Ki a legújabb kedvenced?
2015. június 18. 21:17
Emilie Autumn. Már korábban is találkoztam vele, de csak tegnap kezdtem el hallgatni a zenéit. Nem is értem, hogy miért nem figyeltem fel rá eddig, mert a stílus, amit képvisel nagyon tetszik és Emilie nagyon tehetséges és szép énekesnő! Imádom a dalait!
2015. június 21. 22:56
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
3 beauty blogger csajszi a legújabb "szerzeményem". Édesek, érdekes témákat dolgoznak fel. Ritkán nézek sminkvideókat, de ők még azt is feldobják
Zene terén pedig az Offspring.
Én itt végeztem is, mentem Offspringet hallgatni
Zene terén pedig az Offspring.
Én itt végeztem is, mentem Offspringet hallgatni
2015. június 25. 15:04
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Holly Henry, gyönyörű hangja van, coverekből ismertem meg
, és utólag azt is kiderítettem róla, hogy jelentkezett a Voice-ba, de kiejtették. Egyem a szívét szegényemnek.
Kit érdekel, meghallgathatja itt. Nem itt, ott.
Kit érdekel, meghallgathatja itt. Nem itt, ott.
2015. szeptember 11. 19:34
Eliza Taylor
Nemrég láttam egy sorozatban és nagyon megkedveltem a karakterét
2015. szeptember 13. 14:49
Avicii
Eddig is kedveltem, de mostmár kedvencemmé vált!
2015. szeptember 13. 18:59
Rachel Platten
Kevesebb mint 2 napja ismertem meg, de már közel vagyok ahhoz, hogy az egyik példaképemnek tekintsem.
2015. szeptember 13. 20:36
|
|
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline
|
Emily DiDonato.
nem régiben ismertem meg, csupán abból, hogy amerikai modelleket kerestem a neten.
rettenetesen szimpatikus lett néhány perc alatt, mellesleg igazán szép is.
nem régiben ismertem meg, csupán abból, hogy amerikai modelleket kerestem a neten.
rettenetesen szimpatikus lett néhány perc alatt, mellesleg igazán szép is.
2016. május 17. 22:24
Armaund. Az együttes zenéje azt a tipikus "húúúbmeg" érzést váltja ki belőlem. A The Town of Light már rongyosra van hallgatva (a játék pedig nézve), jelenleg az albumon dolgozom ennek a célnak az elérésében. De most komolyan, szerintem megtaláltam a leginkább hozzám illő zenét játszó bandát.
2016. május 18. 14:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Paige Turco és Henry Ian Cusick. Elkezdtem kb 3 hete darálni a The 100-ot, és nagyon megkedveltem Paige-t és Ian-t, mint színészek és persze a karaktereiket is. Eddig is tudtam, hogy a Lost-ot le kell darálnom (akkora kult sorozat, meg rengeteg ex-lost-os kedvencem is van, de azért Ian a fő motiváció
)
2016. május 21. 11:52
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Egor Kreed
Már régóta ismerem a zenei munkásságát, és a dalait is elég sokat hallgattam, de egészen idáig nem tartozott bele az általam legjobban kedvelt előadók szűk körébe. Mostanra viszont annyira sikerült megszeretnem, hogy csak belopta magát a kedvenceim közé
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: