Ki a példaképed és miért?
2014. augusztus 17. 16:19
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Brian Molko, mert neki köszönhetem azt, akivé mára váltam. ha nem ismerkedtem meg volna a zenéjével, és ezáltal vele, valószínűleg én is csak egy lennék a manapság annyira menőnek tartott felszínes emberek közül, aki nem az ember értékét nézi, hanem azt, hogy milyen előnyökkel jár x-szel és y-nal lenni. azért, mert ő keresztülment ugyanazokon, sőt, talán még rosszabbokon is, mint én. mert ha másokon múlik, mindkettőnket megöltek volna már gyerekkorunkban, csak azért, mert mások vagyunk, de ő kitört a többiek közül, többre vitte mint bárki más, és lehet, a mai napig vannak belőle származó pszichés problémái, de megmutatta, hogy én is lehetek elég erős, és túlélhetek bármit.
mert megtanított arra, hogyan éljek, és mit keressek az életemben, neki hála elfogadóbbá váltam, sőt, nem csak hogy elfogadóbbá, hiszen például én magam is igyekszem kiállni ahol csak lehetséges a homoszexuális emberekért, és ha nem is sokat ér a szavam, felszólalni azért, hogy egyenlő jogokat élvezhessenek.
mert a következményekkel mit sem törődve mond ki mindent, és vállaja fel önmagát, a hibáit, a botrányait, minden egyes ballépését is úgy, ahogyan van, ahelyett, hogy mint a legtöbb híres ember, megjátszaná és meghazudtolná önmagát.
mert hiába van húszéve a pályán, hiába tartják műfaján belül az egyik legkiemelkedőbb zenésznek, és hiába ért el már huszonpár éves korában olyan dolgokat, amikről mások egész életükben álmodni sem mernek, megmaradt ugyanolyan szerény és csodálatos embernek, amilyen a karrierje elején volt - sőt, csak különbbé vált a siker hatására, és ahogy rájött, milyen hatással is van az emberekre. és - olyan emberként, akit meg akart ölni a saját apja - azért, ahogyan a kisfiát imádja. mert olyan mint én, amiért megtalálhattam benne, illetve általa, és megismerhettem önmagam - amiért egyszerűen tökéletes, és nála jobb okot arra, hogy éljem az életem, sehol sem találnék.
mert megtanított arra, hogyan éljek, és mit keressek az életemben, neki hála elfogadóbbá váltam, sőt, nem csak hogy elfogadóbbá, hiszen például én magam is igyekszem kiállni ahol csak lehetséges a homoszexuális emberekért, és ha nem is sokat ér a szavam, felszólalni azért, hogy egyenlő jogokat élvezhessenek.
mert a következményekkel mit sem törődve mond ki mindent, és vállaja fel önmagát, a hibáit, a botrányait, minden egyes ballépését is úgy, ahogyan van, ahelyett, hogy mint a legtöbb híres ember, megjátszaná és meghazudtolná önmagát.
mert hiába van húszéve a pályán, hiába tartják műfaján belül az egyik legkiemelkedőbb zenésznek, és hiába ért el már huszonpár éves korában olyan dolgokat, amikről mások egész életükben álmodni sem mernek, megmaradt ugyanolyan szerény és csodálatos embernek, amilyen a karrierje elején volt - sőt, csak különbbé vált a siker hatására, és ahogy rájött, milyen hatással is van az emberekre. és - olyan emberként, akit meg akart ölni a saját apja - azért, ahogyan a kisfiát imádja. mert olyan mint én, amiért megtalálhattam benne, illetve általa, és megismerhettem önmagam - amiért egyszerűen tökéletes, és nála jobb okot arra, hogy éljem az életem, sehol sem találnék.
