itthon meg mindenki meg volt sértve, hogy nem hoztam nekik semmit. A 2. és 3. alkalommal így már vásároltam, de azt is igyekeztem úgy időzíteni, hogy majd a reptéri ajándékboltban, úgyis kell várni a gépre, addig legalább telik az idő...
Kedvenc város, imádom én is, 3x jártam már kint eddig, összesen 2 hetet voltam kint, remélem jövőre is kijutok 4-5 napra megint. A képek nagyon jók, 97%-át a dolgoknak már én is láttam. A Stonehenge az sajnos nekem ezeddig kimaradt... Viszont voltam helyette ezer más helyen... Nekem egy londoni kiruccanás abból áll, hogy reggelizek-megyek-megyek-megyek-megyek-ebédelek-megyek-megyek-megyek-megyek-vacsora-alvás. De szó szerint. Legutóbb nem vicc, egy hónapon át (!!!) fájt a lábam az utazás után, úgy lejártam... Egyik múzeumból ki, másik nevezetességhez meg be... Két hét alatt folyamatosan. És még így sem láttam mindent.
Nekem az ilyen hülye shoppingolás nem buli, sőt, igyekszem kerülni. Amikor először jártam Londonban, tényleg az égvilágon semmit nem vettem. Aztán itthon meg mindenki meg volt sértve, hogy nem hoztam nekik semmit. A 2. és 3. alkalommal így már vásároltam, de azt is igyekeztem úgy időzíteni, hogy majd a reptéri ajándékboltban, úgyis kell várni a gépre, addig legalább telik az idő...
2010. június 09. 13:49
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A Sherlock Holmes kocsmában én is voltam. Vagyis hogy én csak úgy, hogy az egyik ajtón be, a másikon ki, mert tömve volt. Így máshová ültem be egy pint ciderre...
Idézet (bibicsibi @ 2010.05.15. 17:21)
na akkor már én is teszek fel angliás képeket és az odaútról is vannak,remélem nembaj
van stonehenge, london eye, a csalagút stb.. xD ja és van pár amin én is rajta vagyok, szóval bocsi... 
2010. június 09. 13:57
|
|
|
Nagyon helyes. Látni is kell, pláne, ha az ember szerelmes a városba már látatlanul is.
Elég megosztó hely amúgy, mert vagy imádja az ember, vagy nagyon rühelli. Hatalmas a tömeg... És a multikultúra fellegvára... Imádom nézni, ahogy az utcán elmennek mellettem spanyolok, japánok, kínaiak, feketék, arabok, franciák, németek, stb...
Elég megosztó hely amúgy, mert vagy imádja az ember, vagy nagyon rühelli. Hatalmas a tömeg... És a multikultúra fellegvára... Imádom nézni, ahogy az utcán elmennek mellettem spanyolok, japánok, kínaiak, feketék, arabok, franciák, németek, stb...
Idézet (Bessie @ 2010.06.09. 13:54)
Gyönyörű hely. Én még sajnos nem voltam kint, de jövőre tervbe vettem, bármi lesz is.
Már gyerekkorom óta imádom Londont, és Angliát. 
2010. június 09. 14:03
|
|
|
Nekem a metro nagy kedvencem, vagyis csak volt, mert egyszer majdnem infarktust kaptam, amikor én feljutottam, a párom előtt viszont bezárult az ajtó... Rólam meg azt kell tudni, hogy nem vagyok agytröszt angolból (németes vagyok inkább), akkor meg pláne nem voltam, és hát eléggé be voltam sz*rv*, hogy akkor most mi lesz. De szerencsére olyan atompontosan működnek ott a metrók, hogyha leszállsz, a másik meg pont ott szál fel, ahol Te az előzőnél, akkor megint csak szembe fogtok találkozni...
2010. június 09. 14:05
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
még sosem jártam Londonban, de az egyik rokonom ott él, és ballagási ajándékként kihívott magához egy hétre a nyáron. Nem tudom még pontosan, hogy mikor megyek, de nagyon várom
2010. június 09. 14:09
|
|
|
Nekem is él kint rokonom Londonban, de "nem mehetek hozzá". Vagyis hogy mehetnék, de egyedül, a párommal nem. Ugyanis egy szégyenlős idős néniről van szó... Aki férfiembert nem szívesen enged ott lakni, akkor sem, ha ez a helyzet áll fent.
Kár, mert ha jöhetne a párom is, akkor sokkal több időt tudnánk kint tölteni, megspórolva a szállás árát... De hát ez van.
Idézet (bötti @ 2010.06.09. 14:05)
még sosem jártam Londonban, de az egyik rokonom ott él, és ballagási ajándékként kihívott magához egy hétre a nyáron. Nem tudom még pontosan, hogy mikor megyek, de nagyon várom

2010. június 09. 14:25
|
|
|
Ti is szeretitek a cidert, vagy úgy vagytok vele, mint néhány ismerősöm, akik szerint nagyon sz*r?
Ja, elfelejtettem hozzátenni, hogy a kérdés természetesen 18 éven felülieknek szól.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

2 felhasználónak tetszik: