példaképemnek sok embert mondhatnék. minden egyes, családtagom, és az egyik legeslegjobb barátnőm. Ő mindig megvigasztal, megnevettet ha rossz napom van, és jó tanácsokat ad nekem.
sztárok közül igazából olyanok vannak akiket tisztelek. Christina Aguilera. Phoebe Tonkin. Adele.
Ki a példaképed és miért?
2011. július 20. 20:01
2011. július 25. 00:42
Sztárok közül senki de amúgy az anyukám azért mert számomra ő a világ legcsodálatosabb embere mindig erős tud maradni pedig sok rossz dolog történt vele és még a nővérem ő azért mert nem csak kívülről hanem belülről is gyönyörű
2011. július 31. 15:09
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Sztárok közül Nina Dobrev.
2011. augusztus 03. 14:32
Michael Jackson - soroljam, miért?
Kicsit hosszú volna
2011. augusztus 03. 14:35
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Katy Perry.
Ő számomra egy örök kedvenc és példakép. Imádom az erős egyéniségét, néha a beszéde is hasonlít az enyémre. Példaképszerű a megjelenése.
Ő számomra egy örök kedvenc és példakép. Imádom az erős egyéniségét, néha a beszéde is hasonlít az enyémre. Példaképszerű a megjelenése.
2011. augusztus 03. 17:33
Muhammad Ali.
a legnagyobb valaha élt sportoló személyiség !nagyságához talán csak Michael Jordan,Ayrton Senna és Wayne Gretzky érhet fel.
Főleg azért választottam Ali-t mert a sportolói és "celeb" karrierje és a bőrszíne sem akadályozta meg benne hogy mindig és mindenhol szembe menjen a "RENDSZERREL"!nagy hírneve ellenére is merte kinyitni a száját és bírálni ezt a romlott társadalmat amiben élünk.
"Gondolj arra, hogy nem kell feltétlenül azzá lenned, akinek mások akarnak."
(Muhammad Ali)
a legnagyobb valaha élt sportoló személyiség !nagyságához talán csak Michael Jordan,Ayrton Senna és Wayne Gretzky érhet fel.
Főleg azért választottam Ali-t mert a sportolói és "celeb" karrierje és a bőrszíne sem akadályozta meg benne hogy mindig és mindenhol szembe menjen a "RENDSZERREL"!nagy hírneve ellenére is merte kinyitni a száját és bírálni ezt a romlott társadalmat amiben élünk.
"Gondolj arra, hogy nem kell feltétlenül azzá lenned, akinek mások akarnak."
(Muhammad Ali)
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2011. augusztus 04. 14:55
|
|
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline
|
Kiera Knightley, mert az egyik legtehetségesebb színésznő, viszonylag botránymentes, interjúkban, és egyéb showkban nagyon kedves és természetes, ért ahhoz, amit csinál, és nem utolsó sorban gyönyörű.
ophely88
2011. augusztus 15. 13:31
Candice Swanepoel mert jó modell kedves aranyos
2011. augusztus 15. 13:42
Jason Derülo
Egy nagyon jó énekes és táncos.Nagyszerű ember,nagyon jó természete van.Maga kezdte el a karrirjét és nem egy TV adónál vagy egy tehetség kutatóban.A kedvenc mondatom tőle:
Egy nagyon jó énekes és táncos.Nagyszerű ember,nagyon jó természete van.Maga kezdte el a karrirjét és nem egy TV adónál vagy egy tehetség kutatóban.A kedvenc mondatom tőle:
Idézet
A TV-t néztem,és meg láttam Őt-Michael Jacksont,ránéztem anyára és azt mondtam:Olyan akarok lenni mint ő
Minimanó94
2011. augusztus 15. 20:21
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Demi Lovato. Nagyon becsülöm amit eddig elért és amin eddig keresztül ment.Színészként még van hova fejlődnie,de már így is remek színésznőnek tartom mert élvezettel csinálja a munkáját.Eszméletlen hangja van és imádom a zenei stílusát és az előadás módját.Az egyik legbájosabb sztár akit valaha is láttam és mindig segít az embereken,hogy elfogadják magukat olyannak amilyenek.Borzasztóan nehéz időszakon ment keresztül,de megcsinálta és jobb formában tért vissza mint valaha.Nagyon figyelmes a rajongókkal és sosem szállt el a sikertől.
2011. augusztus 26. 14:19
Nina Dobrev
Mert gyönyörű,kedves,okos,és mert imádom!!!
Ő a legeslegeslegnagyobb kedvencem és példaképem egyszerűen imádom!!! (:
Mert gyönyörű,kedves,okos,és mert imádom!!!
Ő a legeslegeslegnagyobb kedvencem és példaképem egyszerűen imádom!!! (:
2011. augusztus 26. 15:08
Nekem Nina Constantinova Dobreva!

Tehetséges,gyönyörű,mosolygós,kedves,okos!
Ezt a csajszit csak imádni lehet!
Nina az én legeslegnagyobb példaképem és kedvencem.És az is marad ÖRÖKRE!!
Tehetséges,gyönyörű,mosolygós,kedves,okos!
Ezt a csajszit csak imádni lehet!
Nina az én legeslegnagyobb példaképem és kedvencem.És az is marad ÖRÖKRE!!
2011. augusztus 28. 13:19
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Selena Gomez - Szerintem nagyon kedves szeretetre méltó csaj
.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.