Idézet (Selly 13 @ 2011.08.25. 10:08)
Szia Rap4ever8!
Bocsánat hogy megint zavarlak csak tudnál nekem néhény (Tényleg nem kell sok)Füzetborítót (A/5 legyen), órarendet. A sztárok pedig Burcin Terzioglu,Caitlyn Taylor Love, BoA és VV Zsófi legyen.
Még egyet szeretnék kérni azt hogy kérlek ne fürdőruhában legyenek mert a tanárjaim szívbajt kapnának ha fürdőruhásos csajszit látnának a füzetemen.

Ezzel most feladtad a leckét.

Egyikükről sem sikerült használható HQ képeket találnom, így bélyegképekben kell gondolkoznom, de volt akiről így is alig találtam képet. A fürdőruhás kérésedet már későn vettem észre, így VV Zsófiról a 2 verzióból az egyik ilyen, de azért felrakom majd azt is, ha már megcsináltam. Egyébként nem véletlenül voltak ilyenek az előzőek is, mivel a VV-s lányokról csak ilyen shoot képeket találtam, ami megközelítőleg eléri azt a méretet, amivel lehet dolgozni. Na meg persze a VV-s promo képeik és semmi több. A CKM képeket azért túlzásnak találtam, ezért az eszembe se jutott, hogy felhasználjam.

Azért remélem a többinek hasznát tudod majd venni.
Holnapra kész lesznek, mert most nincs ihletem. Azok is csak holnap kerülnek fel, amik már készen vannak, hogy egybe legyenek.