Starity

Ki a példaképed és miért?

24 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 16. 13:17 #401
- törölt felhasználó -    
Elsősorban anyukámat és apukámat tartom példaképemnek. Az anyukámat azért, mert csodálatos anya, aki nagyon szeret minket. Túljutott egy betegségen is. Apukám pedig mindent megtesz, hogy a legjobbat nyújtsa nekünk. Sztárok közül Bianca Balti az, akire felnézek. Gyönyörű, megdolgozott a sikeréért, kitartó, két lábbal áll a földön, az életben pedig kedves, szimpatikus személyiség, valamint csodálatos anya. Minden megvan benne ahhoz, hogy jó példát mutasson. smileeee.gif
2013. november 16. 16:11 #402
x Lili x
x Lili x

StátuszHa elveszed a zenét az életemből, semmim sem marad - SUGA
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 776
Csatolások: 0
Azonosító: 204440
Az enyém: Kim HyunAh (HyunA)
Azért, (egyébként sokan nem tudják) mert Ő sokat küzdött, hogy most ott lehessen, ahol van. Volt egy kudarca, DE NEM ADTA FEL, és 2009-től a mai napig csodálatos énekesnő, rapper, és modell. Emellett mindig vidám, kedves, és aranyos. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. november 17. 13:21 #403
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Azonosító: 191436
Daveigh Chase
Mert gyönyörű és jó színésznő smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2013. november 30. 14:53 #404
Kate Downey
Kate Downey
Polly™

Státusz"Whatever doesn't kill you... Is gonna leave a scar..." Marilyn Manson ♥
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 94
Azonosító: 198539
Kurt Cobain. Igen, igen, a Nirvana egykori frontembere nem a legjobb példakép. De számomra mégis az. 14 évesen, mindössze 2 hónapon keresztül tanult gitározni egy profi gitárostól, minden többi tudását saját magától szerezte. És fantasztikus gitáros lett belőle! Az Ő hatására döntöttem úgy, hogy én is megtanulok játszani eme csodás hangszeren.
Hatalmas rocksztár létére, mindigis tisztelte a nőket. Ezt bizonyítja az alábbi szövegrészlet is: "1993. november 29. - Atlanta, GA: Kurt észrevette, hogy egy srác egy lány melleit fogdossa, így az About a Girl című dalt megszakítva, leüvöltötte őt. Utána befejezték a dalt."
És egy ember volt, akit a világon mindennél jobban szeretett. Frances Bean, a lánya, aki sosem ismehette meg igazán apját, hiszen Bean 2 éves volt, amikor Kurt távozott közűlünk.
4 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Mitti, Szandi0820, Earth Song
2013. november 30. 15:02 #405
- törölt felhasználó -    
A legnagyobb kedvenc Taylor Momsen. Tudom, hogy vannak/voltak botrányai, de én úgy tudom, hogy legutoljára tavaly volt valamilyen balhéja, szerintem kezd érettebben gondolkodni. Másrészt engem sosem érdekelt, hogy egy előadó botrányos-e a lényeg, hogy jól színészkedjen vagy jó zenét csináljon, jó számokat írjon. Ráadásul elég kicsi kora óta dolgozik, szóval megértem, hogy 'kissé' besokallt. A The Pretty Reckless a kedvenc bandám imádom Őket. Szinte az összes számuk tetszik, nem tudom Őket megunni. Remélem készítenek a Heaven Knows-hoz klip-et heart.gif heart.gif
2013. november 30. 15:03 #406
Kate Downey
Kate Downey
Polly™

Státusz"Whatever doesn't kill you... Is gonna leave a scar..." Marilyn Manson ♥
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 94
Azonosító: 198539
Dave Grohl. Ismét egy Nirvana tag. Becsülöm Dave-ben, hogy Kurt halála után nem hagyta abba a zenélést (persze kellett hozzá egy kis idő, míg újra zenélni kezdett, hiszem őt is megviselte Kurt elvesztése), mint Krist Novoselic. És még inkább kibontakozott. Nem csak elképesztően jó dobos, hanem a gitár is jól áll a kezében. Valamint hálát adok az égnek, hogy énektudását is megcsillogtatja, sokat vesztene a világ, ha nem Ő lenne a Foo Fighters frontemebere. Teljes mértékben megérdemli azt a sok-sok Grammy díjat.
Még a Nirvana-s korszaka előtt abbahagyta a drogozást, mely szintén példaértékű.
Boldog férj, és családapa.
2013. november 30. 15:12 #407
Mitti
Mitti
wanheda

StátuszYo gonplei ste odon
Hozzászólás: 991
Csatolások: 5
Azonosító: 200806
Jennifer Lawrence
Azért, mert van humorérzéke, jószívű, tehetséges és gyönyörű. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: menthol
2013. december 13. 14:27 #408
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
egy embert tudok ide mondani az pedig Ariana Grande,még ha a számait nem is annyira szeretem de benne magát a személyiségét tartom nagyon jónak.. én is nagyon szeretek énekelni,és amit tudok róla ő is sok mindenen ment keresztül,hogy ide eljusson.. wub3.gif
2013. december 14. 05:07 #409
- törölt felhasználó -    
Bruno Mars
Aki ismeri Brunot valamennyire, az tudja, miért ő a példaképem.
2014. január 02. 08:27 #410
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
Krasznai Tünde
Azèrt Ő a pèldakèpem, mert Ő nem vàrt valami csodàra, hogy minden jobbra forduljon, a rosszul sieredett èvei utàn, ha nem elment awz X faktorba ès több ezer emberből 3-dik lett. smileeee.gif) heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Mitti
2014. január 02. 08:50 #411
Mitti
Mitti
wanheda

