Ki a legújabb kedvenced?
2014. augusztus 31. 17:25
|
|
tamcica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 528 Csatolások: 69 Azonosító: 204490 offline
|
Jézusom! Megőrülök a hangjáért...
Danny! Kímélj!
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2014. augusztus 31. 21:40
Roger Sjunnesson, igazából nem annyira új, mert egy 3-4 hónapja ismerem őt, mikor megláttam a Sonic Syndicate Jack Of Diamonds videóklipjét kiszúrtam benne Rogert. Mondhatnám, hogy bekapcsolt a "tini lány" funkcióm.
De miután utána néztem Rogernek, megtudtam egy két dolgot róla és mostanság inkább a tehetsége meg a személyisége foglalkoztat, mintsem, mennyire sikerült jól róla egy kép.
De vele együtt megszerettem a Sonic Syndicatet és az Unguidedet is, ami jelentős mivel gyarapodott az általam kedvelt bandák listája. ^^
Norman Reedus, mindenki a TWD-ből ismeri, én a Pengében figyeltem fel rá, mert a karakterén hülyére röhögtem magam és kevés színész képes arra, hogy igazán felvidítson de közben megmaradjon róla az a képem, hogy egy komoly színész. Neki sikerült.
Norman Reedus, mindenki a TWD-ből ismeri, én a Pengében figyeltem fel rá, mert a karakterén hülyére röhögtem magam és kevés színész képes arra, hogy igazán felvidítson de közben megmaradjon róla az a képem, hogy egy komoly színész. Neki sikerült.
2014. augusztus 31. 21:50
|
|
CorneŁiamrs.tkvis |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 4938 Csatolások: 260 Azonosító: 227439 offline
|
Gianluca Gaudino:
Nos halvány lila gőzöm sincs, hogy miért pont Ő, de semmi ellenvetésem ez miatt. Nagyon tehetségesnek találtam, mikor az első meccsét láttam a Bayernben. És az, hogy 17 évesen ennyi dolgot elért, hogy ebben a csapatban szerepel, az már valami. Egyszerűen csak megszerettem, annyira, hogy már elmosolyogok a neve hallatán.

Nos halvány lila gőzöm sincs, hogy miért pont Ő, de semmi ellenvetésem ez miatt. Nagyon tehetségesnek találtam, mikor az első meccsét láttam a Bayernben. És az, hogy 17 évesen ennyi dolgot elért, hogy ebben a csapatban szerepel, az már valami. Egyszerűen csak megszerettem, annyira, hogy már elmosolyogok a neve hallatán.

2014. szeptember 03. 17:10
|
|
Pasik Imádójavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 80 Azonosító: 203698 offline
|
Most éppen Sergio Carvajal.
2014. szeptember 04. 16:47
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Taylor Momsen.
2014. szeptember 04. 23:00
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Az eredeti Nightwish többi tagja (Tarja már régóta kedvencem), azaz: Tuomas Holopainen, Marco Hietala, Jukka Nevalainen és Emppu Vuorinen.
2014. szeptember 28. 22:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Számomra is megdöbbentő és még mindig teljesen új, de kénytelen voltam Bridgit Mendlert betenni a kedvenceim közé. Alapvetően rühellem ezeket a hirtelen jött-ment dizni sztárokat, és valami rémlik, hogy ezt a lánykát is afelől szalajtották, így nem igazán foglalkoztam vele. Húgom mutatta a Ready or not számát, amit egyébiránt többször hallottam már a rádióban, viszont az előadó kilétéről eddig fingom sem volt. Így tegnap kaptam a lehetőségen és letöltöttem az egy szem szólólemezét és azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam benne. K*rva jó lett az albuma, bár elvétve lehet találni egy-két kukába való számot, mégis valami iszonyatosan megfogott benne. Egyszerű kis popelőadó nem kis hangiadottsággal. Egy szőke vézna fiatal nőből ki nem néztem volna azt az erős markáns hangot, ami az ő torkában van. Pluszban én nem igazán emlékszem - de, javítsatok ki, ha tévedek - botrányokra az ő nevével fémjelezve. Iszonyat szimpatikus a csaj és a zenéje is nagyon gyerebe. Talán erre mondják azt, hogy ne a borítójáról ítéld meg a könyvet! Felé sem bagóztam, mondván, hogy diznis és egy kincset találtam.
Earth Song
2014. szeptember 29. 15:11
Hatalmas meglepetésemre Ross Lynch. A Disney sztár olalát nem kedvelem,de mint énekes és az R5 egyik frontembere remekel
2014. szeptember 30. 18:57
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Ryan Tedder. Teljesen rákattantam a OneRepublic-ra.
Minimanó94
2014. október 06. 13:06
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Shame on me, csak nemrég ismertem meg Őt, az Outlander sorozat kapcsán, de sebaj, jobb későn, mint soha. Valóban a csodálatos fizimiskája az, amin megakadt a szemem már a promo képeken, és amibe beleszerettem, viszont álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire közel kerül a szívemhez, és a listámon is előkelő helyre ugrik. Tehetséges, alázatos, kedves, udvarias, és tiszteletreméltó, a jótékonykodásért legfőképpen. Isteni haj, lehengerlő akcentus, csábító mosoly, sugárzó egyéniség, tökéletes test, SKÓT származás,
és ígéretes színész. Kicsit félénk, de színpadra termett pasi. Remélem megmarad annak aki most elvarázsol minket minden rész alkalmával, és nem szippantja be Hollywood.
Alig várom az áprilist, addig viszont lesz időm bepótolni a hiányosságaimat a munkásságát illetően.
Sam Heughan
Alig várom az áprilist, addig viszont lesz időm bepótolni a hiányosságaimat a munkásságát illetően.
Sam Heughan
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.