Starity

Ki a példaképed és miért?

24 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 07. 21:27 #261
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Rákóczi Feri: Mert mindig nevetni tudok rajta, egyszóval hatalmas humora van, mert nem beképzelt szóval teljesen normális, mert bírom ezt az enyhén lekezelő stílusát de nagyon smileeee.gif . És mert nagyon kedves és jó fej. Nagyon szeretem őt mint tv-s műsorvezetőként és mint rádiós műsorvezetőként is. Az biztos, hogy ő egy utánozhatatlan egyéniség heart.gif

Ariana Grande: tehetséges színésznő, egy nagyon kedves lány és látszik rajta milyen segítőkész, nem szált el magától és ez nagy szó. Mert sajnos a korban hozzá hasonló emberkék igen..most inkább nem mondanék neveket.

Kristen Stewart: Mert kiáll a véleménye mellett és nem zavarja, hogy másoknak milyen problémájuk van vele, ő mindig tudja mi a helyes. Valamint színésznőként is nagyon szeretem smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: csilagoseg, Selena Gomez 199
2012. július 07. 22:40 #262
csilagoseg
csilagoseg
california dream.♡

StátuszLove is louder than the presurre to be perfect.ღ
Hozzászólás: 2315
Csatolások: 850
Azonosító: 128064
Demi Lovato: amin keresztülment azt nem sokan tudták volna végigcsinálni. tisztelem a kitartása miatt és amuatt hogy nyíltvan felvállalta a problémáit az egész világ előtt ezzel példát mutatva sok ezer vagy akár sok millió embernek. nagyon jó énekes és színésznő. a hangjával átadja az érzéseit ami nem sok embernek sikerül. remélem egyszer én is olyan lehetek mint Demi. Stay Strong. heart.gif
2012. július 08. 21:58 #263
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
Rowling, mert olvastam, hogy rengeteg kiadó küldte el a Harry Potter-rel, de ő még sem adta fel, és addig kereste, amíg végül elfogadták. Szóval a kitartósága és a tehetsége miatt.
2012. július 08. 22:32 #264
- törölt felhasználó -    
Én legelsőnek nem egy sztárt emelnék ki , mert szerintem egy sztárt nem lehet teljes példakép , hiszen nem ismerjük az illető igazi arcát , csak azt , amit a kamera elött mutat. Úgy hogy én egy "civilt" emelnék ki előszőr. Aki nem más mint az unokatestvérem. Egyszerűen imádom Őt. Mindig magamat látom benne , és ezt már sokan mondták , hogy nagyon sok közös van bennünk mint külsőleg és mint belsőleg. Imádom a humorát , talán azt a legjobban. A legnehezebb , legkilátástalanabb helyzeteket is megtudja oldani egy kis humorral , életerővel. A gondolatmenete miatt , Ő nem egy mai kis fruska , aki mindent kirak amilye van , nem kever kavar minden jöttment fiúval , szóval elég érett gondolkodása van. Mindig meghallgat , mindig mellettem van , mindig számíthatok Rá. A stílusa miatt is felnézek Rá , nagyon kifinomult , nőies ízlése van . smileeee.gif

Térjünk a sztárokra : Fehér Balázs. Imádom a hangját , nagy tehetség , nem csak éneklésbe , hanem dal írásban , és ruhatervezésben is. Ha interjúkat nézek Róla nem egy holt buta ember jön le , akit senki és semmi nem érdekli , hanem egy vicces , és bölcs srác (akinek brutális röhögése van rohog.gif ), akinek egyszerűen iszom a szavait . Nagyon sok interjú mosolyt csalt az arcomra , ugyhogy hálával tartozom Neki.