StátuszYo gonplei ste odon
Hozzászólás: 991
Csatolások: 5
Azonosító: 200806
Mileyt nem nagyon irtatok peldakepnek:'D
2014. január 02. 13:53 #412
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Nem sztárok közül anyukám és az anyai nagymamám. wub.gif Mindenben lehet számítani rájuk, attól függetlenül, hogy anyai nagyim tőlünk 60 km-re lakik. Amikor esetleg szükségünk van rá, ő jön (ellentétben apai nagyanyámmal, aki itt lakik velünk egy faluban, mégsem jött ránk vigyázni, mikor anyukám vagy apukám kórházba került).

Sztárok közül:
Michael Schumacher - igen, a hétszeres világbajnok. Kevés olyan ember van a Forma-1 világában, aki ennyire "megszállott" lett volna. Mindenkit tisztelt a kollégái közül, a legnehezebb időszakokban is küzdött. Amikor a Ferrari még nem volt top csapat, segített a fejlesztésben, és addig nem nyugodott, amíg meg nem építették a világbajnoki autót.

Michelisz Norbert - nem csak azért, mert magyar és autóversenyző. Végtelenül szimpatikus ember, ez meg is látszik a hatalmas rajongótáborán. Ha hibázik, elismeri és nem kezd egyből vádaskodni. Nagyon jó képességű versenyző és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 4x világbajnok Yvan Müller is az egyik legnagyobb ellenfelének tartja. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Nelia
2014. január 02. 16:36 #413
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833

A sztár világból ő lenne a példaképem:

Harry Styles:
Egy lenyűgöző személyiséggel bíró fiatal ember, aki rengeteg mindent tesz a rajongóinak, sőt rengetegszer adja a fejét jótékonykodásra. Az a rengeteg szeretet, ami benne lakozik egyszerűen elképesztő. Megtanította, hogy nem szabad feladni az álmaimat, mert négy éve még ő is csak egy pékárus volt, ma már a világ legelismertebb együttesében szerepel. Annyira tisztelem benne, hogy a több millió rajongó és a nagy hírneve ellenére ugyanolyan ember maradt, mint aki annak idején jelentkezett az X-Faktorban. Annyira bántó számomra, amikor bántják, hogy ő csak egy öntelt megcsinált sztárocska, aki egy fabatkát se ér, mert nem tudom énekelni és mindenféle hülyeségekkel illetik, lehet, hogy nem egy Michael Jackson, de kérem szépen, ennyire vakok ne legyünk! Van ebben a srácban tehetség! Az meg még rosszabb, amikor leb*zizzák, mert azt hiszik, hogy ezzel olyan nagy és menő dolgot mondtak.. Örülök, hogy megismertem azt a fiút, aki önbizalmat adott nekem és még több millió lánynak, köszönöm, hogy vagy nekem Harry!heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Midnight Memories, Dorina1024
2014. január 25. 14:18 #414
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet (TheDanush @ 2014.01.02. 16:36)

A sztár világból ő lenne a példaképem:

Harry Styles:
Egy lenyűgöző személyiséggel bíró fiatal ember, aki rengeteg mindent tesz a rajongóinak, sőt rengetegszer adja a fejét jótékonykodásra. Az a rengeteg szeretet, ami benne lakozik egyszerűen elképesztő. Megtanította, hogy nem szabad feladni az álmaimat, mert négy éve még ő is csak egy pékárus volt, ma már a világ legelismertebb együttesében szerepel. Annyira tisztelem benne, hogy a több millió rajongó és a nagy hírneve ellenére ugyanolyan ember maradt, mint aki annak idején jelentkezett az X-Faktorban. Annyira bántó számomra, amikor bántják, hogy ő csak egy öntelt megcsinált sztárocska, aki egy fabatkát se ér, mert nem tudom énekelni és mindenféle hülyeségekkel illetik, lehet, hogy nem egy Michael Jackson, de kérem szépen, ennyire vakok ne legyünk! Van ebben a srácban tehetség! Az meg még rosszabb, amikor leb*zizzák, mert azt hiszik, hogy ezzel olyan nagy és menő dolgot mondtak.. Örülök, hogy megismertem azt a fiút, aki önbizalmat adott nekem és még több millió lánynak, köszönöm, hogy vagy nekem Harry!heart.gif

