Starity

Ki a példaképed és miért?

24 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 22. 18:50 #381
Patyó12
Patyó12
Mrs. Lautner

StátuszA tündérmeséknek mindig okkal van vége...♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1229
Csatolások: 10
Azonosító: 156581
Elsősorban az anyukám. heart.gif
Nehéz megfogalmazni miért, meg amúgy is, nincsenek rá megfelelő szavak. Én is szeretnék majd olyan anya, valamint olyan feleség lenni, mint Ő. Önzetlen, szerethető, jószívű, kedves, kitartó, segítőkész, szorgalmas, megértő, mosolygós, vidám, határozott...stb. Egyszerűen tényleg nem lehet szavakba önteni! heart.gif

Valamint Emma Watson. heart.gif
Tehetség, gyönyör, határozottság, tudás, siker...minden van neki, amire egy ember vágyik. A pénz engem egy cseppet sem érdekel, viszont annyira kedves, szerethető lány. Mindig ő volt előttem, mint példa. Nincs elszállva magától, annak ellenére, hogy már gyermekkorában elismerték. Szeretem az okos embereke és őt is annak tartom. Emma az egyik oka annak, hogy megpróbálom elérni a céljaimat, kitűnő tanuló vagyok, nem beszélek vissza, nem lázadok...stb. Próbálok olyan tulajdonságokkal bírni, amikkel ő. És azt a látszatot (ILLETVE NEM CSAK LÁTSZATOT) kelteni, amit ő. Szeretném, ha a kisugárzásomból az jönne, le, mint amikor valaki ránéz Emmára... heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. június 26. 12:59 #382
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Több példaképem is van: Tiffany Garcia azaz iHasCupquake
Mert kreatív, és nem zavarja, hogy kicsit duci, mert így is nagyon jó divattippekel jön elő.
Debby Ryan: Mert nem lehet elképzelni, hogy valaha a botrányai miatt kerülne fel a címlapra.
John Cleese: mert én is szeretnék olyan vicces lenni, mint ő ^^
2013. június 26. 13:38 #383
hayley4
hayley4
wait... what?

Státuszthinking about things but not actually doing things
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 82
Azonosító: 200597
Elsősorban az anyukám, mivel egy nagyon jó anya, és ember. Majd én is szeretnék olyan anya lenni, mint ő. Plusz még apukám is. Meg sem tudom fogalmazni igazán miért tekintem őket példaképemnek. Voltak olyan időszakok az életemben, amikor nagyon sokat segített, hogy mellettem vannak, és támogatnak. Szóval nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen szüleim vannak. Imádom őket!
Szerintem mindenkinek kell valaki, akire példaképként tekint. Nekem, ha hírességek közül kell választani, akkor én kétségkívül Hayley Williams-t mondom. Számomra egy tökély ez a pici lány, annak ellenére, hogy tudom, hogy vannak hibái. De őmiatta alakult ki a mostani személyiségem, a stílusom. Ő tanított meg arra, hogy merjem felvállalni önmagam, és ne érdeklejen, hogy mások mit gondolnak rólam, csak élvezzek önmagam lenni. Emellett egy rendkívüli személyiség, kedves, humoros, és inspiráló. A dalszövegei olyan szépek, és nem csak a szerelemről szólnak, hanem mindennapi dolgokról, amikkel mindenki azonosulni tud. Ráadásul, néha olyan dolgokat ír, hogy csak bámulok magam elé. Ha valakiben még kérdéses, hogy miért szeretem annyira, akkor olvassa el ezt.
De nem akarok senkit sem untatni, annak ellenére, hogy még sokáig tudnám folytatni. meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: LadyHady, dijansalihu, Nórii. SelFan., Jody
2013. június 26. 13:52 #384
LadyHady
LadyHady
visszatérő vendég

StátuszFight For Your Dreams and Never Give Up!
Hozzászólás: 306
Csatolások: 709
Azonosító: 160477
kristen stewart - mert csodálom ot hogy nem változik meg senkiért.
miley cyrus - mert imádnivaló és nagyonjó énekes
2013. június 26. 14:05 #385
Holly.T.
Holly.T.
új tag

Státusz~Tanulj a tegnapból , élj a mának és reménykedj a holnapban.-Zayn Malik~<3
Hozzászólás: 99
Csatolások: 5
Azonosító: 204136
A One Direction heart.gif hát,megpróbálom röviden megfogalmazni..egyszerűen mind az 5-ükbe teljes egészébe beleszerettem.A hangjuk,a kitartásuk,és persze a kinézetük az ami a legjobban megfogott bennük.Amikor a Ghána-ban voltak és szegény gyerekeknek segítettek,nagyon sok mindenkinek megváltozhatott a véleménye,köztük nekem is,mert hihetetlen hogy az 1D-nek mekkora szíve van,és hogy ők nem csak azok a "jaaj én egy csillivilli sztárocska vagyok" félék..Röviden összefoglalva:tehetségük,kitartásuk,hangjuk,és bennük minden számomra tökéletes,és igazi példaképek számomra heart.gif
2013. június 26. 14:09 #386
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Selena Gomez: Igen talán sokan utálják és ki nem álhatják, de én nagyon tisztelem mert segít a rajongóinak és botrányai sincsenek ami sok más sztáról nem mondható el. Igaz nem neki van a legjobb hangja, de igenis van pár dala ami tényleg jó. Sok filmjét láttam és szerintem jól teljesített. És sosem dicsekedett, hogy híres valamint azért is tisztelem mert nem a szüleinek köszönheti, hogy híres lett úgyanis kiskorában nem volt gazdag és az anyukája nevelte. Fel tudott állni a saját lábára és nem kellet neki a szülei pénze. Amit elért a sztárvilágban csak magának köszönheti. heart.gif
2013. július 20. 21:29 #387
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Éneklésben Tarja Turunen már 6 éves korom óta legalább százszor hajtottam már el,hogy az ő hangján nőttem fel de nembánom mert nagyon is büszke vagyok rá soha senkire nem mondtam fél másodpercnyi hallásra,hogy a oéldaképem csak rá mivel nagyon felfigyeltem a különleges,egyedi tiszta hangjára és azóta is csakis miatta tanulok szopránul énekelni mivel nagyon nagy tehetségnek tartom a műfajban a Nightwishes fiúkat meg sajnálom,hogy elengedtek egy ekkora tehetséget most nem ezért meg azért de azért mégis kimondom a Nightwish ezzel nagyot vesztett szerettem Nettit is de azmár úgy nemvolt a régi namindegy...Gitározásban Alexi Laihonyugodtan mondhatom,hogy a világ egyik legeslegjobb gitárosa aki valaha is létezett egy kész virtuóz amit a gitárjával művel az valami csodálatos szeretnék a nyomdokaiba lépni mivel annyira de annyira jó,hogy arra szavakat nemtudok találni az egyik percben igy pörgeti a másikban úgy és olyan fantasztikusan csinálja,egy kész legenda számomra ez az ember és őszintén nagyon dögös pasi ráadásul szösziii biggrin.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Jody
2013. július 20. 21:33 #388
- törölt felhasználó -    
Anyukám mert egyedül nevelt fel.
Corey Taylor pedig az egész munkásságáért . kiss2.gif
2013. július 21. 10:59 #389
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Őszintén, nekem nincs példaképem. Én nem akarok mást utánozni. Én szeretnék önmagam lenni. Tulajdonképpen, ha példaképet is kell mondanom mindenképpen, akkor biztos nem egy sztárt fogok ,mert nem is ismerem őket csak ,ahogy az újságok írják és állítják magukról. De a legnagyobb kedvenceimet se ismerem igazán szóval én nem éppen frappánsnak tartom a sztár példaképeket. Be kell valljam ,hogyha mondanom kellene, akkor mindenképp anyukámat mondanám. Sok mindenen ment keresztül és még mindig itt van köztünk, pedig nem egyszer volt halálközelben. És nagyon is reálisan látja a dolgokat, valamint nagyon is helyén jár az esze. Ám azt is szeretem benne, hogy a vicces feledékenysége miatt mindig kinevetik, de ő együtt nevet a többiekkel. Szóval azt hiszem, ha kellene mondanom, mindenképpen őt mondanám.
2 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., minibogárka
2013. július 21. 19:06 #390
Lunes
Lunes
visszatérő vendég

StátuszUB: Jin
Hozzászólás: 467
Azonosító: 173511
Nem hiszem, hogy lenne igazán példaképem, mert úgy gondolom, hogy valami újat akarok csinálni, nem valakit követni.

De ha valakit mégis meg kéne neveznem az Lomb Kató lenne.
Lenyűgöz, hogy 16 nyelven meg tudott szólalni és tetszenek a gondolatai, a módszerei, a hozáállása a nyelvtanuláshoz.
2013. július 21. 19:10 #391
Eszti. BridgitFan
Eszti. BridgitFan

StátuszYou're gonna be the one, you're gonna be the one.♡
Hozzászólás: 766
Csatolások: 17
Azonosító: 206672
Bridgit Mendler.heart.gif
Nem csak csodás szinésznő és énekesnő,azon kívül jótékonykodik és 2 lábbal áll a földön.heart.gif
2013. július 26. 05:25 #392
VanessaVani
VanessaVani

