Machete (2010)
2010. augusztus 12. 12:58
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Engem azért érdekel, ha máshol nem is, itthon biztosan megnézem
Köszi a képeket
Köszi a képeket
2010. augusztus 13. 17:23
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
wow, még én sem láttam, de nagyon jó!
köszi!
köszi!
2010. augusztus 19. 19:51
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Néhány videó a filmhez kapcsolódóan:
1 felhasználónak tetszik:
nozso13
2010. augusztus 19. 20:00
|
|
|
na kiderült, hogy ez a Machete promoshoot egyik tagja, van több is, de azok sajnos kicsik (viszont marhajól néznek ki
)
2010. szeptember 04. 13:28
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2010. szeptember 11. 21:00
|
|
Coco Selly |
|
Idézet (nozso13 @ 2010.09.11. 20:54)
Remek poszterek. Köszi 
Köszönöm, nagyon jó képek
2010. december 09. 15:24
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Jó döntés volt moziban nézni. Az első perctől kezdve tökéletes hentelés, semmi más. Az alakítások nem rosszak, különösen Albán csodálkoztam, akinek a jatéka mindig túl erőltetett volt nekem, de itt egész jó volt, Lohan is. Antal Nimród pedig egy állat. Imádtam. Remélem tényleg trilógia lesz.
2011. március 23. 09:18
Machete
(színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 105 perc, 2010)
rendező: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis
forgatókönyvíró: Robert Rodriguez
operatőr: Jimmy Lindsey
producer: Elizabeth Avellan, Aaron Kaufman, Iliana Nikolic
vágó: Rebecca Rodriguez
szereplő(k):
Danny Trejo (Machete)
Michelle Rodriguez (Luz)
Jessica Alba (Sartana)
Steven Seagal (Torrez)
Robert De Niro (McLaughlin)
Lindsay Lohan (April Benz)
Rose McGowan (Cherry Darling)
Don Johnson (Stillman)
Cheech Marin (Benito del Toro)
Jeff Fahey (Michael Benz)
Történet:
Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban.
(színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 105 perc, 2010)
rendező: Robert Rodriguez, Ethan Maniquis
forgatókönyvíró: Robert Rodriguez
operatőr: Jimmy Lindsey
producer: Elizabeth Avellan, Aaron Kaufman, Iliana Nikolic
vágó: Rebecca Rodriguez
szereplő(k):
Danny Trejo (Machete)
Michelle Rodriguez (Luz)
Jessica Alba (Sartana)
Steven Seagal (Torrez)
Robert De Niro (McLaughlin)
Lindsay Lohan (April Benz)
Rose McGowan (Cherry Darling)
Don Johnson (Stillman)
Cheech Marin (Benito del Toro)
Jeff Fahey (Michael Benz)
Történet:
Úgy nézett ki, mint bármelyik munkás az utcán, a tökéletes balek, aki elviszi a balhét. Csakhogy ő volt Machete, a legenda, gyilkos ösztönnel és páratlan képességekkel. Miután összetűzésbe került egy Torrez nevű hírhedt mexikói drogbáróval, Machete Texasba költözött, de a korrupt elit hálózata utolérte, és tőrbe csalta: egy szenátor lelövése miatt körözni kezdik. Machete tisztázni akarja nevét, de többen is az útjában állnak: Benz, a könyörtelen üzletember, az őrült Von és kisebb hadserege, és Sartana, a gyönyörű bevándorlási hivatalnok. Akadnak segítői is: a lázadó szellemű, szexi taco árus, Luz, és Padre, a pap, aki az imádság mellett a pisztolyforgatásban is otthon van. Golyózápor, véreső és széttört szívek övezik az utat, melyen Machete elindul, hogy leszámoljon Torrezzel egy utolsó, mindent eldöntő összecsapásban.
1 felhasználónak tetszik:
convar
2011. március 24. 12:16
Idézet (lv3x @ 2011.01.14. 00:10)
Jessica Alba - Machete (2010) Stills 
A második és az utolsó két kép nem volt benne a filmben. Azok ugye kimaradt jelenetek?
2011. március 25. 21:12
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Idézet (nozso13 @ 2010.12.09. 15:24)
Az alakítások nem rosszak, különösen Albán csodálkoztam, akinek a jatéka mindig túl erőltetett volt nekem, de itt egész jó volt, Lohan is.
Jessel kapcs. örülök, ezek szerint te nem nem az a fajta kritizálója vagy aki már meg sem próbálja tárgyilagosan nézni egy-egy alakítását.
Lohant én elvileg kifejezetten utálom, mert egy igazi magakellető celeb, a legrosszabb fajtából (nálam Lady Gagaval és Paris Hiltonnal van kb. egy szinten). De itt még őt is elviselem, végülis beleillik a társaságba, bár annak azért örülök hogy nem kapott több játékidőt
Am sztem is egy jól sikerült alkotás ez. Pont azt kaptam amit vártam, sőt, bizonyos dolgokban még túl is szárnyalta elvárásaimat. Pl.
1. azt hittem, Jessica Alba jobban mellékszereplő lesz, ezért kellemes meglepetés volt hogy milyen sok időt töltött a vásznon. És imádnivaló volt megint
2. szinte mindenhol azt írják hogy csak végig hentelés a film, és tele van túlzásokkal. Bár ezeknek van igazságtartalmuk, de nekem pont megfelelő volt az akció/üresjárat arány, ill. én nem éreztem annyira hogy annyira elrugaszkodott volna a valóságtól. Persze, a végére tényleg elfajulnak kissé a dolgok, meg volt pár "na persze" jelenet, de ennyi kell is egy ilyen filmbe, a műfaj kötelez
Segal meg már csak hab a tortán
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.