Igényesebb és picivel hosszabb vélemény, róla:
Ha megkérdeznék tőlem, hogy kire nézek fel a leginkább, ki inspirál engem, habozás nélkül azt mondanám az illetőnek, hogy: Harry Styles. Nem érdekel, hogy akkor engem el ítélj egy tini csajnak, aki csak a divat kedvéért szereti, ezt a srácot, mert tisztában vagyok vele, hogy Harry iránt való érzelmeim valódiak. Egyszerűen szavakba se tudom foglalni, hogy nekem e kereszt és vezetéknév mennyi mindent jelent, mennyi mindent köszönhetek neki.. És az a minimum, hogy ahol tudok, ott kiállok mellette és támogatom mindenben, legyen szó arról, hogy csak mert egy pólón, vagy CD-n az ő arca szerepel én megveszem, így anyagilag támogatva őt, vagy ha rosszul, szomorúnak érzi magát kapásból 200 tweetet küldők neki, csakhogy éreztessem a törődésemet. Most minden gondolatomat megpróbálom összeszedni és röviden leírni, hogy e fiú iránt mit is érzek.

Kezdjük az elején, hogy mikor és hogyan ismertem meg. Még anno 2012 januárjában nagy visszhanggal megérkezett Magyarországon a One Direction-láz, és én nem tulajdonítottam nagy jelentőséget ennek a hóbortnak, mert gondoltam, amilyen gyorsan jött úgy olyan hamar is megy, és semmi értelme egy kevés figyelmet is fordítani rá. Nagy rádió-rajongó voltam/vagyok és éppen a What Makes You Beautiful című számuknak a végét csíptem el és nagyon tetszett, de nem tudtam, hogy ki énekli, mert Harry szólóját kaptam csak el. Aztán a YouTube ajánlgatta a videójukat, és egy nap szántam rá egy kevés időt és akkor esett le, hogy pár napja ezt a dalt hallottam a rádióban, mondtam magamnak, hát oké. Aztán egyre többet hallgattam a számaikat és teljesen beléjük habarodtam.

Természetesen egyértelműen Harry lett a legeslegnagyobb kedvencem az öt srác közül, mondhatnám, hogy a külseje miatt imádtam meg, de akkor hazudnék, mert akkor számomra egyáltalán nem ő volt a pasi ideál, igazából egyik tag se jött be, engem Harry hangja fogott meg először, aztán teljesen belezúgtam a személyiségébe, az a boldogság, szenvedély ami belőle áramlott egyszerűen szavakba foglalhatatlan. Egyre több videót néztem róla, egyszerűen nem tudtam betelni vele, iskolába is egyfolytában ő járt a fejemben, állandóan a nevét firkálgattam a füzetembe, amikor órán untatott az óra anyaga, és alig vártam, hogy haza érhessek és foglalkozhassam vele. Teljesen a megszállottja lettem, pedig én nem voltam sosem az a tipusú lány, aki megszállottja lesz valakinek, de ő rabul ejtett. Csupa szív, ha fogalmazhatok így, ugyanis már nem egyszer adta jótékonykodásra a fejét. És számomra még az is példaértékű, hogy nem számít mennyi dicséretet, figyelmet kapott ő meg maradt ugyanannak az embernek, gondolok én itt arra, hogy nem ment el a józan esze, nem lett öntelt hólyag, mint egyesek. Hogy miért gondolom ezt, úgy hogy még nem is beszéltem vele? Hát, azért, mert a rajongóival mindig olyan kedves, egyszer sem hallottunk róla rosszat. Van miért szeretnem őt, te nem úgy gondolod?
2014. január 31. 19:47 #415
- törölt felhasználó -    
Lady Gaga
Még mielőtt valaki elkezdene undorodni leszögezném, hogy nem csak a vetkőzésből és a botrányos viselkedésből áll az élete. Első okom az, hogy számára mindig első a rajongó (na, ebbe nem mennék bele részletesen) mindig rájuk gondol. ♥ Másodszor pedig imádom Gagát úgy, ahogy van. heart.gif A zenéje, a stílusa...egyszerűen mindenek tökéletes. #loveladygaga
2014. július 01. 11:33 #416
- törölt felhasználó -    
Példaképem a nagybátyám és nagynéném is. Remekül beszélnek 6 nyelven, külföldön élnek, jó munkájuk van, mondhatni gazdagok, nem szenvednek hiányt semmiben. Sok helyen jártak már a világon.
2014. augusztus 06. 01:17 #417
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Selena. wub.gif Már évek óta, és nem igazán tudnám megmondani, miért, egyszerűen így van. heart.gif
2014. augusztus 14. 23:05 #418
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
anyukám...
mert tisztelem. és én is olyan szeretnék lenni mint ő ha felnövök. wink.gif
2014. augusztus 14. 23:10 #419
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Weisz Fanni mert szép és nagyon ügyes! smileeee.gif smileeee.gif
2014. augusztus 15. 08:30 #420
iceskatergirl
iceskatergirl
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 231523
Az anyukám, mert tisztelem, hogy 2 gyereket fel tudott nevelni. Mert okos és mindig tanácsokat ad, és én is olyan jó anya szeretnék lenni mint ő! blush.gif
Meg Lucy Hale, mert nagyon jó a hangja és a stílusa, meg a színészkedése is, és nagyon kedvelem a személyiségét. wub.gif
24 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!