Starity

Ki a példaképed és miért?

24 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 30. 19:24 #241
- törölt felhasználó -    
Az én abszolút példaképem Goo Hara ez csak "természetes". Első sorban azért mert rendkívül tehetséges előadó művész. Csodálatos hanggal van megáldva ami még élőben is gyönyörű, és tiszta neki. Kellemesen cseng. A tánctudása az valami fantasztikus, tehetséges azt tuti. Modellként is nagyon tisztelem mert gyönyörű arcvonásai vannak, mindemellett nagyon csinos is. Színésznőként is megállja a helyét, nem sok sorozatban és filmben szerepelt, de amit eddig alakított az tökéletes volt. Személyiségét egyszóval tudom kifejezni: tündéri. Egy rendkívül aranyos, és szerethető személyiséget állított fel magának. Mindig magát adja. Sokat nevetek rajta, mert mindig viccelődik, de komoly is tud lenni. Soha nem akar a középpontban lenni így ebből is látszik, hogy "nyugodtabb" lélek. Amikor mosolyog jobb kedvem lesz. Csodálatos ember. Goo Hara. heart.gif

A második példaképem az Lee Ye Jin vagyis Ailee abszolút azért lett kedvencem és példaképem mert a hangja valami fantasztikus a Heaven száma csodálatos lett. Sokak mondják rá, hogy ő a koreai Beyoncé, nem csoda a hangja tényleg tökéletes neki is még élőben is. A személyisége aranyos mindig mosolyog, és jó kedvet csinál maga körül. A színésznői tehetsége is maximálisan jó benyomást keltett nekem a sorozatban amiben szerepelt nagyon jól alakított a karakterét. Ailee. heart.gif

Kana Nishino a legcsodálatosabb hangú japán énekesnő. Fantasztikus hangja van, és miatta kedvelte meg Namie Amurot is és a japán zenei világot. Aranyos, és tündéri lány. A környezetében nem lehet unatkozni. Fiatalsága mellett gyönyörű, és tehetséges énekesnő, aki gyönyörű hanggal van megáldva. Kana-chan. heart.gif
2012. június 30. 19:29 #242
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem, ha választani kéne, én Jennifer Lawrence-t választanám. Gyönyörű, céltudatos, és nem utolsó sorban segítőkész. Azt hiszem, a mai világban ez nagyon fontos az embereknek, főleg ha híresség.
Viszont, itt van még Suzanne Collins is, aki nagyszerűen ír. Mivel nekem is vannak írással kapcsolatos álmaim, elengedhetetlen, hogy valakit kedveljek az írók közül is. smileeee.gif
2012. július 01. 21:32 #243
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
Hát, nekem nem ismert példaképem van, bár nem mondom, hogy példakép, inkább olyan, akire felnézek. Egy barátnőm anyukája, és azért, mert hihetetlen gyönyörű képeket csinál, és ő is fényképezésmániás, mint én. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: zsofici99
2012. július 01. 21:38 #244
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Cher Lloyd. heart.gif Nagyon tehetséges, aranyos, tündéri, vicces, és őrült lány, aki hiába sikeres, mégsem szállt el magától. heart.gif Folyt. a profilomon. Rajta kívül még felnézek mondhatjuk úgyis, hogy valamennyire példaképnek tekintem Jessie J-t, és Maryse-t. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Selena Gomez 199
2012. július 01. 21:42 #245
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Nekem anyukám a példaképem.De tényleg.

Ha így hírességet kell írni.Akkor Beyonce.Nagyon tehetséges énekesnő,egy igazi legenda,nagyon sokat letett már az asztalra.És sok sztárral ellentétben ő nem a botrányaivel hívja fel magára a figyelmet.
2012. július 01. 21:44 #246
- törölt felhasználó -    
Nos, sokan a tucatsztárokat választották a példaképüknek, én viszont egy olyan csajszit emelnék ki a sztárvilágból, aki mindig, bárhol és bármikor megállja a helyét, legyen szó bármiről. Kelly Clarkson. Számomra Ő formálja meg a tökéletes zenét, káprázatos hangszíne, egyedi stílusa és gyönyörűsége mellett eltörpülnek az ilyen kreált sztárok. Nagyon szeretem, és mélységesen felnézek rá. smileeee.gif
2012. július 01. 21:49 #247
IAmJulcsi
IAmJulcsi
Pretty Liar ✔

Státusz#goodbyeglee
Hozzászólás: 3543
Csatolások: 749
Azonosító: 165186
Demi Lovato, azért mert olyan fiatal mégis, olyan sok mindenen ment kereszül és mégis talpra tudott állni ezért büszke vagyok rá! Nem utolsó sorban remek hangja van és nagyon jó énekesnő és csodás színésznő! Mentorként is megfogja állni a helyét az X-faktorban! smileeee.gif
2012. július 01. 21:50 #248
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Miley Cyrus: Mileyt azért szeretem mert, annak ellenére hogy ma már szuper sikeres, nem felejti el hogy egy farmon nőtt fel Tennessee-ben smileeee.gif Nagyon közvetlen a rajongóival, rengeteget jótékonykodik, több dalban is énekelt a környezetvédés fontosságáról, fantasztikus erős hangja van. Nagyszerű színásznő is, imádom a kisugárzását, mindig megnevettet. A dalainak van mondanivalója, nem az a "futószalagon gyártott" tuc-tuc zene. Nagyjából ennyi lenne ;D

Demi Lovato: Demit már nagyon régen a kedvencemnek tekintem, mégis akkor vált a példaképemmé mikor bebizonyította hogy a rehab után is talpra lehet állni, megosztotta a fiatal lányokkal a problémáit, nyíltan beszélt róluk, és ezzel sok hasonló betegségben szenvedő lánynak segített. Gyönyörű tiszta hangja van, és színésznőként is megállja a helyét. Imádlak Demi♥.
2012. július 01. 21:54 #249
- törölt felhasználó -    
Nekem mindig is Anyu lesz ♥♥♥ smileeee.gif) biggrin.gif biggrin.gif smileeee.gif smileeee.gif
2012. július 02. 11:30 #250
- törölt felhasználó -    
Nekem Rey Mysterio (sokan nem ismerik, mert pankrátor)
És azrt ő a példaképem, mert bármi is történjen soha nem adja fel. #NeverGiveUp
2012. július 03. 12:32 #251
- törölt felhasználó -    
Abszolút példaképem John Cena. A kérdésre, hogy miért, a válaszom egyszerű. Ez a csodálatos ember megtanított arra, hogy legyek nagyon erős, és soha ne adjam fel. Hogy legyen egy álmom, amiért addig küzdjek míg meg nem valósítom. Viszont a legfontosabb az, hogy Johnny megtanított arra is, hogy legyek önmagam, és ne érdekeljen mások véleményei. Ha csak ránézek az egyik képére, azonnal eszembe jutnak ezek a dolgok. Megpillantom, és egyből jobb kedvre derülök. Mindig önmagát adja, ez az egyik apró dolog, amit annyira imádok benne. Persze nem hagyhatom ki, hogy tökéletes pankrátor, fantasztikus. Imádom a meccseit nézni, olyankor megszűnik körülöttem a világ, csak úgy mint amikor mosolyog. Az, hogy John a példaképem nálam azt hiszem, hogy a legtermészetesebb dolog. Céltudatos ember, ezt is nagyon szeretem benne. Azt sem hagyhatom ki, hogy szereti a rajongóit, és mindig foglalkozik velük. Soha nem lehet Őt "lesöpörni" az első helyről, ez tényleg lehetetlenség. Bevallom, még soha nem éreztem akkora szeretetet és tiszteletet egy sztár iránt sem, de tessék, itt van Ő. Tökéletes. Igazából egy regényt tudnék írni erről az emberről, de az kicsit hosszú lenne. MINDÖRÖKKÉ JOHN CENA! heart.gif

Megemlíteném még Lucy Hale-t is. A Pretty Little Liars című sorozatban hatalmasat alakított, Aria a kedvenc szereplőm. Kétségtelen, hogy fantasztikus színésznő. Hallottam már énekelni is, és mit ne mondjak, nagyon jó hangja van, imádom a dalait. Emellett gyönyörű szép, imádom a képeit nézegetni. heart.gif
2012. július 03. 22:36 #252
- törölt felhasználó -    
Az egész családomból van mindenkiben egy olyan tulajdonság, ami miatt fel lehet rá/juk nézni. Ha sztárról van szó, akkor Britney thumbsup.gif És azért, mert hihetetlen, hogy ami 5 éve volt vele, azután újra talpra tudott állni, valamint tud énekelni, csak az a gáz, hogy sokszor playback-el... tongue.gif
2012. július 04. 16:44 #253
vani10
vani10
visszatérő vendég

StátuszNekem nem kell szőke herceg fehér lovon nekem a one direction kell turnébuszon<3
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 344
Csatolások: 99
Azonosító: 137007
ariana grande victoria justice liz gillies mert botrány mentesek jó szinésznök és énekesek nem tom imádom öket ja meg nina dobrevet imádom
2012. július 04. 18:13 #254
- törölt felhasználó -    
Selena Gomez, Ashley Tisdale, Miley Cyrus heart.gif
2 felhasználónak tetszik: bettike99, Selena Gomez 199
2012. július 04. 18:52 #255
bniki25
bniki25
új tag

StátuszTalán sohasem vagyunk annyira természetesek, mint mikor szerepet játszunk.
Hozzászólás: 29
Csatolások: 2
Azonosító: 138403
Adam Lambert!Mert felmeri válalni önmagát,és leszarja hogyha valakinek nem tetszik,na meg persze hogy a nagy hírnév ellenére is megmardt egy tök aranyos és átlagos embernek! biggrin.gif
2012. július 04. 19:00 #256
lamia10
lamia10
visszatérő vendég

StátuszSenki nemtud olyan nagyot ütni mint az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 320
Csatolások: 54
Azonosító: 171626
Cheryl cole és beyonce azért a példaképeim mert imádom öket gyönyörüek és a hangjuk is nagyon szép. biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2012. július 04. 19:38 #257
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
Nekem Leighton Meester.Hogy miért?Mert csodálatos lány, remek személyiséggel.Imádom.Nagyon tehetséges és szép lány.Akinek nagyon jó stílus érzéke van.
2012. július 05. 17:28 #258
Crazy000._.
Crazy000._.
♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥
Hozzászólás: 1106
Csatolások: 88
Azonosító: 176996
Meaghan Martin.
2012. július 05. 17:30 #259
itsStell
itsStell

StátuszAll Monsters Are Human
Hozzászólás: 867
Csatolások: 0
Azonosító: 171691
Selena Gomez.
Bárki bármit mond csodás lány.Szép hanggal megáldva,és nagy tehetséggel.Nagyon szimpatikus.Gyönyörű.Örökké szeretni fogom heart.gif
2 felhasználónak tetszik: bettike99, Selena Gomez 199
2012. július 05. 17:35 #260
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Rihanna. Elmondjam, miért? Talán azért, mert fiatal kora ellenére Ő a zenei világ legeslegnagyobb csodája, koronázatlan királynője. Sőt, azt is mondhatom, hogy Ő maga a tökély. Hány olyan többszörös Grammy-díjas előadót láttok, aki még nem töltötte be a harmadik x-ét? Hát elmondom, Rihanna csak egy van. Ezért másolja minden kis gagyi sztár. =)
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
24 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!