Én legelsőnek nem egy sztárt emelnék ki , mert szerintem egy sztárt nem lehet teljes példakép , hiszen nem ismerjük az illető igazi arcát , csak azt , amit a kamera elött mutat. Úgy hogy én egy "civilt" emelnék ki előszőr. Aki nem más mint az
unokatestvérem. Egyszerűen imádom Őt. Mindig magamat látom benne , és ezt már sokan mondták , hogy nagyon sok közös van bennünk mint külsőleg és mint belsőleg. Imádom a humorát , talán azt a legjobban. A legnehezebb , legkilátástalanabb helyzeteket is megtudja oldani egy kis humorral , életerővel. A gondolatmenete miatt , Ő nem egy mai kis fruska , aki mindent kirak amilye van , nem kever kavar minden jöttment fiúval , szóval elég érett gondolkodása van. Mindig meghallgat , mindig mellettem van , mindig számíthatok Rá. A stílusa miatt is felnézek Rá , nagyon kifinomult , nőies ízlése van .
Térjünk a sztárokra :
Fehér Balázs. Imádom a hangját , nagy tehetség , nem csak éneklésbe , hanem dal írásban , és ruhatervezésben is. Ha interjúkat nézek Róla nem egy holt buta ember jön le , akit senki és semmi nem érdekli , hanem egy vicces , és bölcs srác (akinek brutális röhögése van

), akinek egyszerűen iszom a szavait . Nagyon sok interjú mosolyt csalt az arcomra , ugyhogy hálával tartozom Neki.
Balázs mellett még nagyon szeretem Molly Sandént , és Mandy Mooret , de Őket most lusta vagyok vázolni , amúgy meg Róluk írtam véleményt.