Balázs mellett még nagyon szeretem Molly Sandént , és Mandy Mooret , de Őket most lusta vagyok vázolni , amúgy meg Róluk írtam véleményt. rohog.gif
2012. július 10. 08:47 #265
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6855
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
2 sztár van akit nagyra tartok:
Neil Patrik Harris - Még az IHMYM-ből ismertem meg, és azóta nagy példaképem lett. Hatalmas egyéniség és nagyon jó a humora. Leginkább akkor döbbentem rá hogy mekkora is ez az ember amikor fel vállalta magát és ellenállt a kritikáknak. Egy részt ezért az egyik példaképem. Másrészt a személyisége a való életbe való káprázatos, vicces, kedves, aranyos. nem szállt el magától. és emellett szerintem még helyes is. smileeee.gif
Robert Downey Jr. - Őt a vas ember-ben láttam először, és imádtam olyan jó színész, tökéletesen fel vette a karaktere személyiségét és tökéletesen el is játszotta. A többi filmjében is ugyanez van, nagyon jó színész. De mint ember úgy sem panaszkodhatunk róla, aranyos, nagyon vicces kedves, figyel másokra, és nem szállt el. egyszerűen csak imádom wub.gif
1 felhasználónak tetszik: LadyAlexa
2012. július 10. 11:35 #266
- törölt felhasználó -    
John Cena. heart.gif
Megtanított felálni.Arra bíztat, hogy soha ne add fel.Nagyon sokt köszönhetek neki.Aranyos mosolya van.Ő inspirál. wub.gif
2012. július 13. 10:41 #267
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Selena Gomez: Nagyon gyönyörű, kedves lány, aki segít a bajbajutott gyerekeken is, mert tagja a Unicef-nek. Nem érdekel bárki bármit mondhat.. Engem ő inspirál. heart.gif heart.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Selena Gomez 199
2012. július 13. 17:31 #268
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
úgymond nekem nincsen példaképem, de ha választanom kéne akkor Demi Lovato mert amiken az elmúlt években keresztülment, és mivan vele most hihetetlen. smileeee.gif
2012. július 13. 18:45 #269
- törölt felhasználó -    
John Cena ~ Segített felállni, és bíztat , hogy ne add fel. blush.gif
2012. július 15. 13:56 #270
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Namie Amuro, mert mindamellett, hogy gyönyörű (korát meghazudtolja), elragadó személyiség és egy őstehetség, sohasem adta fel a karrierjét még akkor sem, mikor amikor nem éppen úgy ment neki illetve képes volt újra felállni, amikor tragédia történt a családjában. Nagy szegénységben nőtt fel és mondhatni, hogy a semmiből vált Japán egyik legkiemelkedőbb énekesnőjévé (már 20 éve űzi az ipart), ezzel megtanította, hogy sohase adjam fel az álmaimat (igaz ő sohasem akart énekesnő lenni.. mellow.gif). Ezek mellett pedig igazi "sztár-anyuka", aki ugyanannyit foglalkozik a gyermekével, mint a munkájával. Millió nő példaképe! heart.gif

Megj.: Még soha nem bolondultam ennyire valakiért, mint érte. blush.gif
2012. július 15. 21:27 #271
- törölt felhasználó -    
Cher Lloyd. Fiatalkora ellenére ő a példaképem, akár tetszik akár nem. Nagyon tetszik a stílusa, igazi vadóc happy.gif . Sokaknak nem tetszik az a flegmatikus arckifejezése, amit én nagyon szeretek. Nagyon kedves, és közvetlen a rajongóival, SZERINTEM nincs elszállva magától, és gyönyörűen tud énekelni. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Málnahab, riri17
2012. július 16. 19:55 #272
- törölt felhasználó -    
John Cena - A legjobb pankrátor!Aranyos a mosolya meg a kék szeme wub.gif
"Rise Above Hate" - "Emelkedj felül a gyűlöleten"
1 felhasználónak tetszik: Törpemókus
2012. július 16. 19:57 #273
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2012.07.16. 19:55)
John Cena - A legjobb pankrátor!Aranyos a mosolya meg a kék szeme  wub.gif 
"Rise Above Hate" -  "Emelkedj felül a gyűlöleten"

Osztom véleményed. heart.gif
2012. július 16. 20:14 #274
- törölt felhasználó -    
John Cena megtanított arra,hogy akármilyen helyzetbe is kerülsz, mindig ki tudod magad húzni egy AA-val. Tizenegyszeres WWE Champion, és minden övet birtokolt az IC övön kívül. 2008 óta egy Pay Per View-en nem szerepelt, a 2011-es TLC-n. Ő lett egy nappal ezelőtt Mr. Money in the Bank. Csodálom ezt az embert, mert West Newbury-ból indult senkiként a WWE egyik legfényesebben ragyogó csillaga. Senki nem szereti úgy mint én. Küzdelem, Hűség, Tisztelet! Cenation. heart.gif
2012. július 16. 20:16 #275
Beckybecky
Beckybecky
visszatérő vendég

Státuszspring♥
Hozzászólás: 251
Csatolások: 6
Azonosító: 176631
Ariana Grande smileeee.gif kb énis ilyen életvidám vagyok mint őő ^^http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
2 felhasználónak tetszik: iannina, Selena Gomez 199
2012. július 16. 20:22 #276
- törölt felhasználó -    
Nekem az édesanyám. Megmagyaráznom sem kell, hogy miért. Miatta (és persze magam miatt) vagyok az, aki.

Ha sztárt kéne mondanom, akkor az Adam Lambert lenne. Ő megtanított arra, hogy fogadjam el magam olyannak, amilyen vagyok, senki és semmi nem ér annyit, hogy megváltozzak.
1 felhasználónak tetszik: silenc
2012. július 16. 20:27 #277
- törölt felhasználó -    
Leighton Meester, mert mindig mosolyog. smileeee.gif
2012. július 16. 20:31 #278
- törölt felhasználó -    
John Cena.

Segített felállni.Bíztat arra, hogy ne add fel.A legrosszab napokon is boldoggá tesz, megnevettet.Ő inspirál, és eszméletlenül imádom. heart.gif
2012. július 17. 13:45 #279
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 588
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
Rihanna:elkepeszto hogy amit eddig tett milyen elkepeszto mindig megtalalja a szamara jo utat!!!Megtanitot megoldani a bajokat!!
Eros ember es en is olyannak erzem magam tole tanultam ezt is!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Anya meg apa.
2012. július 18. 13:08 #280
- törölt felhasználó -    
Nina Dobrev : Egy csodálatos lány , aki tehetséges, imádja a rajongóit, mindig kedves és törődik másokkal.
24 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!