2014. augusztus 17. 16:24
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Weisz Fanni ezért:A példaképem.Attól függetlenül,hogy fogyatékkel él nagyon dícséretes amiket így is elér.Büszke vagyok rá!Csak így tovább!Megérdemli,hogy szépségkirályné legyen.Nagyon szép és kedves főleg a gyerekekkel is.
2014. augusztus 17. 18:42
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Sztárok közül Nina Dobrev, de egyébként az anyukám:)
2014. szeptember 07. 14:17
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 136959 Azonosító: 155975 offline
|
Jade Thirlwall
Nagyon tehetséges énekesnő, okos, gyönyörű, van stílusa és kitartó. Nagyon szeretem őt, rengeteget jelent nekem, a többi Little Mix taggal együtt.
2014. szeptember 07. 14:22
Sandra Bullock,Sara Canning és Erica Cerra mert imádom őket és ez a helyes sorrend.Persze csak Shakira után
2014. szeptember 07. 14:29
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Joey Jordison - hogy miért szeretem, az ott van a véleménynél, lényegében az is, hogy miért ő a példaképem, csak össze kell rakni a darabokat. Minden tekintetben nagyszerű ember - ezen felül mit is számít az, hogy hatalmas tehetség, vagy ő a valaha élt legjobb dobos.
Nem fényezem tovább, tetteivel megteszi azt ő maga és az önimádás is olyan messze áll tőle, mint amilyen közel Corey-hoz).
Hozzátenném, hogy nem teljesen tudatosan váltam hozzá hasonlóvá, a példa kedvéért itt van a Dark Funeral, miután elkezdtem hallgatni és a kedvenc black metal zenekarommá vált esett le, hogy ő is szereti, igaz, hogy ez eltér az alapvető témától, de a lényege benne van.
Hozzátenném, hogy nem teljesen tudatosan váltam hozzá hasonlóvá, a példa kedvéért itt van a Dark Funeral, miután elkezdtem hallgatni és a kedvenc black metal zenekarommá vált esett le, hogy ő is szereti, igaz, hogy ez eltér az alapvető témától, de a lényege benne van.
2014. szeptember 07. 16:03
Kelli Berglund. Soha életemben nem gondoltam volna hogy Disney sztárok közül kerül majd ki a példaképem, mert azt hittem eddig hogy ott szinte mindenki tehetségtelen, műkreálmány. Aztán egyik nap az egyik osztálytársam odajött hozzám és megkérdezte hogy néztem a Lab rats sorozat első részét. Én erre azt válaszoltam hogy nem, mire ő buzgón ajánlotta hogy nézzem meg. Aztán egyik nap a tévében éppen az ment. Elsőleg egészen tetszett még röhögni is tudtam rajta, de aki nem ment ki a fejemből az az a barna hajú lány volt. Rövidesen rákerestem a neten és kiderült hogy őt Kelli Berglundnak hívják. Amikor egyre több részt néztem bejelöltem kedvencnek. Egyik nap találkoztam egy taggal aki szintén nagyon szerette (még konkrétan emlékszem a napra is) ezért úgy gondoltam miért ne nézhetnék róla én is videókat? Rengeteget megnéztem és egyre szimpatikusabbá vállt, egyre többet olvastam róla, és egyszer csak ott tartottam hogy már 1. helyen állt a kedvenceim közt. Azóta folyamatosan "nyomon követem" az életét, állandóan megnézem a facebook, twitter, instargam oldalát vagy éppen a róla szóló Tumblr oldalakat. Ha lesz időm elkezdek szerkeszteni egy oldalt Twitteren, ahol róla szóló híreket/képeket oszthatok meg. És szerintem még sokáig is fogok érte rajongani.
2014. december 13. 13:50
Talán Demi Lovato, mert a megjelenése is pozitív energiát ad.
2014. december 13. 13:54
Taylor Swift.az amit csinál az hihetetlen
meg Martina Stoessel.ő azért mert boldog leszek tőle
meg Martina Stoessel.ő azért mert boldog leszek tőle
2014. december 13. 14:07
|
|
Heidi98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.20. Hozzászólás: 779 Csatolások: 31 Azonosító: 236244 offline
|
Kelly Clarkson - csodálatos ember, és kitartó nő. Rengeteg negatív oldalú kritika érte már amiatt, hogy kissé ducibb az átlagnál, és ő ezt is remekül viselte. Mellette voltam, amikor úgy éreztem, hogy nehezebb korszakban van. Örültem, sőt, egyenesen örjöngtem, amikor megszületett a gyermeke. Éneklés mellett még a gyermekére is van ideje, én ezt csodálom benne. Remek példakép lehetne minden embernek!
Lauren Cohan - fantasztikus ember. Megmutatta nekem az igazi színészi tehetség felsőfokát, amikor szerepet kapott a TWD második évadában Maggie Greene-ként. Hanyatt estem attól, hogy milyen gyönyörű, és mennyire tehetséges. Ezt a szerepet, mintha rá szabták volna. Nagyon sajnáltam, amikor a sorozatban meghalt a testvére, mert a való életben is sírt emiatt.
Emily Kinney - második kedvenc énekesnőm, elsőszámú divatpéldaképem és másodikszámú kedvenc színésznőm is. Aligha találtam még az Ő hangjánál szebbet, és a színészkedésénél jobbat. Ezért sem értem, miért mondanak róla olyanokat, hogy borzalmasan énekel, és csapnivaló a színészi készsége. Még mindig nem tartom jó ötletnek azt, hogy kiírták a Walking Dead-ből, hiszen ő egy reménysugár volt! ~
Lauren Cohan - fantasztikus ember. Megmutatta nekem az igazi színészi tehetség felsőfokát, amikor szerepet kapott a TWD második évadában Maggie Greene-ként. Hanyatt estem attól, hogy milyen gyönyörű, és mennyire tehetséges. Ezt a szerepet, mintha rá szabták volna. Nagyon sajnáltam, amikor a sorozatban meghalt a testvére, mert a való életben is sírt emiatt.
Emily Kinney - második kedvenc énekesnőm, elsőszámú divatpéldaképem és másodikszámú kedvenc színésznőm is. Aligha találtam még az Ő hangjánál szebbet, és a színészkedésénél jobbat. Ezért sem értem, miért mondanak róla olyanokat, hogy borzalmasan énekel, és csapnivaló a színészi készsége. Még mindig nem tartom jó ötletnek azt, hogy kiírták a Walking Dead-ből, hiszen ő egy reménysugár volt! ~
2014. december 13. 21:47
A válasz egyszerű. Eminem. Mielőtt bárki is meglepődne igen is rengeteg inspiráció és tehetség van benne és ezt képes átadni a rajongóinak. E egyenesen a pokolból került a legjobb rapperek közé. Mindent megtett , hogy megmutassa és bebizonyítsa ő ezt szereti csinálni ,ez az élte. A kitartás ami benne van , egy kifogyhatatlan adag. De ennyi lelki erőt még nem sok emberben láttam. Ő képes ösztönözni. Feldobja a napom egy dalával. Ő az életem. Egyesek csak divatból kedvelik mert az menő. Én soha nem ezt éreztem. Oda-vissza fújom már az életrajzát , és nem érzem felesleges tudásnak. Minden dalával egy töredéket ad át az életéből. Megmutatja , hogy felállt tökmindegy mi történik. És elmondja , képes elmondani , hogy nem minden a hírnév. Neki sem a hírnév a gyengéje. De meg akarta mutatni , hogy képes egy olyan ember is a kitörésre mint ő. És én is akarok egy ilyen kitörtést a szürke kis egérlyukból.(A 8 mérföld című film elég jó képet ad a kezdeteiről) És erre ki tudna jobban ösztönözni , mint az akinek már sikerül. E lassan már 9 éve a példaképem , és ezen nem tervezek változtatni a közeljövőben sem.
*és hát milyen jófej már a rajongóival*

1 felhasználónak tetszik:
Dorina1024
2014. december 26. 11:52
|
|
Ramadaaláthatatlan † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 2383 Csatolások: 307 Azonosító: 229455 offline
|
Idézet (Darkness @ 2014.09.07. 14:29)
Joey Jordison - hogy miért szeretem, az ott van a véleménynél, lényegében az is, hogy miért ő a példaképem, csak össze kell rakni a darabokat. Minden tekintetben nagyszerű ember - ezen felül mit is számít az, hogy hatalmas tehetség, vagy ő a valaha élt legjobb dobos.
Nem fényezem tovább, tetteivel megteszi azt ő maga és az önimádás is olyan messze áll tőle, mint amilyen közel Corey-hoz).
imádom Joey-t! Véégre valaki aki szereti a SlipKnoT ot,Joey egy nagyszerű dobos.
2014. december 28. 10:34
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Emma Watson.
Jó érzéke van a divathoz és a nők jogaiért küzd amit nagyon becsülök benne + többek között miatta lettem én is feminista.
Egyszerűen imádom. . Ráadásul nagyon jó színésznő is és segítőkész a rajongóival. :]
Anyukámat tekintem még Emma mellett példaképemnek.
Jó érzéke van a divathoz és a nők jogaiért küzd amit nagyon becsülök benne + többek között miatta lettem én is feminista.
Egyszerűen imádom. . Ráadásul nagyon jó színésznő is és segítőkész a rajongóival. :]
Anyukámat tekintem még Emma mellett példaképemnek.
2014. december 28. 13:15
Bella Thorne: Mivel én is hasonlóan színésznő szeretnék lenni, részben ezért. Illetve elérte az álmait, pedig sok akadálya volt, kezdve apukája halálával, majd a diszlexiája, kigúnyolták az iskolában stb, és mégis milyen sikeres lett, nagyon aranyos és közvetlen a rajongókkal, nem szállt el magától. Emellett nagyon jó a stílusa, ő a stílusikonom.
Emma Watson: Tehetsége miatt, és azért, mert kiáll a női jogok mellett, és a színészkedésben példaképem, és másik stílusikonom Bella mellett.
Bella és Emma mellett még anyukám is a példaképem, mert egyik legenergikusabb és legkitartóbb személy az életemben.
Emma Watson: Tehetsége miatt, és azért, mert kiáll a női jogok mellett, és a színészkedésben példaképem, és másik stílusikonom Bella mellett.
Bella és Emma mellett még anyukám is a példaképem, mert egyik legenergikusabb és legkitartóbb személy az életemben.
2014. december 28. 13:23
Eleanor Calder:(aki nem éppen sztár)de a kedvessége,a kitartása, a divathoz való érzéke miatt.Egyszerűen gyönyörű. Aranyos és kedves mindenkivel és emellett boldoggá teszi Louist:)Remek személyisége van.
Cara Delevingne: Mert egy kitartó,gyönyörű modell, aki vállalja önmagát,nem érdekli őt mások véleménye,aki bárkit képes megnevettetni és akinek szinte mindig jó kedve van. Cara egyedi,nem egy tömeglány ezért is tartom példaképemnek.
Valamint még példaképem Lily Collins aki egy nagyon tehetséges színésznő,emellett gyönyörű,aranyos és kedves.
Cara Delevingne: Mert egy kitartó,gyönyörű modell, aki vállalja önmagát,nem érdekli őt mások véleménye,aki bárkit képes megnevettetni és akinek szinte mindig jó kedve van. Cara egyedi,nem egy tömeglány ezért is tartom példaképemnek.
Valamint még példaképem Lily Collins aki egy nagyon tehetséges színésznő,emellett gyönyörű,aranyos és kedves.
1 felhasználónak tetszik:
Nelia
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.