Státusz(ノ◕ヮ◕)ノ*: ・゚✧
Hozzászólás: 852
Csatolások: 109
Azonosító: 202161
YOHIO meghajolo.gif wub.gif
mert úgy játszik a gitáron hogy az már meghajolo.gif *-* és az hogy valaki 17-évesen ilyen tehetséges legyen *-*

Linkelt szöveg

"Hat évesen kezdet el zongorázni meghajolo.gif , tizenkét évesen pedig elkezdett gitározni.Tíz évesen lett japán mániás,mivel Svédországban pont akkor söpört át a manga és anime hulláma , és azóta is nagy rajongója .Egyik első legkedveltebb japán bandája az An Cafe" - ♥ *-* - "lett , akiknek a tagjairól az elején azt hitt hogy lányok . Tizenkét évesen eldöntötte hogy japán popsztár lesz , ezért esténként nyelvórákra járt meghajolo.gif .tovább --> https://starity.hu/sztarok/yohio-/eletrajz/

wub.gif hát ezért a példaképem ... Amikor ezt elolvastam róla... yahoo.gif happy.gif Nagyon szeretnék olyan lenni mint ő *-*
2013. augusztus 21. 19:33 #393
- törölt felhasználó -    
a sztárok közül Zooey Deschanel. Kellemes hangja van, különleges zenéje, amit ugyan nem játszik a rádió, de jó érzéssel tölt el. Jó a stílusa. És jó színésznő is blush.gif
2013. augusztus 21. 20:34 #394
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Avril Lavigne.
Nagyon nagyon becsülöm, mert (általában) nem tucat számokat cisnál (egy-két kivétellel). Örökké fiatalos tud maradni, emellett nagyon kedves lány smileeee.gif

Aztán természetesen Demi Lovato.
Nagyon tehetséges, gyönyörű hangja van. A számok mind nagyon jók, amiket elénekel. Nem rasszista, emberszerető és nagyon tiszteli a rajongóit. Többet nem igazán tudok róla mondani, ő egy igazi példakép!
2013. augusztus 22. 14:02 #395
YoubaFelix
YoubaFelix
visszatérő vendég
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 124
Azonosító: 208621
Adele wub.gif man_in_love.gif pompom.gif
Mert aranyos és jó a hangja *-*
2013. augusztus 23. 12:09 #396
Cat23
Cat23
♥Magical angel♥

StátuszHa valakinek van Instagramja,privátba kérném a címet(:
Hozzászólás: 1062
Csatolások: 21
Azonosító: 202480
Demi Lovato,mert gyönyörű hangja van ,tehetséges és kedves,szimpatikus lány! smileeee.gif
2013. augusztus 23. 21:42 #397
Byee
Byee
The raven

StátuszHoffmanosodás gátolva.
Hozzászólás: 1384
Csatolások: 85
Azonosító: 148914
Elsősorban Filiz Ahmet. Hogy miért? Nem akarok untatni senkit, tudnánk róla elég hosszan mesélni, csak dióhéjban mondanám el. Leguinkább a színészi tehetsége miatt, hatalmas tehetsége van és jól kis is aknázta a képességeit, valamint azért5 mert egy okos nő, mert egy rendkívül aranyos nőnek tűnnik és úgy egyáltalában fl lehet rá nézni, mint színésznőre s úgymint magáneberre, és zárójelben megjegyezném hogy egy rendkívüli szépség is. smileeee.gif
Más példaképeim is vannak, "átlagos" emberek, családtagok, tanárok stb... smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Earth Song
2013. augusztus 24. 11:26 #398
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Azonosító: 168976
hát mikor ki:DD most éppen Benedict Cumberbatch a példaképem talán azért mert imádom az összes filmszerepét és az életfelfogását:DDD
2013. augusztus 24. 11:30 #399
- törölt felhasználó -    
Tom Beck: Önzetlen, szerény és vicces srác, aki imádja a rajongóit, és nincs elszállva magától. Kitartó, aminek hála mindig eléri azt a célt, amit kitűz maga elé, és mindig önmagát adja. heart.gif
Darren Shan: Ő az írásban a példaképem. Kreatív és nagyon jó a fantáziája, ráadásul fantasztikusan és választékosan ír. Szeretnék olyan jól írni, mint ő.
2013. augusztus 24. 11:40 #400
Briel
Briel
visszatérő vendég

StátuszMagyarország: nekünk 8!
Hozzászólás: 174
Csatolások: 1
Azonosító: 207035
Elsősorban Jared Leto, mert hihetetlen mennyit elért az életben önerőből, és jó színész, zenész és nem szállt el.

Illetve Jennifer Lawrence, hiszen ő is ember, nem szállt el, imád enni, gyönyörű és jó színésznő. Vicces és imádnivaló. Őt nem lehet nem szeretni smileeee.gif
24 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!