Ki az álompasid?
2013. augusztus 26. 16:45
|
|
missvivianvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.12. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 205904 offline
|
Ed Westwick,Chace Crawford,Joseph Morgan,Daniel Gillies,Channing Tatum,Bradley Cooper,Ian Harding
2013. augusztus 30. 10:52
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
nemtom xd Ross Lynch nagyon szeretem őt
2013. augusztus 30. 11:10
Zayn Malik!
Első látásra szerelmes lettem!
de neki ott van Perrie szoval legyenek boldogok! Mivel nagyon szeretem Zaynt ezért legyen boldog azzal akit valóban szeret, de ez nem akadályoz meg abban, hogy barátok legyünk, szoval 8 év mulva mikor végrevamerika lesz a hazám, garantálom a legjobb barátok leszünk!
2014. január 20. 20:53
|
|
napraforgó 76visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 112 Csatolások: 17 Azonosító: 189904 offline
|
Pál Dénes
2014. január 20. 21:56
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Jensen Ackles, Ryan Gosling és Jim Sturgess, mint Dexter a One Day-ből (a karaktert imádtam, a külseje is király)
Ők hárman hiperszexik, nem tudok választani közülük.
Rajtuk kívül azért még ott van Josh Duhamel, Chace Crawford és Jared Leto is.
Rajtuk kívül azért még ott van Josh Duhamel, Chace Crawford és Jared Leto is.
2014. január 21. 17:22
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Muszáj sztárt írni?
Nem úgy fejezném ki, hogy ki az "álompasid", hanem, hogy ki az igaz szerelmed, mert így sokkal komolyabban hangzik a dolog. Mindegy.
Az egyetlen egy, akit nagyon, de nagyon szeretek, B. Istvánnak hívják.
Ha sztárról van szó - ha nagyon megerőltetem magam - akkor talán Axl Rose, Kurt Cobain, Tom Odell vagy John Newman jöhetne szóba. De csak akkor, ha nem lennék szerelmes egy igazán humoros, kedves, udvarias fiúba, aki mindig kedves velem.
Nem úgy fejezném ki, hogy ki az "álompasid", hanem, hogy ki az igaz szerelmed, mert így sokkal komolyabban hangzik a dolog. Mindegy.
Az egyetlen egy, akit nagyon, de nagyon szeretek, B. Istvánnak hívják.
Ha sztárról van szó - ha nagyon megerőltetem magam - akkor talán Axl Rose, Kurt Cobain, Tom Odell vagy John Newman jöhetne szóba. De csak akkor, ha nem lennék szerelmes egy igazán humoros, kedves, udvarias fiúba, aki mindig kedves velem.
2014. január 21. 17:26
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Az én szőke hercegem Avicii (bár úgy jobban hangzana, ha az igagazi nevét írtam volna, Tim-et).
2014. január 23. 14:13
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Nekem:
Ian Somerhalder
Tyler Posey
Tyler Hoechlin
Ian Somerhalder
Tyler Posey
Tyler Hoechlin
2014. február 15. 15:58
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (Brenda Asnicar FAN @ 2013.08.30. 11:10)
Zayn Malik!
de neki ott van Perrie szoval legyenek boldogok! Mivel nagyon szeretem Zaynt ezért legyen boldog azzal akit valóban szeret, de ez nem akadályoz meg abban, hogy barátok legyünk, szoval 8 év mulva mikor végrevamerika lesz a hazám, garantálom a legjobb barátok leszünk!

Amerikában egy jó ideig keresheted őket
2014. február 17. 14:25
Az én álompasim sajnos a valóságban nem létezik. A neve Will Scarlett és a Robin Hood, a tolvajok fejedelme c. 1991-es film egyik szereplője.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: